精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.
USEFUL NUMBERS
Police:110
Fast Food Restaurant:6689765
Taxi:6889785
Visitor Information Center:2456888
CAR SHOW
Place:Heping Square
Time:9:00 a.m.-5:00 p.m.
Every day except Saturday and Sunday
Price:20foradults,8 for children
FIVE DAYS BY SEA
Wear your sunglasses and swimming suits to enjoy the wonderful sunshine and beach from morning to evening.Play with the clear water.
Time:July 8-July 12  Tel:5886677
CONCERT
"The only",a popular rock band from America,will give their first concert this Wednesday evening,at 8:00 p.m.at Golden Hall.
Choose the best choice from A、B or C according to what you read
66.If you are hungry,and want to eat something,you should callB.
A.6889785  
B.6689765   
C.5886677
67.Mrs.Smith wants to spend her holiday on the beach.She must takeC.
A.A pair of sports shoes 
B.an umbrella 
C.a swimming suit
68.Mr.White wants to watch a car show with his two children.They will spendA.
A.36    
B.28    
C.$ 48
69.The rock band's first concert will be given atB.
A.Andersen Cinema  
B.Golden Hall  
C.City Park
70.My son wants to go to Heping Square to play football,he can go there onA.
A.Monday   
B.weekdays  
C.Saturday and Sunday.

分析 有用的数字
警察:110
快餐餐厅:6689765
出租车:6889785
游客信息中心:2456888
车展
地点:和平广场
时间:上午9:00-下午5:00
除了星期六和星期日以外
价格:成人20,儿童8
海上五天
戴上太阳镜和游泳衣,享受早晨和傍晚美妙阳光和沙滩,在清澈的海水里玩耍..
时间:7月8-7月12电话:5886677
演唱会
"唯一的",一位来自美国的流行摇滚乐队,将会在星期三的晚上8:00在金色大厅带来他们的第一场演唱会.

解答 66.答案B 细节理解题 由文中 Fast Food Restaurant:6689765可知 快餐餐厅:6689765,故选B
67.答案C 细节理解题 由文中 Wear your sunglasses and swimming suits to enjoy the wonderful sunshine and beach from morning to evening可知 戴上太阳镜和游泳衣,享受早晨和傍晚美妙阳光和沙滩,故选C
68.答案A 细节理解题 由文中 Price:20foradults,8 for children可知 价格:成人20,儿童8,20+8+8为36,故选A
69.答案B 细节理解题 由文中"The only",a popular rock band from America,will give their first concert this Wednesday evening,at 8:00 p.m.at Golden Hall可知"唯一的",一位来自美国的流行摇滚乐队,将会在星期三的晚上8:00在金色大厅带来他们的第一场演唱会,故选B
70.答案A 细节理解题 由文中 Every day except Saturday and Sunday可知 除了星期六和星期日以外,故选A

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.They looked at each other for awhile([waΙl]) and then laughed.???

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.My father _____ many sports things,and he _____ sports every day.(  )
A.have; playB.has; playsC.has; playD.have,plays

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:改错

13.To keep practising,and you will be better at English.A.To keep改为Keep 
    A             B          C            D.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.It takes Mr Wang 20minutes _______ lunch every day.(  )
A.cookB.to cookC.cookingD.cooks

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-I have stopped driving cars.
-                  .I'm starting to take the bus to work.(  )
A.I'd love toB.Me,tooC.I don't agreeD.Me neither

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.The weather is warmer,the days become longer,and the(51)temperatureoutside is rising.T-shirts,shorts and swimming suits are beginning to be(52)brought out.That means summer is almost here.How to keep fit in summer?Here are some suggestions:
(53)First,stay active and cool.Don't sit alone watching TV,why not enjoy(54)outdooractivities like mountain climbing,taking a nature walk with your friends or family?Try water sports like swimming and surfing.They keep you(55)cooland active at the same time.
Second,eat light,fresh and(56)colorfulfood.Foods in different colors are good for our eyes,skin and brain.Having tomatoes,carrots and strawberries often help you reduce (减少) the risk of (57)illnesseslike some cancers.The(58)morecolor,the better.
Finally,remember to drink enough water.With all the summertime activities you will be (59)thirsty.During activities less than one hour,water alone is fine,but if you go outside for over an hour,you should add a sports drink.You will be sick and uncomfortable (60)if you drink too much.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

11.Susannah and Lewis went on a school outing to visit some famous caves(洞穴).(26)B,they fell into a hole,out of sight.After some time they (27)D in a very big dark cave.All that could be (28)C was a single ray of light coming from the cave roof.Susannah and Lewis shouted for(29)A,but no one came.The next morning they still hadn't been found,and (30)C the small ray of light from above,they wouldn't have been able to see anything at all.They started feeling  (31)A.
It must have been (32)D,because Susannah noticed that the ray of light from the(33)D   was in a straight line,and landing on the floor in front of her.Quickly,she took a piece of(34)B  that had fallen into the cave,and,using her glasses as a magnifying glass(放大镜),she focused the ray of light onto the wood until it was burnt.Now they had a torch(火把).It took them some time,and they had to (35)B quite a few torches,but finally they found a way out.

26.A.ImpossiblyB.UnfortunatelyC.UnhappilyD.Unpleasantly
27.A.fellB.stayedC.hidD.landed
28.A.foundB.knownC.seenD.learnt
29.A.helpB.lightC.loveD.parents
30.A.acrossB.throughC.withoutD.under
31.A.terribleB.boredC.upsetD.blind
32.A.eveningB.morningC.afternoonD.noontime
33.A.skyB.hillC.treeD.hole
34.A.paperB.woodC.clothD.glass
35.A.makeB.burnC.produceD.buy.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.跑步对我们的健康有益.
Running isgood forour health.

查看答案和解析>>

同步练习册答案