精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

1______ is Jane’s last name.

A. Smith B. Green

C. Miller D. Brown

2What color is the ruler?

A. It’s purple. B. It’s white.

C. It’s yellow. D. It’s green.

3The jacket is ______.

A. Jane’s B. Mike’s

C. Mary’s D. Gina’s

4Gina’s telephone number is ______.

A. 658-7466 B. 682-3169

C. 592-2347 D. 534-6887

5__________ are of the same age (同龄).

A. Jane and Mike B. Mary and Gina

C. Jane and Mary D. Mike and Gina

【答案】

1D

2A

3C

4C

5D

【解析】本篇文章难度适中,主要讲述四个人的名字、年龄、电话号码以及拥有的东西。

1根据第一列Name中的Jane Brown可知,Brown是姓,故选A。

2根据第四列Things中的purple ruler可知,故选A。

3根据第四列a yellow jacket可知,故选C。

4根据第三列最后一行592-2347可知,故选C。

5根据第二列中可知,故选D。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

No one wants to look silly or do the wrong thing at a new job. It’s important to make the right impression(印象). You will face new people. You will be in a new place. It may be difficult to know what to do. Here are five tips to help you make it through the first days at a new job:

First impression can last forever. Make sure you make a good one. Before your first day, find out if your new job has a dress code(rules about what you can wear to work). If so, be sure to follow it.1

2 Give yourself an extra 15 minutes to make sure you arrive on time. Pay attention to introductions. One of the first things that your supervisor may do is to introduce you to co-workers.3 They are the ones who will answer your questions when the boss is not around.

Ask plenty of(大量) questions. 4 If he or she has not told you your duty, ask for a list. Set daily and weekly goals(目标) for yourself.

5 Observe(观察) what your co-workers do around quitting time(下班时间). It isn’t good for you to be eager(渴望)to leave.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Sydney Tower

Address: 100 Market St, Sydney

Phone: 02 9333 9222 Fax: 02 9333 9203

Open time: 9:00 a.m. to 10:30 p.m. (Saturdays to 11:30 p.m.)

Ticket: $ 60 (for an adult) $ 30 (for a child)

Website: www. sydneytower. com. au

How to get there: train to Town Hall Station and a short walk along Market Street

How to book tickets: by phone / fax or through the Web

Attraction: Sydney’s best views are just the beginning! Sydney Tower takes you to the highest point above Sydney for exciting 360° views of our beautiful city.

1Sydney Tower is ______ in Sydney, Australia.

A. the busiest streetB. the biggest station

C. the most beautiful parkD. the highest point

2If you Want to book a ticket to Sydney Tower, you can' t _______ .

A. email sydneytower@ hotmail. cornB. fax 02 9333 9203

C. search www. sydneytower. com. auD. dial 02 9333 9222

3Frank wants to go to Sydney Tower with his two children, he will pay _________.

A. $60B. $90C. $120D. $150

4Last Saturday, Johnson went to visit Sydney Tower. He had to get down the tower _ .

A. after 11:30 pmB. before 11:30 pmC. at 10:30 pmD. by 10:30 pm

5The passage above is probably________ .

A. a piece of newsB. a novelC. a storyD. an advertisement

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 遣词造句:

1so angry, because, late

___________________________________________________

2Jack, look forward to

___________________________________________________

3Ten minutes’ ride, from.......to

___________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】从方框中选择最佳选项完成对话。

A. What present do you want to buy?
B. Wou ld you like to buy the ticket with me?
C. Let's go after school.
D. What does he like?
E. What about a concert ticket?


A: It's Tom's birthday on Saturday. I want to buy him a present.
B:
A: I want to buy him a football.
B: Oh, he never plays football.
A:
B: He likes music very much. He often goes to concerts and usually buys CDs by his favourite singers.
A:
B: OK, that's a good idea. Let's give him a concert ticket on his birthday.
A:
B: Yes, but when shall we go?
A:
B: OK! See you then.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】We got mad ______ the team for losing the match.

A. at B. in C. on D. about

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下面对话,从方框内7个选项中选择5个恰当的句子完成此对话。

W: You look worried, David, what’s wrong?

M: 【1】________________

W: You said you liked English.2______________

M: I find it difficult to do English reading, especially reading a longer passage.

W: That doesn’t sound too bad.

M:3__________ What should I do?

W: Just read quickly to get the main idea at first. Don’t read word by word. Read word groups.

M:4______________________

W: To guess a word’s meaning by reading the sentences before and after it. You probably understand more than you think.

M: that sounds difficult.

W:5__________ You can improve your English reading by more practice. The more you read, the faster you’ll be.

M: I’ll try thank you, Mrs. Black.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】2012福建福州】It was such a funny show that people couldn't help ____________again and again.

A. laugh B. to laugh C. laughing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Liu Wei is very famous in China because he can play the piano with his toes(脚趾).

One day when Liu Wei was only 10 years old, he played a game with some friends. He lost both his arms because of electricity().

Liu Wei was very sad when both his arms were cut off after the accident. But soon he had to make a choice.

“For people like me, there were only two choices. One was to give up all the dreams, which would cause a quick death. The other was to work hard without arms to live an excellent life.” says Liu Wei.

Liu’s dream was to be a pianist. His excellent life included a show on China’s Got Talent(《中国达人秀》) and a wonderful performance (演奏) playing the beautiful Marriage D’amour with his two feet on the piano.

Liu Wei learned to play the piano with his feet. And teaching himself to play the piano with his feet was very hard. Many times he wanted to give it up, but his parents went on encouraging(鼓励) him and he wanted to make his parents proud.

Maybe you can not believe that Liu Wei is able to play well only with his toes. The audience(观众) were deeply moved and very excited when they watched his performance.

1Why is Liu Wei very famous in China?

2How old was Liu Wei when he lost his arms?

3Was Liu Wei very sad when both his arms were cut off?

4Who encouraged Liu Wei to play the piano?

5How did the audience feel when they watched Liu’s performance?

查看答案和解析>>

同步练习册答案