【题目】
![]()
![]()
![]()
![]()
阅读以上材料内容,从下面各小题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。(每小题1分,共5分)
【1】Where is the swimming lesson?
A. Changchun Stadium. B. People Theatre.
C. Great Swimming Pool. D. Great Garden.
【2】When is the concert?
A. On Thursday(18:00~20:00). B. On Saturday(10:00).
C. On Saturday(15:00~17:00) D. On Wednesday(10:30~12:00)
【3】If you want to ask something about the basketball match, you can call _______.
A. 70564368 B. 58796382 C. 62603941 D. 89687255
【4】On Saturday, you can _____.
A. have the swimming lesson and go to the concert
B. see the film Fast & Furious 7 and go to the concert
C. watch the basket match and see the film Fast & Furious 7.
D. watch the basketball match and see the film Fast & Furious 7.
【5】If two adults and one child want to see the film Fast & Furious 7, the tickets will cost _____ yuan.
A. 8 B. 16 C. 40 D. 48
【答案】
【1】C
【2】D
【3】A
【4】D
【5】C
【解析】
试题分析:这篇短文主要介绍了四则广告信息:音乐会,篮球比赛,游泳课,电影速度与激情。广告中涉及了地点,价格,联系方式等。
【1】C细节理解题。根据游泳课的地址Place: Great Swimming Pool,结合四个选项,故选C。
【2】D细节理解题。根据音乐会的日期和具体时间Day: Wednesday; Time: in the morning(10:30~12:00)故选D。
【3】A细节理解题。根据篮球比赛的联系方式,Telephone: 70564368可知如果想知道更多信息,可以拨打这个电话,故选A
【4】D推理判断题。根据问题中给的时间是周六,结合四个广告中活动的时间,所以进行的活动是看篮球比赛和看电影,故选D
【5】C计算理解题。根据题意中两个成年人和一个孩子结合电影价格Price: adult 16 yuan; child half price可知总钱数是16*2+8=40,故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解。
When we feel the ground moves suddenly, it means that an earthquake may come. Many of the earthquakes first come under the sea and then happen anywhere on the earth. Especially they often happen near the mountains and seas such as Wenchuan, Japan and Indonesia.
![]()
When an earthquake happens, it’s very easy to cause a tsunami (海啸). Houses fall down, many people are injured and even died.
Now scientists are trying their best to study earthquakes. They make maps to show the“earthquake belts (地震带)”. So the houses there must be quite strong.
We believe that scientists will be able to tell us when and where an earthquake will happen in the near future. Also, they can tell us what to do and how to do. People can even use earthquakes to do something for us humans.
根据短文内容,判断下列句子的正(A)误(B)。
【1】Earthquakes often happen in Japan.
【2】Sometimes an earthquake happens with a tsunami.
【3】Many people lost their lives in the earthquakes because they didn’t help each other.
【4】In areas in the “earthquake belts”, people build strong houses.
【5】Scientists can prevent earthquakes happening.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Do you like movies?
![]()
Hi! My name is Marco. Do you like movies? I do. I like movies very much. Everyone in my family likes movies, too. 【1】 .
Sometimes we go to the cinema to watch movies. Sometimes we watch movies at home. When we watch movies at home, we see them on DVDs. We also watch movies from the Internet.
My favorite movies are action movies(动作片). I like exciting things and action movies are exciting. 【2】 . She does not like the same kind of movies that I like. She likes funny movies. My father likes to watch movies about real things and real people. 【3】 , She likes all kinds of movies.
Last week we watched an old movie. It was called “The Sound of Music.” 【4】 , They were very good singers. In the movie, the mother died. The father and the children needed a new mother. 【5】 . At the end of the movie the family was safe and they got a new mother. I liked the movie because it had a happy ending.
A. My sister likes to watch movies, too B. The family was also in some danger C. My mother is different from all of us D. It was about a family living in Austria E. My family watches movies in different ways |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】选词填空。从方框上选择恰当的单词补全对话。
![]()
A: Hello, Liu Mei. In China, people are talking about Chinese Dream, aren’t they?
B: Yes. Chinese Dream is all the Chinese people’s dream. I think everyone should have his own __【1】_.
A: I agree __【2】 you. What is your dream?
B: Well, I have lots of dreams. But I want to be a doctor very much.
A: Sounds good. __【3】__ are you going to do that?
B: Well, I will work hard and go to a famous medical college.
A: And then where do you want to work in the __【4】_?
B: In a hospital in my hometown. I hear it needs lots of doctors.
A: That’s great. I hope your dream will come __【5】__.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达(15分)
英文有句谚语 “East, west, home’s best.” 某英文报以此为标题, 向广大中学生征文。请根据下面图表信息写一篇短文,介绍你家的情况。 内容包括:你家的居室及居住环境、家庭成员及家庭成员之间的关系, 并谈谈如何让你的家更美好。 21*cnjy*com
提示: 1. 短文应包括图表中的全部信息,条理清楚,行文连贯;
2. 短文中不能出现真实的人名和地名;
3. 词数不少于80, 开头已给出, 不计入总词数。
![]()
East, west, home’s best
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出适当的选项补全短文,并将选 项的编号字母依次填入题号后横线上。(共 5 小题,每题 1 分,计 5 分)
Have you ever taken photos by using mobile phones with selfie sticks(自拍杆)? 【1】
![]()
However, a pair of US artists from New Mexico, Arie Snee and Justin Crowe believe they have invented a better one and they call it “selfie arm”.
【2】It makes those people in the pictures seem to be holding hands with a loved one.
The pair say it offers a far better experience than using a straight stick. The selfie arm makes people feel they are not alone when they take photos.
【3】They think their invention solves the main problem that the selfie stick has — people look alone while they are taking pictures of themselves with great interests. The product, at present, just an art project and a model conveniently provides you a welcoming arm. 【4】 The pair say they are fascinated by these new ideas.
The “selfie arm” is made of fiberglass. 【5】 The project that they work on shows the growing selfie stick.
Phenomenon (现象) directly and the increasing nee d for narcissism (自恋) and Internet agreement.
![]()
A.It is lightweight and easy-taking.
B.Thousands of “selfie arms” have been made.
C.It seems that they are together with their friends.
D.For better or worse, they have taken the world by storm.
E.This new invention is a small, useful and cleverly-designed tool.
F.And better yet in the future, it’ll talk in a fiendly way and never get angry or upset.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Do you want to be a basketball player like Kobe Bryant or Shaquille O’Neal? Come to join us! We have many sports clubs: basketball, ping-pong, soccer, volleyball and so on. The price is 5 dollars for each lesson.
Do you want to join our sports clubs? Please call Mr. Green. He plays basketball very well. His telephone number is 371-1236. His e-mail address is spcb@163. com. Or you can call Miss Jones at 371-1237. She is our tennis coach(教练). She is good with the students. Her e-mail address is jiayi@126. com.
![]()
【1】From the passage, we know Kobe Bryant and Shaquille O’Neal are players.
A. volleyball B. tennis C. Basketball D. ping-pong
【2】Miss Jones can help you with .
A. computer B. singing C. art D. tennis
【3】—How much is each lesson?
— .
A. 10 yuan B. 5 yuan C. 5 dollars D. 10 dollars
【4】Mr. Green plays very well.
A. tennis B. Basketball C. volleyball D. ping-pong
【5】 is good with the students.
A. Miss Jones B. Mr. Green C. Mrs. Green D. Kobe Bryant
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
假如你是王涛,来自一个小镇。你们镇目前正在大力发展旅游事业。请你根据下面的思维导图写一篇英语短文,介绍一下你所居住的小镇,并发表在某英文网站的论坛上,以吸引更多的外国游客前来观光。
要求:1. 80 词左右,可适当发挥。开头已给出,不计入总词数。
2. 至少使用两个含有比较级或最高级的句子。
![]()
Hi, everyone! I'm Wang Tao, from a small town.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达(本题有1小题,共计20分)
正值毕业季,你们班级的“英语园地”在征集庆祝毕业活动方式的建议,以下是你们组三位同学的想法及理由,请你根据这些信息写一篇英语短文,并谈谈你自己的想法和理由。
![]()
![]()
![]()
![]()
注意:(1)短文必须包括图片中的所有内容,可适当增加细节。
(2)文中不得出现真实人名和校名等相关信息。
(3)词数:80~100。
(4)短文首句仅供选择使用,不计入总词数。
短文首句: These days, students in our class are discussing the ways to celebrate graduation.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com