精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.Mrs.Jackson is an American doctor.She is now in China.She works in a children's hospital in Chongqing.She is also learning Chinese medicine there.She likes Chinese medicine very much.She loves to work for children.She works hard in the day and reads English books on Chinese medicine at night.She learns Chinese from the Chinese doctors and her Chinese friends.Now she can speak some Chinese.She can read some Chinese,too.
Her husband,Mr.Jackson,is a teacher.He teaches English in a middle school in Chongqing.He works hard,too.He works from Monday to Friday.He teaches three classes every day.he wants to make more money.

46.The Jacksons are from England.F
47.Mrs.Jackson works in a children's hospital in Shanghai.F
48.Mrs.Jackson is learning Chinese now.T
49.Mr.Jackson is an English teacherT
50.Mr.Jackson doesn't work hard.F.

分析 本文介绍了Jackson夫妇.Jackson夫人是一位美国医生,现在重庆一家儿童医院上班,她也是来学中医的,她热爱孩子,热爱工作,她向医院的医生们和她的中国朋友学英语;她的丈夫,Jackson先生是重庆一所学校的英语老师,他工作努力,每天上3节英语课,他想赚更多的钱.

解答 46.F.细节理解题.根据Mrs.Jackson is an American doctor.可知他们是美国人.故选F.
47.F.细节理解题.根据She is now in China.She works in a children's hospital in Chongqing.可知Mrs.Jackson现在重庆工作.故选F.
48.T.细节理解题. 根据She learns Chinese from the Chinese doctors and her Chinese friends.可知Mrs.Jackson正在跟她医院的同事和中国朋友学汉语.故选T.
49.T.细节理解题.根据Her husband,Mr.Jackson,is a teacher.He teaches English in a middle school in Chongqing.可知Mr.Jackson是一位英语老师.故选T
50.F.细节理解题.根据He works hard,too.He works from Monday to Friday.He teaches three classes every day.可知Mr.Jackson工作很努力.故选F.

点评 此题首先要通读全文,了解大意;然后根据每个题目叙述的细节,细读文章,找到相近的句子,做出判断;最后再通读全文,逐题校对.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Please _______ the lights when you leave the classroom.(  )
A.turn onB.turn offC.turn up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.单词辨音,找出画线部分与其他单词发音不同的选项(  )
A.behindB.pictureC.while

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.The students give their best wishes to the teacher on ________.(  )
A.the Teachers'DayB.Teacher's Day
C.Teachers'Day   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.The World Health Organization has given some advice on         to protect us from being infected(感染) with H7N9.(  )
A.howB.whatC.whereD.when

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.People who _________ to the party are very excited.(  )
A.have invitedB.has been invited
C.will inviteD.have been invited

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.David Beckham decided to ________ playing football match forever because he is not energetic enough.(  )
A.put offB.deal withC.break offD.give up

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.
56.What is the reading about?A
A.An advertisement of the sales.
B.A list of suits and sweaters
C.A photo of a handsome boy
D.A picture of a UK
57.How much can we save at most for a suit or a sweater?C
A.£15
B.£20
C.£30
D.£45
58."The Christmas Sales'endsB.
A.next weekend
B.this week
C.in 24hours
D.in 14days
59.In the reading"HOBSONS"refers to (指)C.
A.the name of the street
B.the boss of the clothes shop
C.the name of the clothes shop
D.the sales for Chris tmas
60.According to the reading,we canC.
A.have a picture taken with a model
B.take a free truck to the clothes shop
C.do shopping either online or at the shop
D.get£100back for any order.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.---How soon will you start your journey?
---I'm not sure.I haven't decided ______.(  )
A.when shall I ask the boss for leave
B.where I will go to spend the holiday
C.wether I would go by train or by plane
D.who could invite me to go

查看答案和解析>>

同步练习册答案