【题目】阅读理解
The Arts Cinema is open 7 days a week, showing lots of American and foreign films. Next week it will show an Australian film called "Midnight Meeting". It is set in Sydney in the 1960s. You can see that film from Monday to Thursday. It will be on twice a day at 6:30 and 9:10 in the evenings. The film lasts two hours and fifteen minutes. Tickets are $ 4, but there is a special student ticket at $2.60 for all the films. Please bring your student card if you want the cheaper ticket.
The nearest car park to the cinema is in Hamlet Street. It’s just five minutes’ walk from the cinema. If you need further information, phone 8813962 during office hours-9 a.m. To 4:30 p.m., Monday to Friday.
Answer each of the following questions in no more than SIX words. (每题答案不超过6个词)
【1】In which country is the film "Midnight Meeting" made?
_________________________.
【2】When can people see that film?
_________________________.
【3】How many minutes does the film last?
__________________________.
【4】What’s the price of a student ticket?
___________________________.
【5】How far is it from the nearest park to the cinema?
____________________________.
【答案】
【1】Australia
【2】From Monday to Thursday
【3】Two hours and fifteen minutes
【4】$2.60
【5】Five minutes' walk
【解析】
【1】提问的是:In which country is the film “Midnight Meeting” made?“午夜约会”这部电影是那个国家制作的?由原文Next week it will show an Australian film called“Midnight Meeting”.下周将要上映澳大利亚电影“午夜约会”。可知答案是Australia。
【2】提问的是When can people see that film?人们什么时候可以看那个电影?由原文You can see that film from Monday to Thursday.你们可以从星期一到星期四看那部电影。可知答案是From Monday to Thursday。
【3】提问的是How many minutes does the film last?这部电影到最后多少分钟?由原文The film lasts two hours and fifteen minutes. 这部电影时长两小时15分钟,可知答案是Two hours and fifteen minutes
【4】提问的是What’s the price of a student ticket?学生票价钱是多少?由原文there is a special student ticket at $2.60所有的电影的学生票价是2.6美元。可知答案是$2.60。
【5】提问的是How far is it from the nearest park to the cinema?从最近的停车场到电影院有多远?由原文The nearest car park to the cinema is in Hamlet Street. It’s just five minutes’walk from the cinema. 离电影院最近的停车场在哈姆勒夫大街。从这里步行到电影院只需5分钟。可知答案是Five minutes' walk。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】按要求完成句子
【1】Miss Li teaches Chinese. (改为一般疑问句)
______Miss Li _______Chinese?
【2】Mike lives in Suzhou.(对划线部分提问)
_______ _______ Mike _______?
【3】My father is a cook.(对划线部分提问)
_______ does _______ father _______?
【4】There are some cakes in the fridge. (对划线部分提问)
______ ______in the fridge?
【5】He has some toy cars. (改为否定句)
He_______ _______ _______toy cars.
【6】It doesn’t have arms. It doesn’t have legs. (两句并一句)
It has _______ arms _______ legs.
【7】Does he skate well?(改为同义句)
_______ he ________ ________ skating?
【8】波比总是在圣诞节玩得很开心。
Bobby always ___________ great ___________ at Christmas.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
Aunt Judy’s Birthday
Aunt Judy’s birthday is coming. She will be 38 years old. Dad and Mum are going to take me to her house. She lives in Guangzhou. We are going to go there by train. Her birthday party will be on Saturday. We are leaving on Friday afternoon. And we are coming back on Sunday evening. I am going to give my dear Aunt Judy a picture . I am drawing it now. I am drawing some beautiful flowers. I am drawing a small dog, too. That’s because she likes dogs. The picture will be very nice.
根据短文内容,选择最佳答案。
【1】Aunt Judy’s birthday party will be on______. ( )
A. FridayB. SaturdayC. Sunday.
【2】This is Aunt Judy’s ______ birthday. ( )
A. thirty-eighthB. fortiethC. thirtieth
【3】She lives in ______, so we are going there by_____. ( )
A. Shanghai; trainB. Guangzhou; planeC. Guangzhou; train
【4】I am drawing ______. ( )
A. some dogs and a flowerB. some flowers and a dogC. a dog and a flower
【5】Will Aunt Judy like the picture, can you guess? ( )
A. Yes, she willB. No, she will not.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选词填空(每词只能用一次) 。
eat wear do try are
【1】How many sheep ________ you have?
【2】I love to ________ tomatoes.
【3】Wow! The sheep ________ so cute!
【4】The shoes are nice. Can I ________ them on?
【5】I want to ________ my yellow dress.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读句子,选择相应的答句。
A. Yes, they can.
B. I’m doing my homework.
C. He’s in the hospital.
D. No, it isn’t.
E. She’s 42.
【1】Where is Kevin? (_____)
【2】How old is your mother? (_____)
【3】Can the monkeys climb the tree? (_____)
【4】What are you doing? (_____)
【5】Is it snowing? (_____)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读短文,根据问题选择正确答案,将其标号填写在的括号里。
Aunt Judy’s birthday is coming. She will be 38 years old.. Dad and Mum are going to take me to her house. She lives in Guangzhou. We are going to go there by train. Her birthday party will be on Saturday. We are leaving on Friday afternoon. And we are coming back on Sunday evening. I am going to give my dear Aunt Judy a picture. I am drawing it now. I am drawing some beautiful flowers. I am drawing a small dog, too. That’s because she likes dogs. The picture will be very nice.
【1】Aunt Judy’s birthday party will be on______. ( )
A.FridayB.SaturdayC.Sunday
【2】This is Aunt Judy’s ______ birthday. ( )
A.Thirty-eighth.B.Fortieth.C.Thirtieth.
【3】She lives in ______,so we are going there by_____.( )
A.Shanghai; trainB.Guangzhou; planeC.Guangzhou; train
【4】We are coming back on______.( )
A.Sunday morningB.Saturday eveningC.Sunday evening
【5】I am drawing ______. ( )
A.some dogs and a flowerB.some flowers and a dogC.a dog and a flower
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选择正确的短语填空,将序号填在横线上。
A.show…aroundB.computerroomC.onthetableD.soheavyE.watchingfilms
F.one…theother…G.justrightH.don’tshoutI.comesoutJ.ashorttail
【1】______.I’mafraid.
【2】Whenthesummersun_______,hecarriesanumbrella.
【3】Therabbithas______.
【4】Samisontheswing,heis______.Bobbyistired.
【5】There’saglassesofmilk________.
【6】Wow!Nancy,yourdressisnottoolong,nottooshort.It’s_______.
【7】MrBrownlikes_______.
【8】WangBingissurfingtheInternet(上网)inthe______.
【9】MissLiisnewhere.Let’s______her_______.
【10】Ihavetwopets._____isafish,_____isadog.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】翻译。
【1】一些汤____________________________
【2】show her around______________________________
【3】刚刚好____________________________
【4】on the second floor____________________________
【5】太软______________________________
【6】computer rooms______________________________
【7】吃一些蛋糕___________________________
【8】on the swing________________________________
【9】一位新学生____________________________
【10】It’s time for dinner._________________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】根据句子意思,选择恰当的词填到横线上。
shoes picnic too hurts want
【1】Your trousers are __________ long.
【2】In autumn, we have a __________.
【3】They __________ some water.
【4】This pair of __________ is for you.
【5】My hand __________.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com