【题目】School holiday activities at the library
| Activity When Cost Who | Cartooning with Eva Leung Tuesday 7 June, 9-11 a.m. ﹩3.00 to. cover the cost of art paper and pencils 5 to 8-year-olds |
| Activity When Cost Who | Cartooning with Eva Leung Wednesday 8 June, 9-11 a.m. $3.00 to cover the cost of art paper and pencils 9 to 10-year-olds |
Eva Leung is famous for her cartoons published regularly in KIDStime magazine | ||
| Activity When Cost Who | Kite-making Wednesday 8 June, 2-4 p.m. $3.00 to cover the cost of paper, string and other materials 5 to 10-year-olds |
| Activity When Cost Who | Kite-making Thursday 9 June, 2-4 p.m. $3.00 to cover the cost of paper, string and other materials 5 to 10-year-olds |
【1】Who is this poster for?
A. Cartoonists.B. Librarians.C. Writers.D. Children.
【2】On which day are there two different activities?
A. Monday.B. Tuesday.C. Wednesday.D. Thursday.
【3】Why are there two cartooning classes on the program?
A. Because the classes are for different age groups.
B. Because more time is needed to learn cartooning
C. Because there is a strict limit on numbers for each class.
D. Because some children might want to do both the classes.
【答案】
【1】D
【2】C
【3】A
【解析】
短文大意:本文是广告类阅读,介绍了图书馆针对少年儿童的活动信息:主题、时间、费用(材料)和活动对象。
【1】题意:这张海报是给谁的?考查细节理解。根据School holiday activities at the library和海报的年龄信息(Who)可知都是孩子们的活动,故选D。
【2】题意:哪一天有两种不同的活动?考查细节理解。根据第二则Activity: Cartooning with Eva Leung/When: Wednesday 8 June, 9-11 a.m.和第三则Activity: Kite-making/When: Wednesday 8 June, 2-4 p.m.可知6月8日星期三上午和下午都有活动,故选C。
【3】题意:为什么计划中有两个卡通班?考查细节判断。前面两则都是卡通课,根据第一则Who: 5 to 8-year-olds和第二则Who: 9 to 10-year-olds可知对象不一样,Because the classes are for different age groups.符合题意,故选A。
阅读理解是最能体现学生英语能力的题型,分值较高,如何通过解题方法的掌握来提升自己解答阅读理解题的技巧是学生最关心的问题。初中阅读理解一般考查学生的细节理解能力,主旨理解能力和推理判断能力。做阅读理解题,首先要准确理解题意,然后根据题意根据短文内容做出正确的答案。(1)考查细节理解能力,此类型题较简单,准确理解题意后,直接到文中找出答案。(2)考查猜词能力。做这种题型时,要根据上下文意思准确猜出词意。3)考查推理判断能力,此类题型较难,准确理解题意后,在文中找出相关的内容做出合理的推断。(4)考查主旨理解题。此类题型需通读全文,整体把握,根据文本主要内容选择合适的选项。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 ---Linda, have a good day. ------
A. You, too B. I'm sorry
C. That ' s right D. Not much
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,从下面方框中选择适当的单词或短语填空,使短文内容完整正确
However your movies allows no longer |
![]()
You are visiting the pyramids in Egypt, but the next second you are in France. Then, suddenly you may see dinosaurs, animals that 【1】 live in the world. But you are not in a wonderland. This is what might happen in the near future, with the help of VR (虚拟现实) technology.
VR is a computer technology that creates an environment and 【2】 users to see and even interact (互动) with it. Just wear a pair of VR goggles (护目镜) connected to 【3】 computer and you can experience a lot of things without stepping out of your room.
“The most attractive part of VR is that it gives an immersive (身临其境的) experience,” said Wang Bing. “That’s why VR 【4】 are popular among users. You become a part of the story.”
【5】 , VR technology is still far from perfect. Users report experiencing headaches and feeling sick while wearing VR goggles. Maybe it could take a while for VR to really take over the world.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Storybird is an exciting and supportive community for writers, readers, and artists of all ages. It encourages writers of any age to turn those images into fresh stories. Millions of members use Storybird for millions of things. Thinking of joining? Here’s how people use Storybird.
![]()
Ava is 13 and writes stories for her friends at school and on Storybird. She’s entered 11 competitions, and has 351 followers who love her funny stories.
![]()
Kate’s son is five and loves poems while her 9-year-old daughter reads adventure and family stories. They use Storybird’s free library and follow their favorite writers.
![]()
Marie teaches English in her school in Sweden. She uses Storybird’s free class tools to manage students and build a library of beautiful stories.
![]()
Nidhi is an artist living in San Francisco. She sells her art on her website and is creating her own books and comics. Nidhi’s artwork is also on Storybird, where it has thousands of stories and earns her money by her artwork.
【1】Ava writes for her friends on Storybird.
A. poems B. stories C. books D. comics
【2】Kate’s children use Storybird’s free to read poems and stories.
A. library B. class C. website D. tools
【3】 uses Storybird’s free class tools to build a library of beautiful stories.
A. Ava B. Kate C. Marie D. Nidhi
【4】Nidhi is a(n) who sells her work on Storybird.
A. follower B. writer C. teacher D. artist
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 it often in winter?
A. Is, snow B. Is, snowing
C. Does, snows D. Does, snow
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】-Mr. Li, where is our English teacher? I need his help.
-Wait a minute. He__________ soon.
A. is coming B. come C. comes D. coming
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】— did they go to the supermarket yesterday?
— They went there at eight o’clock in the morning .
A. What time B. What C. How
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 短文填空.
用方框里所给单词的正确形式填空,使短文通顺、完整.(每词限用一次)
![]()
Last week I went to an art show. A painting caught my eyes. To my amazement, it was painted by Steven, one of my【1】.Then many things about him came into my mind.
Steven was from a poor family. His parents【2】not afford to buy him some basic things that he needed. Once our school provided gloves for poor children. I put Steven’s name on the list. He was so【3】when he received a pair .He loved to wear them and they were always【4】than anybody else’s.
Steven had a talent for painting and he could【5】understand what I described in class .But he didn’t have money to buy the paper for painting. So sometimes I【6】him some. He practiced hard and I often show his paintings to the class. He was greatly【7】.
One day just before the summer vacation ,he came to【8】some art books. When the new term began, he showed some of【9】paintings to me. I felt shocked. They were good. Then we talked a lot. He said he would keep on.
Later he was admitted to a famous art university. After graduation, he had many difficulties, but he never gave up. He was always【10】his best to improve himself.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】(B)
![]()
![]()
![]()
【1】We can get the reading passages from ___________________________.
A. a magazine B. a science book C. a newspaper D. a storybook
【2】Which date is the China’s victory day of World War II?
A. Oct. 1st . B. Nov. 7th. C. Oct. 5th. D. Sept. 3rd.
【3】What do you think of China’s fight against fascism?
A. the first B. the longest C. the most successful D. A&B
【4】Why could Tu Youyou be awarded the Nobel Prize?
A. Because she has saved millions of lives.
B. Because she tested over 2,000 traditional recipes.
C. Because she discovered artemisinin, a cure for malaria.
D. Because she contributed to the traditional Chinese medicine.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com