精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

1Trees can get light from ________ in the daytime.

A.CO2B.O2C.the sun

2Chlorophyll is in ________.

A.sunlightB.soilC.leaves

【答案】

1C

2C

【解析】

此图介绍了植物的光合作用。光合作用是绿色植物利用叶绿素等光合色素和某些细菌利用其细胞本身,在可见光的照射下,将二氧化碳和水转化为有机物,并释放出氧气的生化过程。

1细节理解题。根据“①Energy (能量) from sunlight”来自阳光的能量。以及图示可知,树在白天能从太阳那里得到光。故选C

2细节理解题。根据“③ChlorophyII(叶绿素)in leaves”可知,叶绿素在树叶里。故选C

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】假如你叫刘欣。下个月来自澳大利亚的Alice将作为交换生来你校参加活动并暂住在你家。请根据表格以及图片中的信息写两段话。要求:以第一称描述;60词左右。内容要点分别为:

1、根据表格内容介绍你和家人。

2、描述你的房间内物品的摆放情况。(至少描述4种物品,必须有一个复数句)。

中文名字

刘欣

Age

13

Class

Class Four, Grade Seven

Family member(成员)

Father, mother, sister

Welcome to my home. My name

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

1If you are a boy, you can _________.

A. visit www. g-birthday. com. B. visit www. b-birthday. com.

C. get two birthday parties from the websites D. get a free meal on your birthday

2You want to order Set B for ten persons, how much do you need to pay?

A. $100. B. $200 C. $300 D. $400

3Which of the following is TRUE according to the passage?

A. They have three kinds of parties.

B. The party will be in a big restaurant.

C. There are different websites for boys and girls.

D. They have two kinds of set dinners.

4We can’t know about _________ from the passage.

A. the telephone number of the websites B. the cost of set dinners

C. the address (地址) of the website D. the name of the restaurant

5The passage is probably _________.

A. an advertisement (广告) of a website B. an invitation (邀请) to a birthday party

C. an advertisement of a restaurant D. a piece of news about birthday parties

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Unless it________next week,we________to Mountain Tai.

A.rains;go

B.will rain;will go

C.rains;will go

D.will rain;go

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

A:Have you got a computer?

B: 1

A: 2

B:I can read and do my homework on it.

A:How can you do your homework on it?

B: 3 and open a new document.

A:Can you write in it?

B: 4

A:How do you print your document?

B: 5

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Russian Grand Ballet:

The Sleeping Beauty

Ticket Details

Seat: 7 Row: 12

Time: 8:00 p.m. Date: June 23rd,2018

Price:380 Place: Meixihu International Theater

Important Notes:

1. One ticket for one person and tickets will not returnable once sold.

2. Children below the height of 1.2 meters must be accompanied(陪同)by adults.

3. Dangerous objects, smoking and use of fire are not allowed.

4. Do not bring food and drinks into the theater.

5. Turn off your phones or set them to vibration mode (振动模式).

1The play begins at_________.

A.8: 00 in the morningB.8: 00 in the eveningC.7: 00 in the evening

2What things are allowed to bring into the theater?

A.Food.B.Phones.C.Drinks.

3What can't you see from the ticket?

A.The ticket price.B.The seat number.C.The phone number.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】【2013广西玉林】—Please give Alice the story book ________ you see her.

—All right.

A. unless B. or C. but D. if

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

1goodbye, Mr. Chen _____________________________________________________

2this, my, teacher, is _____________________________________________________

3are, how, you? _________________________________________________________

4meet, you, nice, to ______________________________________________________

5to, welcome, Beijing! _____________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】What could Yu Gong do instead of________the mountains?

A.to move

B.move

C.to moving

D.moving

查看答案和解析>>

同步练习册答案