精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

  Last Tuesday Mrs Smith took her two little daughters to town by car. It began to rain heavily. So she decided to leave the children in the car. She told the girls that she would be back soon. Then she locked all the doors and walked quickly into the shop.

  She returned to the car in less than a quarter,but there were not any girls in the car. She could hardly believe (相信) her eyes. The car doors and windows were closed well. How terrible she felt! She rushed up to an old man nearby (附近) and asked whether he had seen two little girls,but he said “No”. Suddenly she heard a laugh from the back of the car. She ran to the car and opened the trunk (车尾行李箱).Oh, dear!Her daughters were inside. With tears (眼泪) in her eyes she took them out.

  根据短文内容,判断正 (T) 误 (F)

(1) It was raining when Mrs Smith went into the shop.

(  )

(2) Mrs Smith couldn't find her daughters when she came back from the shop at first.

(  )

(3) The windows of the car were open when Mrs Smith came back.

(  )

(4) An old man knew that the two little girls were in the car.

(  )

(5) Mrs Smith's daughters were still in the car.

(  )

答案:T;T;F;F;T
解析:

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:英语教研室 题型:056

Look at the Cooke’s family diary. It is May 19th today. Write question and answers. (请看Cokes一家的家庭日记。今天是519日。写问句和答句。)

May

Mon.9 Jo school holiday

Mike+Rachel to USA

John Oxford(all week)

                 Mon.16

Jo school starts

Tue.10

a.m.Cath dentist’s

eve Mark football club

                 Tue.17

Wed.11

a.m.Cath shopping

                 Wed.18

p.m.Mike+Rachel home

Thur.12

Thur.19

  e.g.. Jo/school last week?

Was Jo at School last week?

No, she wasn’t. She was on holiday.

1. John/ Spain/ last week?

_________________________________________

_________________________________________

2. Cath/ shops/ last Tuesday morning?

_________________________________________

_________________________________________

3. Mark/football club/ last Tuesday evening?

_________________________________________

_________________________________________

4. Mike and Rachel/ work/ last/ week?

_________________________________________

_________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:050

阅读理解

  Yes, for the first time in Singapore (新加坡), it's snowing! Visitors to Singapore will be amazed by the technology that brings winter all year round on this tropical (热带的) island!

  All our visitors can have cool winter fun in Snow City, Singapore's first indoor snow center. Visitors can see and touch snow falling. Of course, it's more than just touching and feeling snow, you can enjoy exciting snow rides or skiing on snowboard. You can also build your very own “real snow” snowman and have snowball fights filled with fun and laughter and learn about life in cold climates.

  Snow City is about family-based fun and is suitable for all ages. Join us and step into Snow City today!

How to Get There 21 Jurong Town Hall Road, Snow City Building, Singapore 609433

  Tel: 6 337 1511

  Fax: 6 338 1500

  E-mail: snowcity@ income. com. sg

  Website: http: //www. snowcity. com. sg

  Bus services: No. 66,178,198

Admission Fee (门票) 1 hour: $ 12 2 hours: $ 18

Opening Hours Tue-Sun: 10:0 am~6:0 pm, closed on Mon

Notice No phone/ e-mail booking (预订).

  Information is correct at time of printing. For updated information, please visit www. snowcity. com. sg.

(1) Snow City is ________.

[  ]

A.just a small city in Singapore

B.a place where people can go surfing

C.Singapore's first indoor snow center

D.a place where people can enjoy real snow in winter

(2) Which of the following CAN'T you do in Snow City?

[  ]

A.To see and touch snow falling.

B.To enjoy snow rides or skiing on snowboard.

C.To build a snowman and have snowball fights.

D.To learn about how snow is made in Snow City.

(3) Visitors can ________.

[  ]

A.Go to Snow City on Monday

B.take a No. 66 bus to Snow City

C.book their tickets by phone or e-mail

D.go to Snow City at 6:0 pm on Tuesday

(4) The underlined word “updated” in the last sentence means “________”.

[  ]

A.最近的

B.最好的

C.最有价值的

D.最可靠的

(5) You can get more information about Snow City ________.

[  ]

A.on the phone

B.by fax

C.online

D.A, B or C

查看答案和解析>>

同步练习册答案