【题目】Hello, I'm Peter. I come from Japan (日本). I can speak a little English and French (法语). But I can't speak Chinese. I get up at 6: 00 and go to school at 7: 30 in the morning. I like P. E. best at school. It is exciting. I don't like math. I think it is difficult and boring. I want to visit China. I want to learn kung fu.
![]()
My name is Jill. I come from the USA. I'm 13 years old. I go to school at 7:40 and I go home at 5:00 in the afternoon. I have lunch at school. I like music best. It is relaxing. I want to join the music club.
![]()
I'm Mark. I'm from England. I can speak English and a little French, but I can't speak Japanese. I like art and I want to join the art club. I also like math, because it is interesting and fun. I have a pen friend in China. His English name is Jack. I want to see him one day.
![]()
【1】Peter can't speak ________.
A. English B. Chinese C. Japanese D. French
【2】What subject does Jill like best?
A. Art. B. Math. C. Music D. English.
【3】What club does Mark want to join?
A. The art club. B. The English club . C. The music club. D. The basketball club.
【4】_______comes from America.
A. Peter B. Jack C. Mark D. Jill
【5】Which of the following is TRUE?
A. Jill has lunch at home. B. Peter can't do kung fu.
C. Mark has a pen friend in Japan. D. Mark doesn't like math, but Peter does.
【答案】
【1】B
【2】C
【3】A
【4】D
【5】B
【解析】短文以第一人称的形式介绍了三位来自不同国家的学生,分别来自日本的彼得,来自美国的吉尔和来自英国的马克。他们各自的年龄,爱好以及学习情况。
【1】细节理解题。根据第一段中的句子“I can speak a little English and French (法语). But I can't speak Chinese.”可知,Peter不会说汉语,故答案为B。
【2】细节理解题。根据第二段中的句子“I have lunch at school. I like music best.”可知,Jill最喜欢音乐,故答案为C。
【3】细节理解题。根据第三段中的句子“I like art and I want to join the art club.”可知,马克想加入美术俱乐部,故答案为A。
【4】细节理解题。根据第二段中的句子“My name is Jill. I come from the USA.”可知,Jill来自美国,答案为D。
【5】细节判断题。根据短文第二段中的句子“I have lunch at school”可知,Jill在学校吃午饭,A答案错误;根据第一段中的句子“I want to learn kung fu.”可判断,Peter不会表演中国功夫,故B答案正确;根据第三段中的句子“I also like math, because it is interesting and fun. I have a pen friend in China.”可知,Mark喜欢数学,有一位中国的笔友,故C,D答案均错误。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 选词填空
![]()
【1】This will help us ____________________________________ .
【2】An apple a day____________ the doctor______________.
【3】We also want to buy_________________________ of salt.
【4】It is her birthday today. She gets lots of ____________from her friends.
【5】 January is the ______________month of a year.
【6】Which is favourite your subject? I like History _______________.
【7】—What’s the date? It’s March 8. —Oh, it’s ______________ Day today.
【8】Thank you for _______________me about the different festivals in the world.
【9】What colour can we _______________the wall?
【10】Doing eye exercises ________________________ your eyes.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Ⅲ. 完形填空
![]()
Do you like to visit the zoo in our city? It’s______a river and a small mountain. It’s very big and there are a lot of tall______in it. A lake is in the center of the zoo. We can see a lot of goldfish(金鱼)in it. They have all kinds of______. Some are red. Some are yellow. Some are black and some are blue. They are______in the water. And they are very______.
We can see a hill. About twenty monkeys are______on it. Some are asking people for______. The little monkeys are in their mothers’ arms. They are very interesting and children______them very much. We can also see the elephants. They are very strong(强壮的). The giraffes are very______. The pandas’ house is next to the monkey hill. There are two pandas—one is sitting in a tree and______is sleeping on the grass. They look shy and cute.
【1】A. during B. between C. under
【2】A. flowers B. houses C. trees
【3】A. colors B. ages C. clothes
【4】A. sleeping B. sitting C. swimming
【5】A. ugly B. smart C. beautiful
【6】A. singing B. dancing C. playing
【7】A. food B. books C. paper
【8】A. watch B. like C. want
【9】A. new B. tall C. old
【10】A. other B. others C. the other
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】补全对话
A: Hi, Tom. I haven't seen you for a few days. Where have you been?
B:
A: Really? What's the weather like in Sanya?
B: Oh, it's very warm. My uncle is working there. He likes water sports, especially swimming and surfing. He is good at surfing. Now I can surf by myself. Have you ever been to Sanya?
A: I think I can go there this summer.
B: Great! I will go to Sanya this summer, too.
A: It sounds cool, but I don't know how to surf.
B: Don't worry.
A: By the way, where is your uncle now?
B: He has gone to Beijing on business.![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
With the help of the Internet, shopping is becoming an easy job. You don’t need to go to the street, looking for things from shop to shop. You just click the mouse to choose the things you like at any time or any places you like. And in a few minutes, the shopping is over. And the next three to seven days, the thing you buy online will come to your house.
It sounds fun, easy and quick. But sometimes you may meet something bad from online shopping. If you are not careful enough, you may buy some fakes. They are cheap copy things. And you want to give them back. But the owner of the shop online may not keep in touch with you. If you give them Chaping, They may do something bad to you. We often read this kind of news on the newspaper. It is terrible. And if you want to be different, it is a good idea not to buy clothes online. Once you put on the coat and go out. You will find many people wear the same clothes in the street. You may feel uncomfortable. But the next example will make you mad. According to the survey of March 15th Party this year, many kinds of Japanese food, such as Japanese Calbee and Xinxie Rice, is dangerous. After eating them, you may have a bad body.
【1】How long will you get the hat if you buy one online?
A. Three to four days B. Four to seven days C. Three days to a week D. About a month
【2】If you don’t want to look the same, it’s not good to buy __________online
A. shoes B. mobile phone C. clothes D. Kalbee
【3】The underline word “fake ” means___________in Chinese.
A. bad things B. shanzai things C. clothes D. Japanese food
【4】After eating so much Calbee, it’s easy to____________
A. feel healthy B. look beautiful C. grow tall D. get ill
【5】What do you think of bad things of shopping online?
________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】六、任务型阅读, 每空限填一词 (共5小题;每小题1分,满分5分)
Date | What did you study? | How to improve? | Can I do it? | Comments(评价) |
May 11th | Grammar: Expressions with “What” and “How” | Do more exercises |
| Cannot tell their differences (差异) |
May 12th | Vocabulary: People and places | Do more exercises |
| Need more practice |
May 13th | Reading | Use the dictionary Read the passage again |
| Good Read English newspapers |
May 16th | Listening | Listen again Do more exercises |
| Need more practice |
May 16th | Writing | Work out some outlines first Read more books |
| Difficult Wrong use of words |
May 17th | Speaking | Speak more |
| Not good enough |
阅读Mike的学习记录表,补全下面的句子。
【1】—Which part of the unit does Mike do best in? —______.
【2】It is ______ for Mike to study Writing because he has lots of wrong use of words.
【3】—When did Mike study Grammar? —On the ______ of May.
【4】Mike should do more exercises in Grammar, Vocabulary and ______.
【5】Mike doesn’t understand the expression with “What” is ______ from that with “How”.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】听句子,选择与其内容相符的图片。每个句子读一遍。(每小题1分,满分5分)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A. B. C. D. E.
【1】_______【2】_______【3】_______【4】_______【5】_______
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】请根据以下提示以The Monkey King为题写一篇短文,来介绍齐天大圣。![]()
要点:1)美猴王是名叫《大闹天宫》(Havoc in heaven)的故事里的英雄。
2)美猴王是一块石头变来(be born from)的。他想长生不老。他聪明、勇敢和幽默(humorous)。他能把自己变成(change)72种不同的东西,像树、鸟等等。他用云在天空中环游!
3)他带领一群猴子反对玉皇大帝(the Emperor of Heaven)和他的士兵。猴王把天宫弄得乱七八糟。最后, 玉皇大帝求助于如来佛祖(Buddha).如来佛祖搬来(move)一座山压在他的身上。500年之后,一个和尚(monk)把他从山下面解救出来(get out from).
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】请根据句意,从方框中选用合适的词,并用其适当形式填空,使句子通顺, 每词限用一次。
![]()
【1】How _________ he drives the car ! He hurt his legs terribly.
【2】He was a man of great _______ and changed the world a lot.
【3】Light music makes us feel happy and .
【4】A true friend can help you get out of when you are unhappy.
【5】-----Would you like to make a for our students about study?---- Certainly!
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com