翻译句子
1.这个地方到处都是我们的书。
_________________________________________________________________
2.尼尔的妈妈正从英国打电话给他。
_________________________________________________________________
3.Tom的钥匙圈在哪里?
_________________________________________________________________
4.在他们学校有许多课外活动。
_________________________________________________________________
5.他的书紧挨着艾米的铅笔袋。
_________________________________________________________________
1.Our books are all over the place. 2.Neil's mother is calling him from the UK. 3.Where is Tom’s key ring? 4.There are a lot of after-school activities in their school. 5.His book is next ...科目:初中英语 来源:牛津译林版2018届七年级下册英语 Unit 3 Welcome to Sunshine Town-Welcome to the unit 同步练习 题型:阅读单选
Li Lei comes from Nanjing. Nanjing is the capital of Jiangsu province(省). Many people live and work there. There're many shopping malls in the big city. It's a very beautiful city.
Spring is the best season in Nanjing. It's warm and sunny. People like to go out to spend their holidays in the open air. It's one of the most beautiful cities in China. There're many interesting places to visit. People can visit Sun Yet-sen Mausoleum(中山陵), the Confucious Temple and so on. People can also buy many souvenirs there. People often go to the Confucious Temple in the evening because it is more beautiful than in the daytime. There're different kinds of colourful lights everywhere. People like eating the special snacks there, too.
1.Where is Li Lei from?
A. Nanjing. B. Beijing. C. Nanning. D. Suzhou.
2.What's the capital of Jiangsu?
A. A warm city. B. A big city. C. A beautiful city. D. Nanjing.
3.Are there many shopping malls in the city?
A. No, there aren't. B. Yes, there are.
C. No, there are. D. Yes, there aren't
4.Why do people often go to the Confucious Temple at night?
A. It's bigger. B. It's warmer.
C. It's more beautiful. D. It's interesting.
5.What do people often do during their holidays?
A. People often go out in the open air. B. People often stay at home.
C. People often go shopping. D. People often read books at home.
1.A 2.D 3.B 4.C 5.A 【解析】试题分析:短文简单介绍了美丽的南京,包括她的美丽季节、名胜古迹和风味小吃。 1.题意:李磊来自哪里?考查细节理解题。根据第一句Li Lei comes from Nanjing.,可知选A。 2.题意:江苏的省会是哪里?考查细节理解题。根据第二句Nanjing is the capital of Jiangs...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:泽林牛津版2018届九年级下Unit3单元试卷 题型:单选题
The surface of Mars is ______like the surface of Earth than_____ planet in our solar system (太阳系).
A. much; the other B. much; any other
C. more; the other D. more; any other
D 【解析】试题分析:根据题意可知用比较级;句意:火星的表面比起在我们的太阳系的其他的行星更像地球的表面,any other +名词的单数,表示任何其他的一个,故选D查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版七年级下册英语 Unit 3 Welcome to Sunshine Town-Reading 同步练习 题型:单选题
I don’t like this shirt. Could you show me ______ one?
A. the other B. other C. another D. others
C 【解析】句意:我不喜欢这件衬衫,你能给我看另一件吗?A. the other 表示特指,指两者中的另一个;B. other表示泛指,其他的;C. another 表示泛指,另一个;D. the others 其他的人或物,后不能跟名词。根据这里的语境并非是特指的,故选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2018春人教英语八下Unit1同步测试卷及答案 题型:单选题
If it _______ tomorrow, we will go to the park.
A. isn’t rain B. don’t rain C. doesn’t rain D. won’t rain
C 【解析】试题分析:句意:如果明天不下雨,我们将去公园。If引导的条件状语从句用一般现在时表示一般将来时。故排除C项。rain是实义动词,因为主语是it,此处的否定形式是doesn’t rain。故选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版七年级下册英语 Unit 3 Welcome to Sunshine Town-Grammar 同步检测 题型:单选题
- Whose room is this? - It's_______.
A. Lily and Lucy's B. Lily's and Lucy's
C. Lily's and Lucy D. Lily and Lucy
A 【解析】句意:——这是谁的房间?——莉莉和露西的。考查所有格辨析题。Lily and Lucy's莉莉和露西的,表示两人共有;Lily's and Lucy's莉莉的和露西的,表示各自的。根据答语,空白处后面没有名词,可知需用所有格形式,结合句意和语境,故选A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版九年级英语 unit3 第1课时(sectionA 1a-2d)测试 题型:单选题
—Open the window please, Mike. — ? I didn’t hear clearly.
A. What B. Right C. Really D. Pardon
D 【解析】句意:-----请打开窗户,迈克。-----什么?我没听清楚。上句要求迈克打开窗户,下句后半句表示没有听到他所说的话,那么按照常理应该是请别人再说一遍;pardon:(用于请求别人重复某事)什么,请再说一遍,故选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版2018届9BU1-2 限时训练 题型:单选题
--- I called you at half past nine this morning ,but there was no answer .
--- Oh, sorry, I __________ with my cousin in the supermarket.
A. shopping B. was shopping C. shopped D. will shop
B 【解析】句意:-------今天上午九点半我给打电话了,但没有回答(接)。------哦,对不起。我和我的表弟正在超市购物。根据语境可知九点半我和我的表弟正在超市购物,用过去进行时;结合句意和语境可知选B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版8b 第一单元测试卷(有答案) 题型:阅读单选
The world itself is becoming much smaller by using modem traffic and modern communication means (通讯设备). Life today is much easier than it was hundreds of years ago, but it has brought new problems. One of the biggest is pollution. To pollute means to make things dirty. Pollution comes in many ways. We see it, smell it, drink it and even hear it.
Man has been polluting the earth. The more people, the more pollution. Many years ago, the problem was not so serious because there were not so many people. When the land was used up or the river was dirty in one place, Man moved to another place. But this is no longer true. Man is now slowly polluting the whole world.
Air pollution is still the most serious. It's bad for all living things in the world, but it is not the only one kind of pollution. Water pollution kills our fish and pollutes our drinking water. Noise pollution makes us angry more easily.
Many countries are making rules to fight pollution. They stop people from burning coal (煤) in houses and factories in the city, and from putting dirty smoke into the air.
Pollution by SO2 is now the most dangerous kind of air pollution. It is caused by heavy traffic. It is sure that if there are fewer people driving, there will be less air pollution.
The earth is our home. We must take care of it. That means keeping the land, water and air clean. And we must take care of the rise in population at the same time.
1.Our world is becoming much smaller ___.
A. because the earth is being polluted day and night. B. thanks to science development
C. because of the rise in population D. because the earth is blown away by the wind every year
2.Thousands of years ago, life was ____ it is today.
A. much easier than B. as easy as C. as hard as D. much harder than
3.Pollution comes in many ways. We can even hear it. Here "it" means ____.
A. water pollution B. air pollution C. noise pollution D. rubbish
4.Air pollution is the most serious kind of pollution because ____.
A. it's bad for all living things in the world B. it makes much noise
C. it makes our rivers and lakes dirty D. it makes us angry more easily
5.Which of the following is NOT true?
A. Many countries are making rules to fight pollution.
B. The pollution of the earth grows as fast as the world's population does.
C. If people could go to work by bus or bike instead of car or motorbike, it would be helpful in fighting against the problem of SO2.
D. The problem of pollution is not so serious because there are not so many people living on the earth.
1.B 2.D 3.C 4.A 5.D 【解析】文章讲述了现代交通和通讯设备的使用,使得世界变得越来越小,但污染问题越来越严重。 1.根据The world itself is becoming much smaller by using modem traffic and modern communication means (通讯设备).故选B 2.根...查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com