精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.
56.What is the reading about?A
A.An advertisement of the sales.
B.A list of suits and sweaters
C.A photo of a handsome boy
D.A picture of a UK
57.How much can we save at most for a suit or a sweater?C
A.£15
B.£20
C.£30
D.£45
58."The Christmas Sales'endsB.
A.next weekend
B.this week
C.in 24hours
D.in 14days
59.In the reading"HOBSONS"refers to (指)C.
A.the name of the street
B.the boss of the clothes shop
C.the name of the clothes shop
D.the sales for Chris tmas
60.According to the reading,we canC.
A.have a picture taken with a model
B.take a free truck to the clothes shop
C.do shopping either online or at the shop
D.get£100back for any order.

分析 这篇短文是圣诞节期间服装店的促销活动广告,短文中有关于这次促销活动的细节问题,如价格的优惠、时间等.

解答 56.A 主旨大意题.浏览这篇短文我们可以知道,这是一个关于促销活动的广告,在文中我们可以清楚的看到价格上的变化.故选A.
57.C 细节理解题.根据短文中套装和毛衣的价格对比,可知在这个促销活动中我们最多可以节省30美元,因为一件原价109.99美元的套装现在是79.99美元.故选C.
58.B 细节理解题.根据短文中End This Week可知这个圣诞节促销活动这一周结束.故选B.
59.C 推理判断题.根据短文中Offer also available at HOBSONS,可知HOBSONS是一家服装店的名字,在这家店里也有促销活动.故选C.
60.C 细节理解题.根据短文内容可知,在圣诞节期间有很多的商店有促销活动,在短文最后还出现了Shop online,即可以在网上购物.故选C.

点评 本题是广告类的阅读.信息明了清晰,带着问题去广告中找答案即可.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.--Look,what have you done?
--Sorry.I think if I _______ another chance,I'll do it better.
A.giveB.am givenC.have given

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.Mrs.Jackson is an American doctor.She is now in China.She works in a children's hospital in Chongqing.She is also learning Chinese medicine there.She likes Chinese medicine very much.She loves to work for children.She works hard in the day and reads English books on Chinese medicine at night.She learns Chinese from the Chinese doctors and her Chinese friends.Now she can speak some Chinese.She can read some Chinese,too.
Her husband,Mr.Jackson,is a teacher.He teaches English in a middle school in Chongqing.He works hard,too.He works from Monday to Friday.He teaches three classes every day.he wants to make more money.

46.The Jacksons are from England.F
47.Mrs.Jackson works in a children's hospital in Shanghai.F
48.Mrs.Jackson is learning Chinese now.T
49.Mr.Jackson is an English teacherT
50.Mr.Jackson doesn't work hard.F.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14._________ old man behind Tom is _________ university teacher.(  )
A.An; anB.A; theC.The; aD.The; an

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-I'm going to buy a car.Any advice,Charlie?
-Well,it depends on ______.If money isn't a problem,you can buy a BMW.(  )
A.when you will buy oneB.how much you can afford
C.what color you likeD.where you are driving

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Now you _______ stop your car when the traffic lights turn yellow.(  )
A.mustB.can'lC.might

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

2.
Emma:What are you doing,Li Lin?
Li Lin:(41)BEmma:I have read it before,What do you think of the story?
Li Lin:(42)D Yu Gong found a good way to deal with his problem.
Emma:Really?(43)AIt seems impossible to move a mountain.
Li Lin:But the story is trying to show us that anything is possible if you work hard!
Yu Gong kept trying and didn't give up.
Emma:(44)F I think we should try to find other ways to deal with a problem.
Li Lin:But what could YU Gong do instead of moving the mountains.
Emma:He could build a road.(45)C
Li Lin:We have different options about the story,There's many sides to a story and many ways to understand it.
Emma:Yes,that's fine.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.I'm sorry I'm late.I should get here 10minutes          .(  )
A.earlyB.earlierC.the earlierD.the earliest

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.Our hospital needs two ___ doctors,Mrs.Li.You can ask your son to have a try.(  )
A.womenB.manC.men

查看答案和解析>>

同步练习册答案