精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
根据提示,在下表中空格处填写数词

one

1

——

six

sixteen

 

two

2

5

seven

seventeen

seventy

three

3

6

eight

9

10

four

fourteen

7

nine

nineteen

ninety

five

4

8

ten

——

hundred

 

答案:
解析:

1eleven  2twelve  3thirteen  4fifteen  5twenty  6thirty  7forty  8fifty    9eighteen    10Eighty

 


练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:双色笔记初中英语总复习 题型:053

阅读短文,在下表中添入文字,说明两种鱼儿的相同和不同之处.

  When you think of fish, do you think of flies and rats? Flying fish and rat tail fish both live in the sea. Flying fish live near the top of the sea. Rat-tail do not live near the top of the sea. They live deeper.

  Flying fish can swim. Rat-tail fish can swim, too. Flying fish can jump a long way across the top of the water. Rat-tail fish can not. Rat-tail fish have long tails. But flying fish do not have long tails.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

根据提示,在句中填入适当的单词,补全句子。(每小题1分,共5分)
(Mr.Brown is a vistor to Shenzhen.Li Hai is a tour guide.Here’s is their conversation.)
A:Hello,Mr.Brown.Welcome to Shenzhen.My name is Li Hai,your tour guide.
B:Hello,Mr Li.I come to Shenzhen for pleasure.Would you please introduce some places
of interest to me?
A:OK.By the way,(66)_______ will you stay in Shenzhen?
B:For 3 days.
A:We can go to the Window(67)______ the world on the first day.There you will know the
whole world in one day.
B:It(68)_________ wonderful.Where shall we go on the second day?
A:We’ll go to Xiaomeisha beach.We can eat sea food there.
B:I lke(69)_______ very much.It’s delicious.
A:The last day,I’ll show you around North of Huaqiang Road.There is a big shopping mall
there.
B:Wow,can I buy CDs or DVDs there? I want to buy one as a present(70)_____ my wife.
A:Of course you can.You can also buy any electrical things there.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2012-2013学年重庆市九年级下学期第一次诊断性测试英语试卷(解析版) 题型:其他题

短文填空(每空2分,共16分)

根据短文内容,在短文空格处填上一个恰当的词,使短文完整、通顺。并将答案填答入题卷相对应的横线上。

On weekends, everyone is at home but each is doing their own thing. It’s time to get everyone together and do something as a family. As parents, what should we do? Here are some good ideas.

Take a walk

Let children  1. their bikes or just hang out in the open air. Get everyone to move and talk to be active. They are also great  2.  .

Play a game

Games should depend on the kids’ ages. For older kids, the father can play chess with them. If your kids are  3. , a game of memory is perfect. If you can’t play the games, you can always  4.  pictures on cards and make up your own game.

Go out for supper

Going out for supper not only  5. mom a break, but it offers a lot more time to6.about the past week together.

Make a photo album

Go through all those7. that are just lying around and get them into a book.  8. you have older kids, let each one do a page of their own. They can be as simple as sticking them in a book. 

Hope you enjoyed these ideas and will enjoy doing these activities with your family! 

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:同步题 题型:阅读理解

任务型阅读.
     There are three persons in my family. They are my father, my mother and I. My father works in a
computer company (公司). He is very busy. He does many things every day. He gives much money
to the poor. He's always tired. I hope he can have time to relax.
     My mother is a doctor. She is always busy working for patients' health. Sometimes she works at
night. She was a volunteer (志愿者) for Wen chuan Earthquake (地震).
     I'm a student now.1 want to be a teacher. Because I want to teach some poor children. I hope they
can go to school.I can make _____ (他们高兴).I think l will be a kind teacher. I will love my students.
I must study hard now.
任务一: 猜测画线单词的汉语意思.
1. relax _____
2. patient _____
任务二: 把画线的句子译成汉语.
3. _____
任务三: 用英语补全文中空格处的句子.
4. I can make _____.
任务四: 按要求完成句子.
5. —_____ _____ your mother _____? 或 _____ your mother?
    —She is a doctor. (完成句子, 每空一词)
6. He does many things every day. (改为同义句)
    He does _____ _____ _____ things every day.
任务五: 根据短文内容, 判断句子正 (T) 误 (F).
(     ) 7. There are four people in the passage.
(     ) 8. My mother went to Sichuan in Wenchuan Earthquake.
任务六: 根据短文内容, 回答下列问题.
9. Why do "I" want to be a teacher?
    _____________________________________________________________
10. Where does the girl's father work?
    _____________________________________________________________

查看答案和解析>>

同步练习册答案