【题目】Six months ago, Jack came to China to study. He has heard that Yangzhou is famous for its gardens. And he plans to visit some gardens in July, so he has collected information about them online as follows:
Ticket:March — May¥150; Other months¥90 Time:8:30 — 17:00 Bus:No. 4, 5, 6, 17, 61 buses Tel:0514-87357803;0514-87370091 Website:http://www.shouxihu.com |
Ticket: March. — May¥40; Other months¥30 Time:March. — May 7:15 — 18:00; Other months 7:15 — 17:30 Bus:No. 8, 30, 61 buses Tel:0514-87935285 Website:http://www.gy-garden.net |
Ticket:Mar. — May¥40; Other months¥30 Time:7:30 — 17:15 Bus:No. 19, 61 buses Tel:0514-87900345; 0514-87222353Website:http://www.he-garden.net |
【1】How much will a ticket cost Jack if he visits the Slender West Lake?
A. 30 yuan. B. 40 yuan. C. 90 yuan. D. 160 yuan.
【2】Which of the following can Jack do?
A. He can take a No.30 bus to Ge Garden.
B. He can visit the Slender West Lake at 8:00.
C. He can call 0514-87935285 for further information of He Garden.
D. He can go to www.he-garden.net to know more about the Slender West Lake.
【3】What’s He garden famous for?
A. The green bamboo. B. The long corridor. C. The man-made hills. D. The boat travelling.
【答案】
【1】C
【2】A
【3】B
【解析】解析:本文分别介绍了扬州著名的园林:1、瘦西湖;2、个园;3、何园的情况。他们的特点、票价、参观时间、乘坐公共汽车的车次、咨询电话和网址。并配以精美的图片。介绍的非常明白、清楚。
【1】解析:细节理解题。根据he plans to visit some gardens in July和Ticket: Mar.— May. 150; Other months 90”可知7月份票价是 90。故答案选C。
【2】解析:细节理解题。A、去个园的公共汽车有No. 8, 30, 61,所以A正确。B、瘦西湖的开放时间是从早上8:30到下午17:00,所以8:00他不能参观,故B错。C、0514-87935285是个园的咨询电话,不是何园的,故C错。D、他可以登录网站www.he-garden.net了解何园的信息,而不是瘦西湖的信息,故D错。所以正确答案选A。
【3】解析:细节理解题。根据He garden,… is known for its long double-way corridor(走廊),可知何园以它长长的复道回廊而著称。故答案选B。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 根据短文内容,把A-E五个句子填入文中空缺处,使短文内容完整、正确。
Do you feel a little sleepy after lunch? Well, that’s normal. Your body naturally slows down then. 【1】 Don’t reach for a coffee! Instead, take a nap (小睡).
There are many advantages of a daily nap. First of all, you are more efficient after napping. You remember things better and make fewer mistakes. 【2】 A 20-minute nap can reduce information overload (超负荷). It can also reduce stress. Finally, a nap may increase your self-confidence and make you more active. It may even cheer you up.
【3】 First, take a nap in the middle of the day, about eight hours after you wake up. Otherwise, you may disturb your sleep-wake pattern. Next, a 20-minute nap is best. 【4】 After waking from a deep sleep, you will feel worse. Also, you should set an alarm clock. 【5】You won’t have to keep looking at the clock so that you don’t oversleep.
Now, the next time you feel sleepy after lunch, don’t get stressed. Put your head down, close your eyes, and have a nap. What’s the secret of being a great friend? Here are some tips to help you be a nice friend.
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下列短文,从下面每小题的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。A![]()
Bill always does everything very carefully.Everyday he drives his car to go to work and go home.He drives his car slowly and never has an accident.He often says that travelling by car is much safer than travelling by plane.
Today,he has to go to another city to have a meeting.The meeting will begin at nine o'clock.And it is eight now.If Bill goes there by train or by car, he will be late for the meeting.Bill has no idea.One of his friends,John,says to him,"Don't worry, Bill.I can take you there in my own small plane.And we can get there at half past eight."Bill is afraid of going there by plane.John tells him that it is very safe.Bill gets on the plane at last.
John starts the plane and begins taking off.Bill is too afraid,so he closes his eyes.After a minute or two,he opens them again,looking out of the window of the plane,and says to John,"Look at those people down there,they look as small as ants." "But they are ants." says John."Don't you know we are still on the ground?"
(1)Why does John take Bill to the city?
A.Because Bill gives him much money.
B.Because he wants to help Bill.
C.Because he is Bill's driver.
D.Because John also wants to go there.
(2)How long will it take Bill to go to the meeting by plane?
A.A quarter.
B.Half an hour.
C.An hour.
D.Two hours.
(3)What call we know from the story?
A.John can't see things clearly in the plane.
B.Bill feels excited to take a plane.
C.There is something wrong with Bill's car.
D.Bill is a careful man.
(4)What does Bill see in fact when he looks out of the windows?
A.Ants on the ground,
B.People on the ground.
C.Birds in the sky.
D.Ants in the plane.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Bill Gates was born on October 28, 1955 and grew up in Seattle (西雅图) with his two sisters. When he was a teenager, Bill found his interests lying in writing programs and began to write programs at the age of 13.
In 1973, Bill Gates went to Harvard, but he quit(放弃) from Harvard three years later. He put all his time and energy into designing programs for Microsoft Cooperation which was set up in 1975 by Bill and his friend Paul Allen.
Due to Bill’s talent and efforts, Microsoft developed fast and more and more people like to use his program. What’s more, Bill is also very generous. So far, he has given away more than 24 billion dollars to establish a fund (基金)to support education careers in the world.
Bill Gates married Melinda French Gates on January 1st, 1994. They have three children. Now, the whole family live happily.
![]()
75—79小题根据短文内容完成表格,每空一词。
【1】________
【2】__________
【3】__________
【4】________
【5】__________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】八年级第一批新团员(league member)和团干部即将在入团积极分子中产生。你认为你们班的某位同学品学兼优、全面发展,可以成为一名光荣的共青团员,请为他/她写一封推荐信。
![]()
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
Last year some groups of students in their community(社区) make a survey about "How do people spend their free time?' The following diagrams (图表) show some results of it.
Diagram (1): Hours for people of different ages who surf the Internet in a week.
Diagram (2): Different days people go to the library.(library attendance)
Diagram (3): Different programs people like.
![]()
根据上面三个图表内容,选择正确答案
【1】People aged__________spend the most time surfing the Internet every week.
A. 7 ----16
B. 17 ------ 30
C. 31 ----- 55
D. over 56
【2】On Wednesday, __________people go to the library every week.
A. over sixty
B. less than sixty
C. about twenty
D. more than one hundred
【3】According to the third diagram about ______of people like watching Cartoons?
A. 16%.
B. 19%
C. 13%
D. 37%.
【4】Which statement is right according to the survey?
A. Some students made the survey in their school last year.
B. More people like sports than chat in the survey.
C. Less than 80 people join in the survey about library attendance.
D. People of different ages spend different time surfing the Int ernet.
【5】The three diagrams show us the results of the survey about__________.
A. what people do every day
B. how people spend their free time
C. people's different lifestyles
D. people's different habits
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Ⅳ.根据图画提示补全对话
![]()
A:Hi,Tom!【1】.
B:Hi,Bob!【2】,too.
A:Look!What's this in English?
B:【3】.
A:【4】.
B:ORANGE.
A:【5】?
B:It's orange.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Lost and Found
![]()
根据表格中的信息,补全下列句子。
【1】If(如果)you lost your eraser,you can call _________at_________.
【2】If you lost your___________, you can call Lisa at 467-3958.
【3】If you found a set of keys, you can call_________ at_________.
【4】If you found a red__________, you can call Li Lei at 732-0536.
【5】If you found a black and white dog, you can call________at__________.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
根据表格中的记录,写一篇不少干80词的小短文。
![]()
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com