精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

How long do you ________ on your homework every day?

A. take B. spend C pay D. cost

B 【解析】句意:你每天花费多长时间做作业?take花费,常用于句型It takes sb. +一段时间+to do sth.花费某人一段时间做某事;spend花费,常用于spend+时间或金钱+on sth.或in doing sth.,某人花费时间做某事;pay付钱,常用于短语pay…for…;cost花费,主语为物。根据他们的用法以及句中的on可知应选B。
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:牛津译林版7A 英语期中测试卷 题型:完成句子

翻译句子

1.在我的卧室的墙上有一张中国地图。

There is _______________________ on the wall in my bedroom.

2.我们的教室在科技楼一楼。

Our classroom is ______________________ in Science Building.

3.为了做早饭给我吃,我的妈妈每天早晨醒得很早。

My mother ___________________ very early to cook breakfast for me every morning.

4.该是把他叫醒的时候了。

It’s time ______________ ______________ ______________ ______________.

5.他喜欢在周末为即将来临的一周做好准备。

He likes ______________ ______________ for the coming week.

1.a map of China 2.on the first floor 3.wakes up 4.to wake him up 5.gettingready 【解析】 1.There be句型,be后的名词是句子的主语。一张中国地图a map of China。答案为:a map of China 2.表示在第几次应该用介词on,数词是表示顺序的词,序...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版7A Unit4 My day单元测试卷 题型:句型转换

七、根据短文内容及首字母提示补全短文

Tom is a young man. He has a very big dog and he has a very s1. car. He likes p2. tennis. Today he plays tennis for two h3. at the club and then he wants to go home b4. car. His dog comes a5. him, but it does not jump into the same car. It jumps into the n6. car. "Come here, foolish(愚蠢的) dog!" Tom shouts at it, but the dog still s7. in the next car. Tom p8. his key into the lock(锁)of the car, but the key does not work. Then he looks at the car a9.. It is not his car! He is in the w10. car! And the dog is in the right car!

1.small 2.playing 3.hours 4.by 5.after 6.next 7.sits 8.puts 9.again 10.wrong 【解析】本文讲述了汤姆有一个狗和一辆汽车,有一次他认错了自己的汽车,但是他的狗却没有认错。 1.small 句意:他有一个非常大的狗,他有一辆非常小的汽车。此处描述汽车,与前...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版7A Unit4 My day单元测试卷 题型:单选题

There are five for you to do today. ;

A. exercise B. exercises C. practise D. practises

B 【解析】句意:几天你有五道练习题。exercise当锻炼讲时,是不可数名词,当练习讲时,是可数名词。practice“练习”,是不可数名词;practise“练习”,是动词。此处有five修饰,故用可数名词的复数形式,故选B。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8A Unit 4 Do it yourself单元测试卷 题型:阅读单选

DIY, which means Do It Yourself, is quite popular in UK. Lots of stores and supermarkets sell DIY things. TV proprammes show people how to DIY.

English people like DIY. There is a saying in UK –“An Englishman’s home is his castle”. Huge numbers of people spend their holidays making their homes beautiful “castles”. If there is anything that needs fixing around their houses, such as painting the walls or putting in a new shower, they will do the jobs themselves. They share DIY experiences with their friends. More and more people have discovered the joy of DIY. Sometimes people also DIY for saving money. With the economic downturn at present, many people can not afford to buy a bigger house. They are looking at how they can make their house better without spending a lot of money. It is not surprising that DIY is so popular.

DIY can be difficult. There is a huge market for DIY furniture which people need to put together themselves with a few basic tools. However, people often find it not easy to build a piece of furniture because they can’t understand the instructions. Sometimes the instructions are simple and clear, but the furniture itself is difficult to build. One thing is for sure, though most DIY projects are started with the best intentions, many of them may not get finished. DIY can also be dangerous. For example, anything electrical should be done by a professional worker. Unluckily, many people don’t care about this warning and put themselves in danger. It is reported that in just one year over 230,000 people were hurt while doing DIY in UK, including 41,000 who fell off ladders.

Therefore, DIY can bring us fun and help us save money, but it is not always as easy as it is thought to be if we bite off more than we can chew. Maybe factories should make products that are easier and safer for us to DIY.

1.How do many English people spend their holidays according to the passage?

A. Making their homes beautiful. B. Visiting their friends.

C. Travelling all over the world. D. Making a lot of money.

2.Why do English people like DIY?

A. Many stores sell DIY things. B. DIY can bring them fun.

C. TV programmes teach them to DIY D. All DIY projects are easy.

3.What can we learn from the passage?

A. DIY is a waste of money. B. It is always difficult to DIY.

C. We should be careful while doing DIY. D. It’s very safe for us to DIY

4.In the passage, “we bite off more than we can chew” probably means ___________.

A. we can eat everything we like B. we should do something difficult

C. we do something that is too difficult D. we eat too much food that is not safe

1.A 2.B 3.C 4.C 【解析】 1. 2. 3. 4.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8A Unit 4 Do it yourself单元测试卷 题型:单选题

Please stop smoking, ________ you?

A. will B. shall C. can D. may

A 【解析】句意:请停止吸烟,好吗?will将;shall将要;can能;may可以。这是一个祈使句,反意疑问句应该用will you。故选A。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:山东省德州市2017-2018学年度第一学期期末测试九年级英语试卷 题型:多任务混合问题

阅读表达

阅读短文,根据题目要求完成各小题。

There was a man 1. had four sons. He wanted his sons to learn not to judge things too quickly. So he sent them to go and look at a pear tree far away in turns.

The first son went in the winter, the second in the spring, the third in summer, and the youngest son in the fall 2. they had all gone and come back, he called them together to describe 3. they had seen. The first son said 4. the tree was ugly. The second son said no-it was covered with green leaves and full of hope. The third son disagreed, he said there

were many flowers that smelled so sweet and looked so beautiful, it was the most wonderful thing

he had ever seen. The last son disagreed with all of them, he said there was lots of fruit on the tree,full of life and harvest.

The man then explained to his sons that they were all right, but they had each seen only one

season in the tree's life. He told them, "You cannot judge a tree, or a person by only one season and its true nature--the pleasure, joy, and love that come from that life can only be measured (测量)at the end, when all the seasons are up."

If you give up when it's winter, you will miss the promise of your spring, the beauty of your

summer, the harvest of your fall.Don’t let the pain of one season kill the joy of all the rest.

1.Why did the man ask his sons to go and look at a pear tree in turns?

_________________________________________________________

2.根据短文内容,将what,when,that三个单词填到1、2、3、4处。

1._____

2.______

3._______

4._______

3.What did the man think of his sons' answers?

_________________________________________________________

4.请将文中划线句子翻译成汉语。

_________________________________________________________

5.请给短文拟一个适当的英文题目。

_________________________________________________________

1.Because he wanted his sons to learn not to judge things too quickly. 2.whoWhenwhatthat 3.He thought they were all right, but they had seen only one season in the tree's life. 4.勿让一时(一季)的痛苦破...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版八年级上册 第一单元测试卷 题型:单选题

We all believe that things will get better because so many people _______ the

children in poor areas.

A. care about B. hear of

C. wonder about D. think of

A 【解析】句意:我们相信那些事情会变得更好,因为有许多人关心贫困地区的孩子们。A. care about 关心; B. hear of听说;C. wonder about 对某事好奇; D. think of想到;根据句意故选A

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:外研社版2018届七年级英语上Module1 练习 题型:单选题

We’re in __________.

A. one class B. first class

C. One Class D. Class One

D 【解析】句意:我们在一班。 表示“在几年级几班”时,英语习惯先说“班”,后说“年级”。名词“class”“grade”第一个字母都要大写,数词可以用阿拉伯数字,用英语数词时第一个字母要大写。故选D

查看答案和解析>>

同步练习册答案