精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

根据所给汉语完成英语句子。

1.我路过那家商店的时候停了下来。

I stopped when I __________ ______ the store.

2.格林夫人似乎喜欢这款长裙。

Mrs. Green ________ ________ ________ this type of dress.

= It ________ that Mrs. Green ________ this type of dress.

3.喝杯咖啡怎么样?

__________ ____________ drinking a cup of coffee?

4.我建议给他写一封信。

I suggest ________ _______ _______ _________ ______.

5.你能不能告诉我演出什么时候开始呢?

Could you please tell me __________ _________ __________ _________?

6.他的确喜欢她。He __________ __________ her.

1.passed by 2.seems tolikeseemslikes 3.How/Whatabout 4.writing a letterto him 5.when the showstarts 6.does like 【解析】 1.路过pass by;本句是时间状语从句,根据主句动词形式stopped,结合句意和中英文提示,可知填(1). passe...
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:深圳市2017-2018学年第一学期七年级Unit5单元测试英语试卷 题型:汉译英:整句

Put the Chinese sentences from Reading into English.(6 pts each)

1.明天,我将成为去太空旅游的第一批学生之一。

______________________________________________________________________________

2.将花去我们大约4天的时间才能到达那里。

______________________________________________________________________________

3.月亮离地球大约38万公里远。

______________________________________________________________________________

4.宇宙飞船将在上午九点离开地球。

______________________________________________________________________________

5.太空中没有地球引力,所以我们能够在宇宙飞船里漂浮。

______________________________________________________________________________

1.Tomorrow, I’ll be one of the first students to travel into space. 2.It’ll take us about four days to get there. 3.The Moon is around 380,000 kilometers from the Earth. 4.The space suit will...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级英语下册(外研版)Module 10 A holiday journey 过关测试 题型:单选题

The shop ________ nice shoes. Let's go and ________ a pair.

A. sells; sell B. sells; buy

C. buys; sell D. buys; buy

B 【解析】句意:家商店销售很好的鞋子。我们去买一双吧。sell出售;buy购买。结合句意可知,答案为B。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:江苏省苏州市区2017-2018学年第一学期九年级英语期末考试试卷 题型:单选题

People all thought him _________ and recommended him as the chairperson.

A. successful B. was successful C. success D. was a success

A 【解析】句意:人们都认为他是成功的,因此推荐他当主席。successful成功的,形容词;was successful是成功的,系表结构;success成功,名词;was a success是一个成功的人,系表结构。句中使用的句型是think sb.+形容词作宾语补足语,认为某人是…的。故应选A。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:江苏省苏州市区2017-2018学年第一学期九年级英语期末考试试卷 题型:单选题

I will always remember the days _________ I spent with you In HongKong.

A. when B. on which C. on that D. /

D 【解析】句意:我将永远记得我和你一起在香港度过的日子。when什么时候;on which在具体一天;on that形式错误。根据句子结构可知,这里考查的是定语从句,先行词是the days,表示时间,在定语从句中谓语动词spent的后面缺少宾语,因此应用关系代词来引导,而且关系代词可以省略。故选D。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:人教版九年级下册英语 unit3 第2课时(sectionA 3a-3b)测试 题型:单选题

—Excuse me, can you show me how to get the information on the Web of Baidu?

—____________.

A. You’re welcome. B. That’s right. C. Of course. D. Thank you all the same.

C 【解析】句意:——对不起,你能告诉我如何在百度网上获取信息吗?——当然。考查日常交际用语。A. You’re welcome.别客气,用于回应对方的感谢;B. That’s right.说的没错,用于赞同对方;C. Of course.当然(可以),表示同意对方的提议或要求;D. Thank you all the same. 然而,还是要谢谢您;用于没能得到帮助时的感谢。根据句意和语境...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:人教8下Unit1 What’s the matter单元测试(答案) 题型:完型填空

完型填空

Tom and Steve were twin brothers. Tom loved to play basketball. But Steve loved to read books. One day Tom was playing basketball______he fell and broke his leg. When they took him to the hospital, the doctor said he wouldn’t be able to play for six months. Steve went____him and brought him books on basketball. At first Tom wasn’t going to read them. Then he began to read them and______that there were ways he could play basketball better. He began to think that books weren’t____

When Tom’s leg started getting better, Steve would help him by going for walks with him.______Tom’s doctor said he could start playing basketball again. Then Tom showed Steve how to toss(投) for baskets. Steve found that he enjoyed it.

Then Tom was ready to____the basketball games. Steve went to watch the games and enjoyed himself. They then______practiced basketball and read books together.

So you can see, when____happens, something good may also happen. Steve showed Tom about books and Tom showed Steve about basketball. So you can also____showing others something that you like to do and they can show you something that they like to do____you can find new things to do.

1.A. until B. when C. after D. where

2.A. on seeing B. to call C. to visit D. to look

3.A. saw B. looked C. read D. found

4.A. good B. bad C. better D. worse

5.A. But B. However C. Finally D. So

6.A. take part B. win C. lose D. join in

7.A. always B. never C. seldom D. much

8.A. anything good B. something nice C. something bad D. anything wrong

9.A. try B. practice C. enjoy D. like

10.A. On the way B. By the way C. In a way D. In this way

1.B 2.C 3.D 4.B 5.C 6.D 7.A 8.C 9.A 10.D 【解析】试题分析:本篇短文通过讲述一对双胞胎兄弟互相学习的故事,向人们说明了“祸兮,福之所倚”的道理。 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2017-2018学年七年级英语下册(冀教版)Unit 8 Summer Holiday Is Coming!过关测试 题型:单选题

Look at that lovely girl. She always has a big smile ________her face.

A. in B. to

C. at D. on

D 【解析】句意:看那个可爱的女孩,她脸上总是带着灿烂的笑容。A. in在……里;B. to到;C. at在;D. on在……上。on one’s face在某人的脸上,故答案为D。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版2018届七年级英语下册Unit1 Dream Homes 单元综合检测 题型:阅读单选

One day , a young man goes to an old man. The old man is wise and he knows everything.

He looks up into the old man’s eyes and says, “I know you’re a very wise man. I’d like to know the secret of life.”

The old man looks at the young man and answers, “I am thinking about that all my life. The secret is four words. The first word is think .Think about what you want to get from life. The second is believe. Believe in yourself, and don’t care too much about what other people say. Just do your best. The third is dream. Dream about the things you love. Hold on to your dream, and never give up when you meet difficulties. The last is dare. Dare to make your dream come true. ”

The young man nods(点头) his head and leaves happily.

1.What does the underlined word “wise” mean in Chinese?

A.有智慧的 B. 愚蠢的 C. 诚实的 D. 和善的

2.The second word to tell the secret of life is ________.

A. think B. dream C. believe D. dare

3.The old man tells the young man that he should hold on to his dream. That means ________.

A. he should dream at night.

B. he should have dreams.

C. he should never give up.

D. He should tell others about his dream.

4.Which of the following is NOT true according to the passage?

A. The old man knows everything.

B. The old man doesn’t answer the young man’s question.

C. The young man wants to know the secret of life.

D. The old man tells the young man four words about the secret of life.

5.What’s the passage mainly about?

A. Meet different kinds of difficulties.

B. Hold on to your dream .

C. Believe in yourself.

D. The secret of life

1.A 2.C 3.C 4.B 5.D 【解析】 试题分析:短文通过睿智的老人回答一个年轻人询问人生的秘密的问题,阐述了人生的秘密是:思考,自信,梦想及勇敢。 1.A词义猜测题。根据后文老人知道一切,可以推测老人是有智慧的。故选A。 2.C细节理解题。根据The second is believe.,故选C。 3.C细节理解题。根据Dream ...

查看答案和解析>>

同步练习册答案