(2017·合肥育英中学月考)Larry, please ________ not to tell anyone the message.【高频考点】
A. make B. have
C. let D. promise
D 【解析】句意:劳瑞,保证不告诉任何人这个消息promise not to do承诺不做某事;故选D科目:初中英语 来源:七年级人教新目标英语下册Unit 2 单元测试卷 题型:单选题
My grandfather likes to do morning ______. He often ______ in the park.
A. exercise; exercise
B. exercises; exercise
C. exercises; exercises
D. exercise; exercises
C 【解析】句意:我爷爷喜欢做早操,他经常去公园锻炼。do morning exercises做早操,exercise做运动,锻炼,动词,主语he单三,谓语动词用单数形式;故选C查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版八下Unit3Comic strip-Reading2测试卷(含答案) 题型:单选题
What Daniel ? He is tall and strong .
A. does ; like B. did ; like C. does ; look like D. is ; look like
C 【解析】句意“-丹尼尔长什么样?-他很高很壮”。what does...look like?对人的外貌进行提问,故选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教新目标英语九年级上册分层精练:Unit2 I think that moon cakes are delicious 题型:阅读单选
Every year, we celebrate many special days─ Mother’s Day, Father’s Day and New Year’s Day. In some countries, there is a special day for playing tricks on others. In North America and parts of Europe, this day is known as April Fool’s Day, and is celebrated on April 1.
Many people believe that the French started April Fool’s Day. Centuries ago, New Year’s Day in Europe was April 1. In 1582, the calendar changed and King Charles IX of France moved it to January 1st.
Some people did not like this, and chose to keep April 1 as New Year’s Day. Many called these people “April fools” and played jokes and tricks on them. Over time, April 1 became a day to have fun in France. It then spread to England and Scotland, and later, to North America.
On April Fool’s Day, jokes are common. In the United States, for example, a person may move a friend’s clock ahead one hour, or change the sugar and salt. In Scotland, April Fool’s Day lasts for two days. The second day is called “Taily Day”—for one’s “tail”. On this day, people might secretly put a sign saying “kick me” on a person’s back or behind. Other countries have their own “Fool’s Day”. In Spain and Mexico, people play tricks on each other on December 28. In India, it happens on March 31. In many countries around the world, April 1 is a day of fun. Jokes bring about a lot of laughter, and many shouts of “April Fool”!
1.It is said that people first celebrated “Fool’s Day” in ________.
A. the United States
B. France
C. Scotland
D. Spain
2.In North America, “Fool’s Day” is celebrated on ________.
A. April 1 B. April 2
C. December 28 D. March 31
3.People are allowed to ________ while celebrating “Fool’s Day”.
A. kick your friends in the behind
B. move a friend’s clock back one hour
C. play jokes and tricks on your friends
D. take a holiday from work for two days
4.Which country is NOT mentioned (提到) in the passage as celebrating “Fool’s Day”?
A. England. B. India.
C. Mexico. D. Japan.
5.The passage is mainly about ________.
A. April Fool’s Day
B. playing tricks on others
C. April 1
D. special days
1.B 2.A 3.C 4.D 5.A 【解析】文章讲述了愚人节的起源和活动内容。 1.根据Many people believe that the French started April Fool’s Day.故选B 2.根据April 1 became a day to have fun in France. It then spread to En...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教新目标英语九年级上册分层精练:Unit2 I think that moon cakes are delicious 题型:单选题
In some western countries, Mother’s Day is celebrated ________ the second Sunday of May.
A. in B. at C. on D. with
C 【解析】句意:在一些西方国家,母亲节在5月的第二个星期天被庆祝。在具体的某一天用介词on;故选C查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教新目标英语九年级上册分层精练:Unit2 I think that moon cakes are delicious 题型:句型转换
句型转换。
1.The floor is very dirty.(改成感叹句)
__________ ___________ the floor is!
2.He was visiting the museum at eight this morning. John said.(合并为一个句子)
John said ___________ he ___________ visiting the museum at eight this morning.
3.My kite flies so high.(改为感叹句)
____________ ____________ my kite flies!
4.Did the old man use to play the piano? We wondered.(合并为一个句子)
We wondered ___________ the old man ____________ to play the piano.
5.What an interesting book it is!(改为同义句)
__________ ____________ the book is!
1.Howdirty 2.thatwas 3.Howhigh 4.if/whetherused 5.Howinteresting 【解析】 1.The floor is very dirty.(改成感叹句) 感叹句结构how+形容词+主语+谓语!;故填(1). How (2). dirty 2.He was visiting the museum at e...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教新目标英语九年级上册分层精练:Unit2 I think that moon cakes are delicious 题型:单选题
(2017·合肥模拟)I think Hefei is becoming ________.
A. more beautiful and more beautiful
B. more and more cleaner
C. more and more beautiful
D. clean and clean
C 【解析】句意:我认为合肥变得越来越漂亮。比较级+and+比较级 越来越---;多音节的结构是more and more + 形容词;故选C查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:牛津译林版7b unit 4 单元测试 题型:填空
任务型阅读。
Babysitter (临时照顾幼儿者) Wanted
Do you like children? Do you have free time in the afternoon? We need a babysitter for our son. He is five years old. Hours are 3 p.m. to 6 p.m. from Monday to Friday. Sometimes you have to work on the weekend. Pay (薪水) is $10 each hour.
For the job, you will: watch our son, read to him, play with him. You will work at our house. We live on Fourth Road, near Huaxing Clothes Store.
Please call Mr Wang at 010-58899333.
阅读上面的招聘信息,填写正确答案。
1.The babysitter can work in his/her ___________time in the afternoon.
2.On Friday, the babysitter will work for_________hours.
3.The babysitter will watch the boy, __________ to the boy and play with the boy.
4.The babysitter must___________ at the house to look after the boy.
5.The boy’s house is on Fourth Road ___________Huaxing Clothes Store.
1.free 2.3 3.read 4.work 5.near 【解析】短文是一篇招聘短时婴儿保姆的广告,包括了上班时间、服务内容和联系电话。 1.考查细节理解题。根据Do you have free time in the afternoon?,可知要有空闲时间,故填free。 2.考查细节理解题。根据Hours are 3 p.m. to 6 p.m....查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版八年级英语下册:Unit 3~5 过关测试卷 题型:单选题
Mike’s mother often tells him too much time playing computer games.
A. to not spend B. not to spend
C. doesn’t spend D. not spend
B 【解析】 试题分析:句意:麦克的妈妈经常告诉他不要花费太多的时间用在玩电子游戏上。此题考查固定短语tell sb not to do sth告诉某人不要做某事。根据句意,应选B。查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com