【题目】阅读理解
Aunt Judy’s Birthday
Aunt Judy’s birthday is coming. She will be 38 years old. Dad and Mum are going to take me to her house. She lives in Guangzhou. We are going to go there by train. Her birthday party will be on Saturday. We are leaving on Friday afternoon. And we are coming back on Sunday evening. I am going to give my dear Aunt Judy a picture . I am drawing it now. I am drawing some beautiful flowers. I am drawing a small dog, too. That’s because she likes dogs. The picture will be very nice.
根据短文内容,选择最佳答案。
【1】Aunt Judy’s birthday party will be on______. ( )
A. FridayB. SaturdayC. Sunday.
【2】This is Aunt Judy’s ______ birthday. ( )
A. thirty-eighthB. fortiethC. thirtieth
【3】She lives in ______, so we are going there by_____. ( )
A. Shanghai; trainB. Guangzhou; planeC. Guangzhou; train
【4】I am drawing ______. ( )
A. some dogs and a flowerB. some flowers and a dogC. a dog and a flower
【5】Will Aunt Judy like the picture, can you guess? ( )
A. Yes, she willB. No, she will not.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】C
【4】B
【5】A
【解析】
【1】本句意思是Judy 姑姑的生日将会在星期几举行?根据短文第三行可知,它是在星期六举行,故答案为:B。
【2】本句意思是这是Judy姑姑的第几个生日?根据短文第一行可知,她将要38岁了,故答案为:A。
【3】本句意思思是她住在..?因此我们要乘…去那里。根据短文第二行可知,她住在广州,我们乘火车去那里,故答案为:C。
【4】本句意思是我正在画…?根据短文第四行和第五行可知,“我”画的是一些花朵和一条小狗,故答案为:B。
【5】.本句意思是Judy姑姑会喜欢这张图画吗?你能猜猜吗?根据短文的描述,Judy姑姑一定会喜欢这张画的,故答案为:A。
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,选择正确的答案
A young man is sitting in a bus one morning. An old lady gets on the bus and stands in front of him.The young man stands up. The lady pushes him back into his seat and says, “Don’t stand up, I don’t want to sit down.”The man stands up once again.The lady pushes him down again and says, “You don’t have to give me your seat .I like to stand.”The man tries to stand up for the third time.The lady tries to push him down again.The man shouts, “Don’t push me, please!I have to get off the bus!”
【1】When does the story happen? ( )
A.In the morning.B.In the afternoon.C.In the evening.
【2】Who sits in the bus? ( )
A.The old lady.B.The young man.C.Both A and B.
【3】How many times does the young man stand up? ( )
A.Twice.B.Three times.C.Four times.
【4】Does the old lady sit down at last? ( )
A.No, she doesn’t.B.Yes, she does.C.No, he doesn’t.
【5】What does the young man want to do? ( )
A.To sit down.B.To give his seat.C.To get off the bus.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】按要求完成句子。
1. do/ like/ any/ you/ tomatoes? (?) (连词成句)
______________________
2. lot/ of/ rice/ she/ has/ a (.) (连词成句)
______________________
3.little/mouse/ in/ the/ there/ is /a/ house (.) (连词成句)
______________________
4. I like some noodles and a little juice. (对划线部分提问)
______________________
5. She likes drinking a lot of water every day. (变一般疑问句)
______________________
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读问句,选择对应的答句。
A. It’s sunny and hot.
B. Thank you.
C. Yes, we do.
D. Yes, it is.
E. OK.
【1】Hurry up. It’s time for bed. (______)
【2】What’s the weather like today? (______)
【3】Is this the music room? (______)
【4】Have some chicken, Mike. (______)
【5】Do you have a library? (______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,选择正确的答案。
Sandy is my good friend. She is friendly. She often washes her clothes on the weekend. She likes candies. They are sweet. I don’t like candies. I like apples. They are sweet, too. We have music on Tuesdays. We love music very much. Our music teacher is Miss Hu. She’s very funny.
【1】Sandy is a ______girl.( )
A.shyB.friendlyC.strict
【2】Sandy often _____on the weekend. ( )
A.watches TVB.reads booksC.washes clothes
【3】_____are sweet. ( )
A.CandiesB.ApplesC.Candies and apples
【4】We have ______on Tuesdays. ( )
A.EnglishB.musicC.Chinese
【5】Miss Hu is very ____.( )
A.tallB.youngC.funny
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选朋友
A.已经开始 B.去远足 C.按时 D.齐头并进 E.请随便用
F.制造噪音 G. 加油 H.射门 I.玩电脑游戏 J.蔬菜水果店
【1】help yourselves, please(____)
【2】come on (______)
【3】have begun(______)
【4】neck and neck (______)
【5】on time (______)
【6】the greengrocer’s(______)
【7】make a noise(______)
【8】go hiking (______)
【9】kick a goal(______)
【10】play computer games(______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】读短文,判断下列句子是(T)否(F)正确。
There is a nature park near our school. The nature park is so big. There is a forest in the nature park. There are so many flowers. There is a lake between the flowers. There are many ducks on the lake. What a beautiful park it is!
【1】The nature park is so small. (_______)
【2】There is a forest in the nature park. (_______)
【3】There are lots of flowers. (_______)
【4】There is a lake beside the flowers. (_______)
【5】There are many ducks on the lake. (_______)
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
The Arts Cinema is open 7 days a week, showing lots of American and foreign films. Next week it will show an Australian film called "Midnight Meeting". It is set in Sydney in the 1960s. You can see that film from Monday to Thursday. It will be on twice a day at 6:30 and 9:10 in the evenings. The film lasts two hours and fifteen minutes. Tickets are $ 4, but there is a special student ticket at $2.60 for all the films. Please bring your student card if you want the cheaper ticket.
The nearest car park to the cinema is in Hamlet Street. It’s just five minutes’ walk from the cinema. If you need further information, phone 8813962 during office hours-9 a.m. To 4:30 p.m., Monday to Friday.
Answer each of the following questions in no more than SIX words. (每题答案不超过6个词)
【1】In which country is the film "Midnight Meeting" made?
_________________________.
【2】When can people see that film?
_________________________.
【3】How many minutes does the film last?
__________________________.
【4】What’s the price of a student ticket?
___________________________.
【5】How far is it from the nearest park to the cinema?
____________________________.
查看答案和解析>>
科目:小学英语 来源: 题型:
【题目】选择正确的短语完成短文
A. far from B. enjoyed themselves
C. with her family D. went there
E. went shopping F. saw many kites
Last weekend, Sally went to Beijing 1. ________. They went to Tian'an men Square. It's big. She 2. ________in the sky. There were many people. She was very happy. Then they went to the Great Wall. It's3. ________Tian'an men Square. They 4. ________by bus. The Great Wall is very long. They stayed in a big hotel near the Great Wall. It was nice. They 5. ________in Wang fu jing Street on Sunday. And they 6. ________during the trip.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com