精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.Mr.Black lives by the sea.He has a big family and has to work hard,or his wife and children will be hungry.After breakfast he leaves for the sea in a small boat every day.He always hopes to catch more fish.
One morning,the man got to a good place for fishing.He threw a long rope (绳) with many hooks (钩) into the water.He found it heavy and pulled the hooks out of the sea.He saw there was a gold chain (金链) on the hooks.He was of course very glad."I'll sell the gold chain for much money,"he thought to himself."I'll build a new house,and buy lots of expensive things.I'll be the richest man in the world."
His boat began to sink (下沉).But Mr.Black went on thinking and didn't notice what was happening.As he was pulling the gold chain,the boat sank (下沉) into the sea.He lost not only the gold chain,but also his boat and life!

91.Where does Mr.Black live?By the sea.
92.When does Mr.Black go to the sea?After breakfast
93.What did Mr.Black see on the hooks?A gold chain.
94.What happened to the boat at last?It sank into the sea
95.Did Mr.Black only lose his boat and the gold chain?No,he didn't..

分析 布莱克先生住在海边,他有一个大家庭必须去努力工作,否则他的妻子和孩子就会挨饿.每天早饭后他乘着小船出海.他总是希望抓住更多的鱼.
一天上午,男人去了一个好地方钓鱼.他丢了一个挂满钩子的绳子进入水里.他发现绳子很重,他拉出来,发现钩子上面有一个金链子.他当然很开心,他想着:"我会卖掉金链子,我就能建一座新房子,买许多昂贵的东西,我将是世界上最有钱的人."
他的船开始下沉,但是布莱克先生一直在想象,没注意到.他在拉金链子的同时船沉入海里.他失去了金链子还有船和生命.

解答 91.答案:By the sea.细节理解题.根据Mr.Black lives by the sea他住在海边,简短回答,故填By the sea.
92.答案:After breakfast.细节理解题.根据After breakfast he leaves for the sea in a small boat every day可知是在早饭后出海,故填After breakfast.
93.答案:A gold chain.细节理解题.根据He saw there was a gold chain (金链) on the hooks可知是看见了金链子,故填A gold chain.
94.答案:It sank  into the sea.细节理解题.根据the boat sank (下沉) into the sea可知船沉入海里,故填It sank  into the sea.
95.答案:No,he didn't.细节理解题.根据He lost not only the gold chain,but also his boat and life!可知他失去了金链子和船以及生命,故否定回答,故答案是 No,he didn't.

点评 在初步完成所要求的任务以后,学生必须再仔细阅读所提供的短文,结合题意、文章和文后提供的任务信息、认真核实任务以保证答题正确.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Making paper bottles?Wow,       great idea!
-Thank you,We may use less plastic in this way.(  )
A.howB.whatC.what anD.what a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-Your coat fits you well.
-Thank you.I_______ it when I was on vacation.(  )
A.have boughtB.buyC.bought

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.---Do you improve your spoken English by communicating with others or reading aloud?
---________.I make lots of new friends in this way,too.(  )
A.Yes,I do.B.I like English very much.
C.No,I don't.D.By communicating with others.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.I saw Sam and David in the playground yesterday afternoon.They____games with their classmates then.(  )
A.playB.will playC.are playingD.were playing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.This beautiful poem by Li Bai is still popular today.It has        the test of time.(  )
A.failedB.stoodC.takenD.made

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.Susan has been a volunteer in the hospital for three years.(就句子画线部分提问)
Howlonghas Susan been a volunteer in the hospital?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.My aunt had a pig of a day yesterday.She lost her purse and mobile phone in the street.(  )
A.a lucky dayB.a busy dayC.an unhappy dayD.a wonderful day

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.Threeworkers(work) in our factory were praised by the leader yesterday.

查看答案和解析>>

同步练习册答案