There are twelve months in a year. In the twelve months, February has twenty-eight days. In a leap year (????), it has twenty-nine days. A leap year comes every four years. The rest eleven months have thirty or thirty-one days.
There are three hundred and sixty-five days in a year. But there are three hundred and sixty-six days in a leap year.
There are seven days in a week. They are from Sunday to Saturday. Sunday is the first day of a week.
The parts of a day are morning, noon, afternoon, evening and night.
1. There are twelve months in a leap year.
2.February only has twenty-eight days in a leap year.
3.Monday is the first day of a week.
4.There are five parts in a day.
5. When there are twenty-nine days in February, the year has three hundred and
sixty-five days.
1.T
2.F
3.F
4.T
5.F
【解析】
1.细节理解题,根据文中语句“There are twelve months in a year.”理解可知。
2.细节理解题,根据文中语句“February has twenty-eight days. In a leap year (闰年), it has twenty-nine days.”理解可知。
3.细节理解题,根据文中语句“Sunday is the first day of a week.
”理解可知。
4.细节理解题,根据文中语句“The parts of a day are morning, noon, afternoon, evening and night.”理解可知。
5.细节理解题,根据文中语句“There are three hundred and sixty-five days in a year. But there are three hundred and sixty-six days in a leap year.”理解可知。
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
| 【小题2】 |
|
| A.colors | B.ages | C.clothes | D.books |
| A.ugly | B.smart | C.beautiful | D.red |
| 【小题5】 |
|
| A.food | B.books | C.paper | D.belp |
| A.watch | B.like | C.read | D.play |
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
| 【小题2】 |
|
| A.colors | B.ages | C.clothes | D.books |
| A.ugly | B.smart | C.beautiful | D.red |
| 【小题5】 |
|
| A.food | B.books | C.paper | D.belp |
| A.watch | B.like | C.read | D.play |
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.don't like cooking |
| B.cook food in the morning |
| C.eat fast food |
| D.like having a picnic |
| A.don't eat fast food for their breakfast or lunch |
| B.have fast food for their breakfast or lunch |
| C.like to eat fast food for supper |
| D.don't have breakfast or lunch |
| A.He cooks a lot of meat. |
| B.He cooks meat, vegetables, bread and sweet food for a big meal. |
| C.He makes the food delicious. |
| D.He cooks a lot of vegetable. |
| A.The meal looks beautiful because the food is in different colors. |
| B.American people do not like to cook food at home. |
| C.American parents do not like to teach their children to cook. |
| D.Most people in the United States don't like fast food at all. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2012-2013学年江西吉安朝宗实验学校七年级下期期中考试英语卷(带解析) 题型:单选题
—The supermarket is crowded(拥挤的). There are ___________ people there.
—Yeah, and the things there are always ______________ expensive(贵的).
| A.too much; much too | B.much too; to many |
| C.too many; much too | D.many too; too much |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com