精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.French women love to eat chocolate,meat,and butter every day.They rarely go to the gym,and they don't play sports often.But most French women are slim,and they look great.Only 10% of women in France are fat.Why is that?Here is the secret.
Most of the time French women eat slowly.They seldom watch TV or read during meals.Instead,they enjoy their food.They also eat many different kinds of food."Eat various foods.Don't eat the same thing every day.It's boring and you eat too much.Buy expensive chocolate and eat one small piece every day.And always eat a little at a time,"you may hear them say.French women eat three meals a day,but they won't skip breakfast and they seldom eat snacks between meals.It's important to eat more fruit and vegetables,and drink a lot of water every day.French women often drink wine with dinner,but they have a glass of water,too.So,French women don't get fat because of their good eating habits.
68.What does Paragraph One mainly tell us?D
A.French women love to eat chocolate,meat,and butter every day.
B.Most French women look slim.
C.Some of the women in France are fat.
D.French women love to eat,but they look great.
69.The underlined word"various"means"C
A.美味的          
B.甜的             
C.各种各样的      
D.高档的
70.French women don't get fat because of the following reasons(原因)except(除了)A.
A.French women don't have breakfast.
B.French women drink a lot of water every day.
C.French women eat slowly.
D.French women eat a little at a time.

分析 文章大意:主要介绍了法国女人每天都喜欢吃巧克力、肉和黄油,他们很少去健身房,也不经常做运动,但是大多数法国女人身材苗条,看起来很棒,法国只有10%的女性肥胖是因为他们有良好的饮食习惯.

解答 68-70:DCA
68题答案:D 考查细节理解题,根据文中的第一段French women love to eat chocolate,meat,and butter every day.They rarely go to the gym,and they don't play sports often.But most French women are slim,and they look great.Only 10% of women in France are fat.Why is that?Here is the secret.可知法国女人每天都喜欢吃巧克力、肉和黄油,他们很少去健身房,也不经常做运动,但是大多数法国女人身材苗条,看起来很棒,法国只有10%的女性肥胖,故答案D 法国女人喜欢吃,但她们看起来很棒.
69题答案:C 考查词汇题,根据文中的后面句子Don't eat the same thing every day.不要每天吃同样的东西.可知 是吃各式各样的食物,故答案C
70题答案:A 考查细节理解题,根据文中的第二段It's boring and you eat too much.Buy expensive chocolate and eat one small piece every day.And always eat a little at a time,"you may hear them say.French women eat three meals a day,but they won't skip breakfast and they seldom eat snacks between meals.It's important to eat more fruit and vegetables,and drink a lot of water every day.French women often drink wine with dinner,but they have a glass of water,too可知没有胖的原因包括每天喝一些水;吃得慢;一次吃得少,故答案A

点评 题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-Hi,Paul!It's time _______________ to school.Don't be late.
-OK,dad.(  )
A.goB.goesC.goingD.to go

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.Jim managedto translate (translate) all the sentences into English with the help of Google.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6._____ important for us to follow the rules.(  )
A.It'sB.This isC.That'sD.Its

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-How much did your new computer ______ you?-Five thousand yuan.(  )
A.spendB.costC.takeD.pay

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

3.根据以下提示,写一篇短文. 要求:80词左右,条理清楚,意思连贯,语句通顺,标点正确,需适当发挥.
提示:1 我爷爷家在我家的南面.步行大约10分钟.
2 我们平时很忙,周末我喜欢和爷爷奶奶一起渡过.他们做美味的食物,我喜欢…,下午我们在小区里面散步,邻居…,志愿者…
3下周六我爷爷七十岁生日,我们全家将去给他举行生日派对.欢迎你们来做客!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

10.Kitty and her sister live in the same room.(改为同义句)
Kittyshares a bedroomwith her sister.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

9.假如你是Dave,昨天你收到了你的好朋友Jim的邮件,Jim 在邮件中向你倾诉了他的烦恼:
1.父母不了解自己,并且偷看自己的日记,于是他同父母吵架;
2.自己喜欢踢足球,但是花费时间太多,以至于成绩下降,感觉非常苦恼;
3.晚上熬夜写作业,第二天早上上课非常困.
请你根据Jim在邮件中提及的问题,回复一封邮件给他提一些建议.
注意;开头和结尾已给出,不计入总词数.词数:90词左右
Dear Jim,
I'm glad to hear from you and I'm sorry to hear that you're in trouble with your parents and study.
                                                             
Good luck!
Yours
Dave.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.---How long can I keep the book?
---I'm afraid you ________ return it within two days.(  )
A.mustB.mustn'tC.canD.can't

查看答案和解析>>

同步练习册答案