| ☆SPRING RESTAURANT Telephone:3324545 Address:East Road Open:Mon.to Fri.7:30am-2:30pm and 5:00pm-9:00pm Sat.7:30am-2:00pm and 5:00pm-9:30pm Sun.11:00am-2:00pm and 5:00pm-9:30pm |
| ☆SCIENCE MUSEUM Telephone:3351352 Address:Green Road Open:Mon.to Fri.9:00am-5:00pm(Tuesday free) Sat.9:00am-6:00pm |
| ☆SUNSHINE SHOPPING CENTER Telephone:3374398 Address:Peace Road Open:Mon.Wed.and Fri.9:30am-5:30pm Tues.Thurs.and Sat.9:30am-9:00pm |
| ☆HUATAI HOTEL Telephone:3368432 Address:West Road Coffee shop:Mon.to Fri.6:00am Sat.and Sun.7:00am Mon.to Wed.to 10:00pm Thurs.to Sat.to 11:00pm Sun.to 9:00pm. |
分析 短文介绍了春天餐厅、科学博物馆、阳光购物中心和华泰酒店的地址、营业时间以及联系电话等信息.
解答 答案:60.B 细节理解题.根据第表格二句子SCIENCE MUSEUM Open:Mon.to Fri.9:00 am-5:00 pm(Tuesday free) Sat.9:00 am---6:00 pm.可知星期二去科学博物馆是免费的,故选B.
61.A 细节理解题.根据表格一句子SPRING RESTAURANTOpen:Mon.to Fri.7:30 am-2:30 pm and 5:00 pm-9:00pm Sat.7:30am-2:00pm and 5:00 pm---9:30 pm Sun.11:00 am---2:00pm and 5:00 pm-9:30 pm.可知在星期六下午三点不能去春天餐厅,故选A.
62.D 细节理解题.根据表格四句子HUATAI HOTELAddress:Thurs.to Sat.to 11:00 pm.可知华泰酒店在星期四晚上十点后还开门,故选D.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 35.A.he | B.him | C.his | D.himself |
| 36.A.die | B.died | C.dead | D.dying |
| 37.A.at | B.to | C.with | D.about |
| 38.A.get | B.pick | C.take | D.stand |
| 39.A.first | B.second | C.third | D.last |
| 40.A.until | B.before | C.when | D.while |
| 41.A.sound | B.noise | C.voice | D.noisy |
| 42.A.saw | B.got | C.knew | D.understood |
| 43.A.sadly | B.happily | C.angrily | D.differently |
| 44.A.nothing | B.something | C.anything | D.somebody |
| 45.A.careful | B.carefully | C.careless | D.carelessly |
| 46.A.buy | B.sell | C.show | D.receive. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | trees | B. | signs | C. | members | D. | knives |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| F66.I am a professional gardener.I work in a big company in Pagewood.I would like to do some gardening in our neighborhood for old people on weekends. D67.I haven't found a job since my parents passed away months ago.I miss them so much.I would like to help old people in Ryde in their homes to make them happy.But I don't have a driver license. A68.I am a book lover from New York.I am healthy and strong enough to do some volunteer work about books on weekends.I have a clean driver license and a car. C69.I have a red car and I am generally free on Sundays.I would like to help elderly or disabled people because I am a patient and humorous person and I can understand them well. G70.I'm a student,aged 22 in Rozelle College.I am quite outgoing and I like talking with all kinds of people.I have time to do some volunteer jobs on weekdays. | A.Book Collector in New York on Weekends We need someone who can collect donated books and give them away to our sorting area.You must have a car and driver license and be able to lift small boxes of books. B.Bus Driver in South Ryde on Thursdays or Fridays You will drive a bus for elderly people.You will pick them up,drive them to the parks,beaches,etc.and back to the center by lunch time.You must have a bus license.You need good communication skills and know the area well. C.Shopping Volunteer on Sundays,10:00am~3:30 pm.You will help senior or disabled customers with their shopping in Spring Shopping Center.You should have your own car.You should be a patient,humorous and caring person. D.Visitor in Ryde Areas on Weekdays You will visit housebound(不能离家的) people in their own homes and chat with them.You should have patience and know senior people well.You will meet new people and enjoy cheering them up. E.Bookkeeper in Sutherland at 10:00am~2:00pm,on Weekdays You will help keep records on Quickb ooks and answer telephones.You should speak English well. F.Gardener in Pagewood on Weekends You will tidy and weed(除草) a back yard,mow(割草) a small lawn(草坪).You should be good at gardening.You will work in a beautiful environment,meet new people and help others. G.Neighborhood Aid in Rozelle on Weekdays You will provide help to senior or disabled people by visiting their homes,shopping,paying bills,making telephone calls,gardening.You must be more than 18 years old and can communicate with other people well. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| older,educate,after,opinions,it,younger,eighteen,however,manage,before,marry,work |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com