精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
16.-Now more people are paying attention to the school bus safety.
-So we believe      there will be fewer accidents in future.(  )
A.loudlyB.stronglyC.lovelyD.carefully

分析 -现在更多的人关注校车安全.
-所以我们坚信将来有更少的交通事故.

解答 答案:B; loudly大声地,strongly强地,lovely,可爱的;carefully细心地.根据Now more people are paying attention to the school bus safety现在更多的人关注校车安全,推测下句句意:所以我们坚信将来有更少的交通事故;副词strongly修饰动词believe,意为"坚信".故选B.

点评 比较和分析四个选项的不用含义及其用法是解答该题的关键;还要根据句中信息正确推测该句句意,进而作出解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.An old couple was having problems remembering things,so they decided to go to their doctor to make sure nothing was wrong with them.When they arrived at the doctor's,they explained to the doctor about the problems they were having with their memory.After examining the couple,the doctor told them that they were physically fine but advised them to start making notes to help them remember things.
    Later that night while watching TV,the old man stood up from his chair and his wife asked,"Where are you going?"He replied,"The kitchen."She asked,"Will you get me a bowl of ice cream.9"He replied."Sure."She then asked him,"Shouldn't you write it down so that you can remember it?"He said,"No,I can remember that."
    When the man was walking towards the kitchen,the woman shouted,"Dear,I would also like some strawberries with that.You had better take notes because I know you'U forget that too."He replied."I can remember it all.You want a bowl of ice cream and strawberries."She added,"Well,1would also like cream(奶油)on top.I know you will forget that,so please write it somewhere."He shouted angrily."I don't need to write that at all.I can remember everything."Then he rushed into the kitchen.
    After twenty minutes.he returned from the kitchen and handed her a plate of bacon(培根) and eggs.She stared(盯着看)at the plate for a while and said,"You forgot my bread."

根据短文内容,判断句子正误.正确的写"T",错误的写"F".
53.The old couple had problems with their memory.T
54.The old woman wanted a bowl of ice cream and grapes.F
55.The old woman asked her husband to make notes three times.T
56.It took the old man twenty-five minutes to get the food.F
57.The old man thought he could remember everything but failed.T.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.Deep down in the sea,Oliver,a little octopus(章鱼)sat on the floor covered with sand,bored and upset.He watched pretty fish swimming in and out of rocks,which were laughing and dancing in the sea."Why am I so different?"he said to himself sadly.
"You are an octopus,Oliver.That's special."The sweet voice of Cherub,a beautiful purple angelfish (神仙鱼),always made Oliver feel better.Oliver looked up at the purple angelfish and smiled.Cherub suggested,"Let's play hide-and-seek (捉迷藏)."They were having so much fun that they didn't realize they had swum far from home.Suddenly,Cherub saw a large shark (鲨鱼) swimming above them."It was Big White…the biggest,scariest shark in the sea,"she shouted to Oliver.Cherub looked at Big White hopelessly.She was too frightened to swim.Just at this moment,Big White rushed down toward them.An idea came to Oliver.He quickly sprayed (喷射) a very dark cloud of black water to the shark's eyes.Then Oliver and Cherub escaped and got home safely.
"Are you OK?"asked Oliver.I am lucky to have you as my friend!"Oliver's face turned red."I guess being different can be pretty cool in some situations,"Oliver said."That is what I tried to tell you,"Cherub smiled.

根据短文内容判断正、误.
(注意:考生将答题卡相应位置涂黑.正确的涂"A",错误的涂"B")
56.In the beginning,Oliver laughed when he saw pretty fish swimming around him.B
57.Oliver and Cherub were enjoying themselves when Cherub noticed Big White swimming above them.A
58.Cherub was brave and calm when she faced the unexpected danger.B
59.Oliver's quick mind and action saved Oliver himself and Cherub.A
60.From this passage,we know we have our own advantages in all situations,though we are different.B.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.You were ________ to close the windows.Why were you so careless?(  )
A.allowedB.believeC.supposedD.caused

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Everyone must remember that drunk drivers endanger the lives of others.(  )
A.encourageB.become dangerous
C.put an end toD.cause danger to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-Do you consider yourself as a rude person?
-_________ not.I always have good manners.(  )
A.ProbablyB.UsuallyC.GenerallyD.Certainly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-why are you driving so____.Tony?I'm feeling sick.
-Sorry,but the train is leaving in 20minutes.We have to hurry.(  )
A.oftenB.fastC.hardD.slowly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Don't     up English.It's very important.(  )
A.giveB.hurryC.stay

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.Mrs.Li has never been to the top of Mt Emei to see the sunrise since Mr.Li left Emei city,______?(  )
A.hasn't sheB.didn't heC.has sheD.did he

查看答案和解析>>

同步练习册答案