精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.There are all kinds of animals on our planet.Some are sweet,some are not; some are small,some are tall.Here are four pictures of some of the funniest,friendliest faces.But remember,although they look nice,it doesn't mean they are always friendly.
Not all dogs are so cute,but most of them are pretty friendly.When you come near an unfamiliar(不熟悉的)dog,remember to hold out your hand,so he can smell you and see that you mean no harm.
Cows love to eat grass,and they eat quite a lot!You needn't be afraid of this quiet farm animal.But don't run at a cow in a field or touch one,unless you are told by an adult it's okay.
Horses are big,beautiful animals,but they can be surprised easily.A horse might jump up if she hears a loud noise,or kick her legs if you come near too suddenly.All horses,like humans,are different.
Chimpanzees make funny faces and put on a real show at the zoo,but believe it or not,they can be very dangerous.And they are strong,too-much stronger than humans-so you should never make a chimp mad!

50.Which of the animals can make faces?B
A.Cows. 
B.Chimpanzees. 
C.Dogs. 
D.Horses.
51.We can learn from the passage thatA.
A.cows are quiet  
B.all dogs are cute
C.horses never kick 
D.Chimpanzees are not dangerous
52.According to the passage,you shouldDwhen you come near an unfamiliar dog.
A.feed him something  
B.shout at him
C.touch his head  
D.hold out your hand
53.The author wants to tell us thatD.
A.some animals are sweet,but they are small
B.some animals are not sweet,but they are tall
C.some animals are funny,but they are not beautiful
D.some animals look nice,but they are not always friendly.

分析 我们这个星球上有各种各样的动物,有些是可爱的,有些不是;有的小,有的高.这里有四个图片都是一些最有趣、最善良的.但是记住,尽管他们看起来很好,但这并不意味着他们总是很友好.不是所有的狗都是那么的可爱,但是大多数都很友好.当你走近一个不熟悉的狗,记得伸出你的手,他就可以闻你,知道你没有恶意.奶牛喜欢吃草,他们吃的很多!你不必害怕这个安静的农场动物,但不要在一块地里攻击或触摸一头奶牛,除非一个成年人告诉你是可以的.马是大而美丽的动物,但他们可以很容易被惊吓.一匹马如果听到一声巨响,她可能会跳起来,如果你突然来了她可能会踢腿.所有的马就像人类一样,是不同的.黑猩猩喜欢做鬼脸,并且参加动物园的真实表演.不管你信不信,这是非常危险的.他们很强壮,比人类强壮的多,所以你不应该让一只黑猩猩生气!

解答 50.答案B 细节理解题 由文中 Chimpanzees make funny faces and put on a real show at the zoo 可知 黑猩猩被放在动物园,给人做鬼脸,故选B
51.答案A 细节理解题 由文中 You needn't be afraid of this quiet farm animal 可知 你不必害怕这个安静的农场动物,故选A
52.答案D 细节理解题 由文中 When you come near an unfamiliar dog,remember to hold out your hand,so he can smell you and see that you mean no harm 可知 当你走近一个不熟悉的狗,记得伸出你的手,他就可以闻你,知道你没有恶意,故选D
53.答案D 文章主旨题 由文中 But remember,although they look nice,it doesn't mean they are always friendly 可知 但是记住,尽管他们看起来很好,但这并不意味着他们总是很友好,文章总结了四种友善的动物也有发脾气的时候,所以友善的动物也不是总是友善,故选D

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-I'm sorry I can't go fishing with you this afternoon.-But you _____ me last week.(  )
A.promisedB.praisedC.movedD.refused

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.Lucy often plays        guitar after she has        supper.(  )
A.the,theB./,/C.the,/D./,the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.Tom is weak in physics.He always feels _______ before he takes a physics test.(  )
A.interestedB.comfortableC.nervousD.proud

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-Would you like _______red dress as a birthday present,Mary?
-Sorry,mom.I prefer ______ orange one.(  )
A.an; anB.a; aC.an; aD.a; an

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.The beginning of the movie was boring,         the end was amazing!(  )
A.butB.andC.soD.or

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

18.A“Gap Year”is a period of time when a student takes a break before going to university.It is often spent travelling or working.It can give young people useful learning experiences and new skills.
Gap years are popular with European and Australian students,but remain less popular in America.However,in recent years,more and more American students are preparing for college by taking a gap year.The advantages of taking a gap year are as follows:
Learn about the World and Yourself
Although you don’t have to go abroad to experience gap years,most gap year students catch the chance to travel abroad.You are able to work out who you are and what you are for.The experiences of different cultures offer you interesting lessons.You can learn more about the world and get to know yourself better.
Face Challenges and Have Fun
A gap year is not only a time to take a vacation,but also a time to face challenges.Gap year students usually work,volunteer or take service projects.You have to learn how to get along in the real world.This process isn’t always easy,but it is an important part of growing up.Only in this way can you enjoy life and have fun.
Save Money and Improve Your College Admission Chances
There’s a common thought that gap years are only for rich students,but it’s not true.Actually,taking a gap year can save your money.Gap year students often take a part-time job.Besides,at the end of a gap year,students are much more likely to know what to study in college.Clear learning goals ran keep the students working hard instead of wasting time and money playing.
Imagine an admission officer trying to admit (录取) only one between two students.Both of them are excellent and have high grades.However,one student has much practical experience or has volunteered in his vacation.Who do you think the admission officer will choose?

38.A“Gap Year”meansC in the passage.
A.going abroad in a year for further education
B.travelling around the world in a year
C.taking a break before going to a university
D.doing a part-time job to make money during a vacation
39.Besides having fun,gap year students have to face theD.
A.money   B.information   C.vacations   D.challenges
40.Having a gap year may make youC.
A.become very rich               B.remain less popular
C.experience foreign cultures    D.have no chance to break
41.The last sentence implies(暗含) thatDwill probably be admitted by the admission officer.
A.either of the two students    B.the student with high grades
C.neither of the two students   D.the.student with a gap year experience.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.Can earthquakes be predicted?The underlined part means"________".(  )
A.told in advanceB.reducedC.protectedD.told for sure

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.Many buildings ________ in our hometown last year.(  )
A.buildB.builtC.are builtD.were built

查看答案和解析>>

同步练习册答案