精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.
☆SPRING RESTAURANT
Telephone:3324545
Address:East Road
Open:Mon.to Fri.7:30am-2:30pm and 5:00pm-9:00pm
Sat.7:30am-2:00pm and 5:00pm-9:30pm
Sun.11:00am-2:00pm and 5:00pm-9:30pm
☆SCIENCE MUSEUM
Telephone:3351352
Address:Green Road
Open:Mon.to Fri.9:00am-5:00pm(Tuesday free)
Sat.9:00am-6:00pm
☆SUNSHINE SHOPPING CENTER
Telephone:3374398
Address:Peace Road
Open:Mon.Wed.and Fri.9:30am-5:30pm
Tues.Thurs.and Sat.9:30am-9:00pm
☆HUATAI HOTEL
Telephone:3368432
Address:West Road
Coffee shop:Mon.to Fri.6:00am
Sat.and Sun.7:00am
Mon.to Wed.to  10:00pm
Thurs.to Sat.to  11:00pm
Sun.to         9:00pm.
60.You do not have to pay(付)money on Tuesday if you go toB.
A.Spring Restaurant                   
B.Science Museum
C.Sunshine Shopping Center            
D.Huatai Hotel
61.What can't you do at 3o'clock on Saturday afternoon?A
A.Go to Spring Restaurant.
B.Have coffee in Huatai Hotel.
C.Visit Science Museum.
D.Shop in Sunshine Shopping Center.
62.Which place is still open after 10:00pm on Thursday?D
A.Spring Restaurant.
B.Science Museum.
C.Sunshine Shopping Center.
D.Huatai Hotel.

分析 短文介绍了春天餐厅、科学博物馆、阳光购物中心和华泰酒店的地址、营业时间以及联系电话等信息.

解答 答案:60.B  细节理解题.根据第表格二句子SCIENCE MUSEUM Open:Mon.to Fri.9:00 am-5:00 pm(Tuesday free) Sat.9:00 am---6:00 pm.可知星期二去科学博物馆是免费的,故选B.
61.A  细节理解题.根据表格一句子SPRING RESTAURANTOpen:Mon.to Fri.7:30 am-2:30 pm and 5:00 pm-9:00pm Sat.7:30am-2:00pm and 5:00 pm---9:30 pm Sun.11:00 am---2:00pm and 5:00 pm-9:30 pm.可知在星期六下午三点不能去春天餐厅,故选A.
62.D  细节理解题.根据表格四句子HUATAI HOTELAddress:Thurs.to Sat.to 11:00 pm.可知华泰酒店在星期四晚上十点后还开门,故选D.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

5.通读下面短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的四个选项中选择能填入相应空白处最佳的一项.
Jim,a successful businessman,told the experience of (35)C childhood.
When he was 12,his parents (36)B.He was alone and didn't get on well (37)C others.People always laughed at him.No one showed kindness to him.His only friend was a dog named Tiger.
One day as he walked down the street,a young lady was walking in front of him.Suddenly one of her bags dropped from her arms.As she stopped to (38)B it up,she dropped other bags.He came to help her."Thank you,dear!You are a nice little boy!"she said kindly,smiling.
A special feeling came to him.These were the (39)A kind words he had ever heard.He watched her (40)A she went far away,and he whistled(吹口哨) to his dog and went directly to the river nearby.
"Thank you,dear!You are a nice little boy!"he repeated the woman's words.Then in a low (41)C he said to his dog,"You are a nice little dog!"Tiger raised its ears as if it (42)D.
"Uh!Even a dog likes it!"he said,"Well,Tiger,I won't say unkind words to you any more."Tiger waved(摇动) its tail (43)B.
The boy thought and thought.Finally he looked at himself in the river.He saw (44)A but a dirty boy.He washed his face (45)B.Again he looked.He saw a clean nice boy.He was amazed (震惊).From then on,he had a new life.
After telling this,the businessman stopped for a while,and then he said,"Ladies and gentlemen,this is the very place where that kind woman planted in me the first seed (种子) of kindness.All of us should learn about kindness.What a great power it has!"
If you (46)C kindness to others,you will be an able man.

35.A.heB.himC.hisD.himself
36.A.dieB.diedC.deadD.dying
37.A.atB.toC.withD.about
38.A.getB.pickC.takeD.stand
39.A.firstB.secondC.thirdD.last
40.A.untilB.beforeC.whenD.while
41.A.soundB.noiseC.voiceD.noisy
42.A.sawB.gotC.knewD.understood
43.A.sadlyB.happilyC.angrilyD.differently
44.A.nothingB.somethingC.anythingD.somebody
45.A.carefulB.carefullyC.carelessD.carelessly
46.A.buyB.sellC.showD.receive.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.There are fourteen                     in the club,eight girls and six boys.(  )
A.treesB.signsC.membersD.knives

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.阅读配对  请阅读左栏所给的相关信息,然后与右栏的信息相匹配,并将答题卡上对应的题目所选的选项涂黑.
F66.I am a professional gardener.I work in a big company in Pagewood.I would like to do some gardening in our neighborhood for old people on weekends.
D67.I haven't found a job since my parents passed away months ago.I miss them so much.I would like to help old people in Ryde in their homes to make them happy.But I don't have a driver license.
A68.I am a book lover from New York.I am healthy and strong enough to do some volunteer work about books on weekends.I have a clean driver license and a car.
C69.I have a red car and I am generally free on Sundays.I would like to help elderly or disabled people because I am a patient and humorous person and I can understand them well.
G70.I'm a student,aged 22 in Rozelle College.I am quite outgoing and I like talking with all kinds of people.I have time to do some volunteer jobs on weekdays.
A.Book Collector in New York on Weekends
We need someone who can collect donated books and give them away to our sorting area.You must have a car and driver license and be able to lift small boxes of books.
B.Bus Driver in South Ryde on Thursdays or Fridays
You will drive a bus for elderly people.You will pick them up,drive them to the parks,beaches,etc.and     back to the center by lunch time.You must have a bus license.You need good communication skills and know the area well.
C.Shopping Volunteer on Sundays,10:00am~3:30 pm.You will help senior or disabled customers with their shopping in Spring Shopping Center.You should have your own car.You should be a patient,humorous and caring person.
D.Visitor in Ryde Areas on Weekdays
   You will visit housebound(不能离家的) people in their own homes and chat with them.You should have patience and know senior people well.You will meet new people and enjoy cheering them up.
E.Bookkeeper in Sutherland at 10:00am~2:00pm,on Weekdays
You will help keep records on Quickb ooks and answer telephones.You should speak English well.
F.Gardener in Pagewood on Weekends
You will tidy and weed(除草) a back yard,mow(割草) a small lawn(草坪).You should be good at gardening.You will work in a beautiful environment,meet new people and help others.
G.Neighborhood Aid in Rozelle on Weekdays
You will provide help to senior or disabled people by
visiting their homes,shopping,paying bills,making telephone calls,gardening.You must be more than 18 years old and can communicate with other people well.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.
older,educate,after,opinions,it,younger,eighteen,however,manage,before,marry,work
Should teenagers be asked to move out when they start (71)working?People in different countries have different (72)opinions.In many Western countries,teenagers are allowed to move out at the age of(73)eighteen.Their parents believe that they should be (74)educated to care for themselves from an early age.In this way,when they start working,they can (75)manage their own lives.In most Asian societies.(76)However,it is not common for teenagers to move out.Chinese parents believe that (77)it is better for children to live with parents who can take care of them.But the young should then look after their parents when they get(78)older.That is why many Chinese adults continue to live with their parents,even (79)afterthey get (80)married.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.这个周六我打算叫我爷爷和我一起乘地铁.I'm going to ask my grandpa to take the underground with me this Saturday.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.The       day of a week is Saturday.(  )
A.sevenB.sixC.sixthD.seventh

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.Although our flat is smaller thantheirs[?e?z],we live happily.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

11.从小学到初中,从初一到初三我们每一个人都会或多或少发生了变化:我们的身体长高了,变得更结实.我们的性格也会不同程度的变化,也许更开朗,更活泼…..我们学到了更多的知识,明白了更多的道理….
请以"Different Me"为题写一篇字数不少于70的英语作文.(文中不得出现真实的人名,校名)
I'm Paul,a Grade 9 student in No.1 Middle School.I'll graduate this summer.I've changed a lot during the last three years.
In the past,I was too shy to speak in front of others.I wasn't interested in study,so I was weak in all my subjects.What's more,I didn't like sports.Instead,I was crazy about computer games.
However,I've changed greatly now.I'm willing to share things with others and I get along well with my classmates.I study so well that I'm a top student in our class now.Moreover,I take an active part in all kinds of school activities.Last term,I even won the prize in the school English Writing Competition.
During the coming summer holiday,I'll help my parents do some housework and do more reading to improve myself..

查看答案和解析>>

同步练习册答案