分析 你在旅行中会做些什么?参观旅游胜地、购物还是照相?这里有意见你以永远不会忘记做的事情----寄明信片;
明信片在英国有120年的历史.20世纪,火车是最便宜也是最方便的旅游出行方式.很多人去海滩度假,当时还没有手机,因此他们通过寄明信片的形式告知对方已安全抵达.这些明信片的内容通常是海边的风景或当地的传统美食.
现在很多明信片描绘的都是当地的风景或手绘画.
人们经常在明信片中写到"我想你"之类的话语,通常以"非常感谢"结尾,明信片中最常见的语句应该就是"愿君同在".
现代的明信片通常是关于英国的一些小幽默,例如谈论英国的天气;
解答 56.A.细节理解题.根据There were no cell phones,so they sent postcards to lets others know they arrived safely.可知,20世纪的时候还没有手机,因此当人们去一个地方旅游的时候,通常以邮寄明信片的形式让其他人知道自己已经安全抵达,即A.To let their friends or family know they arrived safely.
57.C.细节理解题.根据Today,most postcards show local scenic photos or drawing.可知,现如今明信片中的内容涉及到的是当地的风景以及当地的手绘画,另外根据Modern postcards also celebrate British humor.可知,现代的明信片还歌颂英国的小幽默,因此这里的答案应该包括local scenic photos、drawing和funny jokes;
58.D.细节理解题.文章中的第四段的主要内容就是介绍我们经常在明信片中写些什么,根据The most famous postcard words are"wish you were here".可知,写在明信片中的内容中,最著名的就是"with you were here",愿君同在.即答案为D.Wish you were here.
59.B.细节理解题.根据This humor keeps postcards popular in Britain.可知,在英国明信片中的这个幽默(笑话)很受欢迎.因此可知在英国,让明信片如此受欢迎是因为上面存在的小幽默,即B.British humor
60.D.文章主旨题.文章开头引出明信片,随后作者介绍明信片在当时为什么很流行,也就是讲述了明信片的发展史,其次说明了在明信片印制的一些东西,例如风景、小吃等,当今社会上面印的某些东西使明信片在英国还受到欢迎,所以文章的主旨就是明信片,即D.The history of postcards and what are on them.
点评 本文是一篇关于明信片的文章.阐述了明信片的发展史以及其上存在的内容.做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | .you,myself | B. | .your,myself. | C. | you,my | D. | 、 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | /;/ | B. | a; the | C. | /; the | D. | a;/ |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Name | Detail |
| Anthony Davis | As a NBA player,he is known for his big unibrow(连心眉).And his talent is as prominent突出的). |
| Lu Han | Which pop star do you want to see most at 2015year's Spring Festival Gala(春节联欢晚会)?The website Sina asked people online.Most people chose Lu Han.As the man god for a lot of young people,he has a football dream. |
| Chen Yan | During the 19th"Coca Cola"21st century national English speech contest,she got the first prize.She performed so well that most people regard her as their good English examples. |
| Ma Yun | He is chief executive officer (CEO) of the Hangrhoa-based Alibuba Networking Technology Co in easChina's Zhejiang Province.A fonner teacher of Englisl in Zhejiang,Ma started the country's first e-commerce sebsitc•www.china.alibaba.com•in1998. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Violin lessons A good musician.Good at teaching kids for ten years. Your home or mine.Call Larry at 3846635. | Lost dog Medium size and short white hair.It'll answer you when you call it Nick. Many thanks for returning it to me.Call at 6825741. |
| Taxi driver wanted Full time.Need driving experience. Under 45years old.Call Mr.Black at 8635219. | Apartment for sale Two bed-rooms,a kitchen and bathroom.Hot water for 24hours.Beautiful sights out of the windows.E-mail:tom@163.com. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Be quick | B. | That's right | C. | Calm down | D. | Never mind |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com