【题目】根据短文内容, 选择最佳答案。
A
Kathy is a 20-year-old girl. She is happy because she starts (开始) a new job at a radio station today. She takes bus No. 72 to work. The bus ride takes about 25 minutes. Kathy wants to get to her office (办公室) early this morning, so she can make a good impression (印象) on her new boss (老板).
The bus usually comes to the bus stop at 7:10, but now it is 7:15. The bus is late. Kathy must get to the radio station before 7:50. She wants the bus to come in 5 minutes. If it doesn't, she will need to call her boss and tell him that she will be late. That will be too bad.
(1)Where does Kathy work?
A.In a school.
B.In a library.
C.At a store.
D.At a radio station.
(2)How long does it take Kathy to go to work by bus?
A.About 20 minutes.
B.About 25 minutes.
C.About half an hour.
D.About an hour.
(3)Why does Kathy want to get to her office early this morning?
A.Because her office needs cleaning.
B.Because her boss asks her to do so.
C.Because she has much work to do today.
D.Because she wants to give the boss a good impression.
(4)If Kathy is late, what will she need to do?
A.Call her boss.
B.Leave the job.
C.Have lunch late.
D.Work on weekends.
(5)What can we know from the passage?
A.Kathy's job is boring.
B.Kathy takes bus No. 2 to work.
C.Kathy must get to work before 7:50.
D.Kathy's bus gets to the bus stop at 7:15.
【答案】
(1)D
(2)B
(3)D
(4)A
(5)C
【解析】本文属于记叙文阅读,作者通过这篇文章向我们介绍了凯西第一天上班的情景。
(1)细节理解题,根据She is happy because she starts (开始) a new job at a radio station today可知凯西在电台工作,故选D。
(2)细节理解题,根据第一段The bus ride takes about 25 minutes.可知乘公交车大约要二十五分钟,故选B。
(3)细节理解题,根据第一段 Kathy wants to get to her office (办公室) early this morning, so she can make a good impression (印象) on her new boss可知凯西想早点去上班是因为她想给老板一个好印象,故选D。
(4)细节理解题,根据第二段 If it doesn't, she will need to call her boss and tell him that she will be late. 可知如果凯西迟到了就要给老板打电话,故选A。
(5)推理判断题,根据最后一段Kathy must get to the radio station before 7:50. She wants the bus to come in 5 minutes. 可知凯西必须在七点五十之前去上班,故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意及汉语提示完成单词。
①It is (不可能的) for an ordinary plane to fly to the moon.
②A lot of (观众) went to a concert last night.
③He has (失去) his job.
④The ring is made of (银).
⑤The boy wants to be a table tennis (大师).
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】情景交际,选择适当的选项补全对话。
a.You look so beautiful in the green dress.
b.Where did you buy it?
c.I hope to visit it one day.
d.When did you go there?
e.How did you get there?
f.How long did you stay there?
g.Have you been there?
A:Hi,Liu Fei.
B:Thank you very much.
A:
B:In Qingdao.
A:Qingdao?
B:Last week.I went there with my family.
A:
B:For a whole week.We went sightseeing in many places.
A:We all know the beaches of Qingdao are very beautiful.
B:When I was lying on the beach, I felt so excited and relaxed.
A:
B:I'm sure you'll like it.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
C
There was once a young mouse that lived in a hole of a wall. One day, the young mouse woke up (醒来) and looked out of the hole. As he looked out, a fantastic smell came to his nose. “Cheese!” the mouse said happily to himself. “I'll go and get it now and have it for breakfast.”
But then he remembered his parents’ words. His parents were clever mice and often said to their son. “Always wait before you go for a piece of cheese.”
So the young mouse waited quietly. Then he heard a quiet “Miaow” and he knew the cat was there. He stayed in the hole and said to himself, “I'm glad I listened to my parents and learned to wait.”
The next day, he looked out again. He put his nose out of the hole, and got the beautiful smell of cheese. It was only a few centimeters (厘米) away. But he sat still and waited quietly. This time he did not hear any cat noises. Instead he heard a very quiet “woof, woof.”
“ It's a dog!” he thought. “If the dog is there, the cat won’t be there. I expect (料想) the dog has chased (追赶) the cat away, so I'm safe.” The mouse ran out of the hole and saw the cat. The cat caught him and ate him.
When the cat finished her meal, she said to herself, “I'm glad I listened to my parents and learned a second language.”
(1)What happened to the young mouse when he woke up ?
A.He smelt cheese.
B.He went out of the hole.
C.He had cheese.
D.He saw a cat.
(2)The parents of the young mouse told him to .
A.leave quietly
B.learn to wait
C.stay in the hole
D.wait for a dog
(3)Why didn't the young mouse go out of the hole at first?
A.Because he liked to wait.
B.Because he was ill.
C.Because he heard a cat’s noise.
D.Because he had a big meal.
(4)Which is NOT true?
A.The young mouse had the cheese.
B.The young mouse lived in a hole of a wall.
C.The cheese smelt fantastic.
D.The cat ate the mouse.
(5)The cat was very pleased that she .
A.caught the mouse
B.listened to her parents
C.learned a second language
D.all of the above
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,判断下列句子的正误 。
A
Education plays an important part in modern life. However, in some poor areas, many children can't afford the expenses of schooling (付学费) and are forced (被迫) to leave school. At the same time, our country is not able to invest (投资) too much in it. Under this condition, the Project Hope is necessary to our country. Firstly, it will create conditions (创造条件) for the children to go back to school. Secondly, it can make more people educated. So it can lead to the improvement of people's standards (标准) of life.
In my opinion, the Project Hope is of great importance to our country. I hope that with its help more and more children can get the opportunity (机会) to be educated.
(1)Education doesn't play an important part in modern life.
(2)In some poor areas, a few children can't afford the expenses of schooling.
(3)Our country is notable to invest (投资) too much in education.
(4)Our country will create conditions (创造条件)for the children to go back to school by itself (靠自己).
(5)More and more children will go to school with the help of the Project Hope.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】句型转换。(每空一分,共8分)
【1】I have already seen the film. (改为一般疑问句)
Have you _____ the film _____?
【2】I have been a teacher since five years ago. (对划线部分提问)
_____ _____ have you been a teacher?
【3】.I’ll not go there unless you go with me. (同义句转换)
I’ll not go there _____ you _____ go with me.
【4】我哥哥去游泳了。
My brother has _____ _____.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解
A
Beijing is the place to be | ||
Best of Beijing 5 Days | Beijing Hotel: | Departure (离开) Date Price |
(1)Where does the trip start from?
A.Yangzhou.
B.Beijing.
C.Tian'anmen Square.
D.Changcheng Hotel.
(2)How long will trip be?
A.Two nights.
B.Four nights.
C.Five days.
D.Two days.
(3)What is the hotel for the trip?
A.Beijing Hotel.
B.Changcheng Hotel.
C.Night Club.
D.Beijing Hotel and Changcheng Hotel.
(4)When can you get the lowest (最低的) price to go to Beijing?
A.Jun,8,2013
B.Jul,29,2013
C.Aug,30,2013
D.Sept,30,2013
(5)Which of the following is NOT true?
A.You can book the trip on the Internet or call the company.
B.You can go swimming in Changcheng Hotel.
C.There are restaurants in both Beijing Hotel and Changcheng Hotel.
D.The travel company works at anytime from Monday to Friday.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据上下文意思,用所给单词的恰当形式完成下列短文。
Have you ever tried to dub (为……配音) an English film? It (be) very interesting! I (join) in a film dubbing competition at our school last week. It was difficult for me because my spoken English is not so good. But I still decided to have a try. First, I chose my favourite part of a movie. I tried my best to follow the characters’ pronunciation. When I showed my work to my(classmate) in this competition, to my surprise, they were proud of me! I love such interesting competitions. They not only build my self-confidence (自信) but also improve my spoken English. Now, everyone(practice) English like me. We hope we (have) chances to join more and more competitions in the future.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】写作
该电影是关于一位母亲和她儿子的故事。儿子小时候,家境贫寒,母亲把他送给一户没有孩子的富人家抚养。20年后,他长大成人成为一名医生。他的医院里有一位病人,是一位老太太。由于她承担不起治疗费用,医生也不好好治疗,所以一天晚上,老太太病情恶化而死去了。后来,这个医生在床上发现一封信,得知事情的真相,但为时已晚。
文章的题目、开头和结尾已给出。要求写100词左右的影评。
参考词汇:感人的touching 病人 patient 恶化 worsen
A touching movie
Last week Iwent to see a movie, which was very touching.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com