61 | Are you worried about bringing bananas to work or school and find them bruised( 碰伤的)?Banana Guard allows you to safely carry and store bananas,letting you enjoy perfect bananas anytime,anywhere. | |
62 | Are you tired of others stealing your coffee cup?The Lock Cup has a hole which prevents most people from using it.Only the owner of the cup can use his/her key to close the hole. | |
63 | Making tea takes time.You must wait for the tea to steep(浸 泡)Well,the Penguin(企鹅)Tea Timer happily does the waiting for you.When time is up,he penguin raises its mouth by itself. | |
64 | What day is today?You don't know?Then you need a Day Clock.It's designed for people to remember weekly events like your sport day,movie night,and more.It's good for vacations when it's easy to forget the day. | |
65 | Whether you want to sit in the sun,near the river or under the tree…now you have your movable bench( 长凳 ),to sit wherever you like. |
分析 这是日常生活类阅读的匹配文章.大意是:
61.你担心带香蕉去上班或者去上学压烂他们吗?香蕉保护器允许你安全的携带和储存香蕉,随时随地都能享受完整香蕉.
62.你厌烦别人偷用你的咖啡杯吗?锁杯有一个洞,可以防止大多数人使用它.只有杯子的主人用钥匙关上这个洞.
63.泡茶需要时间.你必须等茶泡好,现在企鹅泡茶定时器可以帮你代劳啦.当时间到了,企鹅自己张开嘴巴.
64.今天是星期几?你不知道?然后你需要一个钟表.它是专为人们记住你每周活动,比如运动,电影之夜,等等.这对当你容易忘记假期时是有好处的.
65.无论你想坐在阳光下,附近的河流或在树下…现在你有可以动的长凳,坐在你喜欢坐的地方.
解答 61.B.匹配主旨大意题.根据Banana Guard allows you to safely carry and store bananas,可知香蕉保护器允许你安全的携带和储存香蕉;故选B.
62.E.匹配主旨大意题.根据The Lock Cup has a hole which prevents most people from using it.可知锁杯有一个洞,可以防止大多数人使用它.故选E.
63.A.匹配主旨大意题.根据the Penguin(企鹅)Tea Timer happily does the waiting for you.可知企鹅泡茶定时器可以帮你代劳啦;故选A.
64.F.匹配主旨大意题.根据Then you need a Day Clock.可知你需要一个日钟.故选F.
65.D.匹配主旨大意题.根据 you have your movable bench( 长凳 ),to sit wherever you like.可知你有可以动的长凳,坐在你喜欢坐的地方.故选D.
点评 本文浅显易懂,层次分明,学生很容易把握文章中心内容,找到正确的匹配选项.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | An,the | B. | A,the | C. | The,/ | D. | An,/ |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | can't | B. | mustn't | C. | shouldn't | D. | needn't |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What | B. | what a | C. | what an | D. | How |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | become | B. | will become | C. | became | D. | have become |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.laughed | B.taught | C.wrote | D.copied |
| 42.A.magazines | B.subjects | C.photos | D.ideas |
| 43.A.rich | B.sick | C.lonely | D.famous |
| 44.A.stand | B.realize | C.face | D.improve |
| 45.A.dream | B.eat | C.shout | D.sleep |
| 46.A.go through | B.look after | C.get over | D.find out |
| 47.A.unhappy | B.pleasant | C.silly | D.clever |
| 48.A.food | B.time | C.medicine | D.money |
| 49.A.unusual | B.false | C.real | D.wild |
| 50.A.friends | B.laughter | C.experiment | D.doctors |
| 51.A.begin | B.end | C.continue | D.report |
| 52.A.rested | B.worked | C.studied | D.played |
| 53.A.well | B.tired | C.afraid | D.worried |
| 54.A.help | B.exercise | C.freedom | D.fun |
| 55.A.able | B.safe | C.lazy | D.uncertain. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | B. | C. | D. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com