分析 本文是四则广告.第一栏是对电影介绍,公布了放映的时间和联系电话.第二栏是请人们到城市公园来并且分享世界各国的食物,美味而且也不贵,星期六中午到下午五点.第三栏是足球赛.第四栏是介绍摇滚乐的音乐会举办时间与地点.
解答 41.A 细节理解题.根据第一栏中See Life of Pie at 2:30 p.m.看这部电影要在下午的两点半.因此如果你想去看电影《Life of Pie》,应该在两点半之前到达.故选A.
42.B 细节理解题.根据第二栏的内容Come to City Park this Saturday and enjoy food from all over the world.Delicious and not expensive.Noon (中午) to 5:00 p.m.到城市公园来并且分享世界各国的食物,美味而且也不贵,星期六中午到下午五点,因此这个星期六的中午人们可以去野餐.故选B.
43.D细节理解题.根据第二栏的enjoy food from all over the world.可知食物来自世界各地.故选D.
44.B细节理解题.根据November 16 this Saturday night is your last chance to watch the football game可知11月16日的足球赛是最后一场球赛,即11月16日以后就没有球赛了.故选B.
45.C细节理解题.根据第四栏的at Golden Hall.可知摇滚乐的第一个音乐会在金色大厅举行,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | healthy; a few | B. | healthy; few | C. | health; a few | D. | health; few |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Topic | Modern technology helps us make teaching and learning more interesting and interactive. |
| (34) Advantagesof using moden technology in the classroom | 1.Make it much easier to attract pupils'(35)attention by using different tools. ●Whiteboards allow teachers to show colorful images and provide sound. ●Audio tools make students hear the teacher's (36)wordseven if they sit too far away from the teacher. 2.Make students learn more than one thing. ●Help students learn the knowledge of a (37)subjectand the use of modern equipment as well. 3.Make teaching and learning easier. ●Student response system makes students give their opinions or answers without (38)speakingup and allows teachers to help students when necessary. |
| Conclusion | Modern classroom technology makes a great difference to teaching and learning. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.succeed B.speed up C.speed D.shown off E.popular |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| How to understand what you read | |
| Skim before reading closely | ●Start with skimming or reading about the book (37)online to know what the book is mainly about. ●In this way,you know what you should pay attention to while reading it closely. |
| Look up any (36)unsurewords or ideas | ●Try to understand difficult parts according to context clues. ●You can also read more (38)easily with the help of references. |
| Take notes | ●Taking notes is of great (39)importance while you are reading. ●Write questions in the margin and underline something interesting or important. ●Write down your question(s) about what you read. ●After finishing reading,write down important ideas,the purpose of the writing and your feelings about the reading. |
| Discuss the reading | ●(40)compare your understanding about the book with that of your classmates. ●Pay attention to others'good explanation of something difficult. ●Ask open questions instead of"yes or no"ones. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.What would you like to have? B.What can I do for you,Madam? C.Anything else? D.How much would you like? E.Room 101in Green Building. F.You can pay us when your food is sent. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | advice | B. | examples | C. | reasons | D. | service |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com