【题目】This is a picture of the twin sisters' room. It is a nice room. Lily's books are on the desk. Her backpack is on the floor. Liz's pencils are on the books. Her backpack is behind her chair. Their coats are behind the door. We can't see Lily and Liz in the picture. They're not at home.
判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示。
【1】This is a picture of Lily and Liz's room.
【2】Lily's backpack is behind the chair.
【3】Liz's and Lily's coats are on the chair.
【4】Lily and Liz are not at home.
【5】Their room is nice.
【答案】
【1】T
【2】F
【3】F
【4】T
【5】T
【解析】
【1】细节理解题。这是一张Lily和Liz房间的相片。根据This is a picture of the twin sisters' room.据句意,故选T。
【2】细节理解题。Lily的背包在椅子后面。据Her backpack is on the floor.故可知选F。
【3】细节理解题。Lily和Liz的大衣在椅子上。根据Their coats are behind the door. 故选F。
【4】细节理解题。Lily和Liz不在家。根据They're not at home.可知,应该选T。
【5】细节理解题。她们的房间是好看的。根据It is a nice room.故选T。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达 (20分)
忙碌的初三生活已经开始,如何安排好自己的初三学习和生活呢?沉重的课业负担将取代一切吗?答案当然是否定的。如何合理安排自己的初三生活,你肯定有自己实实在在的打算。应该怎样完善自己,做到学习与生活两不误,请你以“How to be an excellent student”为题,写一篇英语短文。
内容要点:
1.遵守校纪校规(按时到校、不吸烟 ); 2.养成良好的学习习惯(上课认真听讲、多读书等);
3.在家帮父母做家务(1……,2……); 4.与人沟通、互相帮助;
5.参加志愿者工作(volunteer work),如…等
要求:
1.包括所有内容要点,不要逐句翻译,省略部分适当发挥。
2.语句通顺、语法正确,80个词左右。
3.文中不得出现真实的姓名、地点和所在的学校名称。
How to be an excellent student
Time goes by, now I am a student of Grade Nine.The life of the school is busier .I want to be an excellent student. But what should I do?
First
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Saving money gives you freedom. If you have enough savings you may be able to give up your job. I know a couple (夫妻) who saved up money that they were able to leave their for a year, and travel across the country. You could see the wonderful experiences they had they were able to enjoy that time together.
Saving money is improving your life. It is important to realize that saving money now you will be able to do so many more things in your later years. You can retire early and spend time around the world. By saving money now, you will be able to do as things as you like and enjoy a good life.
Saving money will bring you peace of mind. Every dollar that you have in the bank is a dollar, which stands between you and disaster. People who have savings are not when a car breaks down, or someone becomes sick. They know that they will be okay if they lose a job, and it takes time to find a new .
Saving money sets an example for your children. By teaching your children to save money and plan for the future, you are in control of where you spend your money, and what you do it. It may be one of the most important ideas that you teach your children.
【1】A. no B. little C. enough D. a little
【2】A. jobs B. job C. country D. garden
【3】A. so B. becase C. or D. but
【4】A. children’s B. whole C. future D. present
【5】A. in B. on C. at D. by
【6】A. travel B. traveling C. to travel D. travelled
【7】A. many B. much C. more D. most
【8】A. happy B. nice C. worried D. glad
【9】A. ones B. another C. one D. other
【10】A. by B. with C. in D. through
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达 (本大题共10分)
根据所给提示完成90词的英语短文,介绍你最喜爱的电影明星姜文。内容提示如下:
1. 姜文是世界著名的演员和导演,1963年1月5日出生于河北,他幽默,为人善良,易于相处;
2. 自从他进入电影行业以来,已在多部自己导演的影片中扮演主角,他的电影老少皆宜;
3. 已获得几次最佳男演员奖,得到了粉丝们的高度评价;
4. 他对我的影响最大,……
注意:
1. 短文须包括所给内容要点,要点语句通顺、意思连贯;
2. 第4要点的内容须用2--3句话展开合理想象,作适当发挥。
My Favourite Film Star —Jiang Wen
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达:。
假如你是Simon, 你给你的朋友Lucy写一封邮件,告诉她有关于你们学校一次名为‘Sell for Children’的慈善活动。邮件内容包括以下要点:
1. 下周五,你校将组织这一慈善活动,目的是为有困难的孩子们筹钱,他们负担不起学费,我们应该帮助他们。你认为这很有意义。
2. 必须卖光所有的东西。校长(headmaster)会被邀请来这次活动。
3. 你希望更多的人能加入这项活动,你相信……。
要求:
1、短文须包括以上所有内容要点,语句通顺、意思连贯;
2、词数80字左右,文章开头与结尾已经给出,但不计入总字数。
3、第三要点自由发挥,写1-2句。
Sell for Children
Dear Lucy,
I haven’t heard from you for a long time. I’d like to tell you something about ‘Sell for Children’.
What do you think of it? Write to me soon.
Best wishes, Simon
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
Mike’s plan for next week | Mary’s plan for next week | |
Monday | Study group meeting 3:00 p.m. | Go to the cinema with Alice 7:00 p.m. |
Tuesday | Basketball match 4:30 p.m. | See a doctor 11:00 a.m. |
Wednesday | Go to see some friends 2:00 p.m. | Study for an exam ---evening |
Thursday | Art class 7:30-8:30 p.m. | Concert 8:30 p.m. |
Friday | volunteer (志愿者) work at student center 2:00-4:00 p.m. | Help Uncle Smith in the restaurant ---afternoon |
Saturday | Shopping 10:00 a.m. | Art class 7:00-8:00 p.m. |
Sunday | Basketball team party 8:00 p.m. | Supper with Ann 7:30 p.m. |
【1】
A. Monday evening B. Wednesday evening
C. Friday evening D. Sunday evening
【2】On Wednesday afternoon Mike is going to ___________
A. enjoy the concert B. see some friends
C. see a doctor D. have an art class
【3】Mary is going to ______________ on Wednesday evening.
A. have supper with Ann
B. have a basketball party
C. study for an exam
D. watch a basketball match
【4】Mike’s basketball team party starts at __________on Sunday
A. 8:00a.m. B. 8:00 p.m.
C. 8:30 a.m. D. 9:00 p.m.
【5】From Mike’s and Mary’s plans we know that they both like ________.
A. shopping B. concerts
C. art D. music
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】“Who needs a shopping mall if you have Taobao?”says Wang Wei, 28, a writer in Beijing.
Taobao, China’s largest online shopping site, has become an important part of Wang Lin’s life. She spends lots of money on Taobao.
A growing number of Chinese Internet users like Wang have found the joys of online shopping. Most online shoppers are students or young workers. More women shop on line than men. Clothing and home –use products are the most popular on line.
It was reported that 250 billion yuan was spent on line shopping last year, eighty percent through Taobao.
Taobao means “looking for treasure” in Chinese. People can find almost everything they need on Taobao, from clothes to books, from candies to DVD players.
You may question the security of online shopping Wang said, “ It’s very safe and convenient. Unless you receive the products from the sellers and are satisfied with them, the shop owner will not get the money. You can also get your money back if you want to return the product”
【1】Wang wei _________________.
A. is a writer in Nanjing
B. is a popular man
C. spends much money on Taobao
D. thinks it is unsafe to shop online
【2】The underlined word “security” in the passage probably means“_________”.
A. quality B. safety
C. joys D. convenience
【3】More than ____ billion yuan was spent shopping on Taotao last year.
A. 80 B. 100 C.200 D. 250
【4】Most people shopping on line are ___________.
A. young B. students C. babies D. /span>men
【5】The best title for this passage is __________.
A. Wang Wei’s Life B. Online Shopping in China
C. Where to Shop D. The Safest Shopping
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Wang Wei’s House
Second floor | The Wangs’ bedroom | Wang Wei’s bedroom | Wang Fei’s bedroom | Study | Bathroom | |
First floor | Living room | Dining room | Kitchen | Bathroom | Garage (车库) | |
【1】There are three bedrooms on the second floor.
【2】The study is next to Wang Wei’s bedroom.
【3】We can’t see a bathroom upstairs.
【4】The dining room is between the living room and the kitchen
【5】There are two floors in Wang Wei’s house,
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Sir Steven Redgrave—Winner of 5 Olympic Gold Medals
“In 1997 I was found to have developed diabetes (糖尿病), believing the profession(职业) trained for the whole of my life ended, I felt very sorry. Then one of my friends said there was no reason why I should stop training. That was it—the encouragement I needed. I could still be a winner if I believed in myself. I am not saying that it isn’t difficult sometimes. But I wanted to prove to myself that I wasn’t finished yet. Nothing is to stand in my way.”
Karen Pickering—Swimming World Champion (冠军)
“I swim 4 hours a day, 6 days a week. I manage that amount(总数) of work by putting it on top of my diary. This is the key to success—you can’t follow a profession in any field without being well-organized. Make a list of what you believe you can achieve. Trust yourself, write down your goals for the day, however small they are, and you’ll be a step closer to achieving them.”
Kristen Stewart—Actress
“When things are getting hard, a voice inside my head tells me that I can’t achieve anything. Then, there are otherdistractions, such as family or hobbies. The key is to give most of your attention to one thing. When I feel nervous, it helps a lot to repeat words such as ‘calm’, ‘peace’, either out loud or silently in my mind. It makes me feel more in control and improves my confidence. This is a habit and is a powerful psychological(心理学的) tool.”
【1】The underlined word “distractions”probably means ________.
A. good habits
B. things that make one tired
C. words to enjoy
D. things that turn one’s attention away
【2】The same character of the three people is________.
A. humour B. happiness
C. self-confidence D. wisdom
【3】The best title for the passage is ________.
A. Health and Food
B. How to Be a Winner
C. Difficulties and Habits
D. Be a Sportsman
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com