精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.Monday,April 17
Dear Gramps,
I was so upset last week when somebody stole my Super Racer from the park by your house.I called up the toy company but they said they have only red,blue and green racers.Dad called Cobb's Toy Store today and found out they might have purple ones.Can we go there when I come to visit you next week?You and I were only gone for a few minutes to the shop down the street to get ice-cream and cookies.Maybe the thief was watching us.Mum was surprised when I told her the racer was stolen.She said she used to leave things at the park all the time when she was young.Once she even left her bicycle for two days near the swimming pool.
Tell Grandma that I like the food she made last time.Ask Grandma if we can have pancakes with sugar for breakfast when I come this time.I have packed in my towel,comb and soap.Tell her this time I won't forget to pack in my toothbrush.
                                                                                                                                                                Love
                                                                                                                                                                Toby
36.This letter is written byB.
A.Gramps    B.Toby     C.Toby's Dad      D.Toby's Mum
37.The writer wants to have aDracer.
A.red    B.blue     C.green     D.purple
38.How long did the writer leave his Super Racer at the park?C
A.Two days.B.Over a week   C.A few minutes    D.All the time
39.From the letter,we know Supper Racer isA.
A.a toy    B.an ice-cream     C.a bicycle    D.a pancake
40.Which of the following is TRUE according to the letter?A
A.The writer visited Gramps quite often.
B.Cobb's Toy Store is far from Gramp's house.
C.The writer took his toothbrush with him on his last visit.
D.There were lots of thieves when Tony's mum was young.

分析 星期一,四月十七号
亲爱的外公,
我上周感觉非常伤心,因为有人在我家附近的公园里偷了我的赛车.我给玩具公司打了电话但他们说他们只有红色,蓝色和绿色的赛车.爸爸给柯布玩具商店打了电话发现他们那可能有紫色的.下周拜访你的时候我们能去那里吗?那时候我们正好花了几分钟去路那边买了冰激凌和曲奇饼.小偷很有可能正在看着我们.当我说我的赛车被偷了的时候妈妈很吃惊.她说她小的时候就经常将东西一直放在公园里.有一次她甚至将自行车放在泳池旁整整两天.告诉奶奶我很喜欢她上次做的食物.问问奶奶这次我去的时候能不能给我做放糖的烙饼当早餐.我已经整理好了毛巾,梳子和肥皂.告诉她这次我不会忘记带牙刷了.
爱你的 托比

解答 36.答案B 细节理解题 由文章最后 Love Toby可知是他写的,故选B
37.答案D 细节理解题 由文中 Dad called Cobb's Toy Store today and found out they might have purple ones可知 爸爸给柯布玩具商店打了电话发现他们那可能有紫色的,故选D
38.答案C 细节理解题 由文中 You and I were only gone for a few minutes to the shop down the street to get ice-cream and cookies可知 那时候我们正好花了几分钟去路那边买了冰激凌和曲奇饼,故选C
39.答案A 理解猜测题 由文中 Mum was surprised when I told her the racer was stolen可知 当我说我的赛车被偷了的时候妈妈很吃惊,小孩子不可能会有真的赛车,所以这是个玩具,故选A
40.答案A 理解判断题 由文中 Can we go there when I come to visit you next week?可知下周拜访你的时候我们能去那里吗,下周他要拜访外公,而上周跟外公在一起的时候刚刚丢了玩具,可以看出作者常常去看外公外婆,故选A

点评 本文并不算难,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.推理判断题则根据句意以及自己对文章的把握来解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.I have an uncle.He lives ______ Shanghai.(  )
A.onB.atC.toD.in

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.--Would you please give me a hand and take the bookcase upstairs?
--_____.(  )
A.Go aheadB.With pleasure
C.Of course I doD.Yes.That's all right

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.I ______ Kenny since she went to England to study.(  )
A.didn't hear fromB.don't hear from
C.won't hear fromD.haven't heard from

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.We must try our bestwhatever (无论什么) we do.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.How's the weather in China?
-It's cold andwindy (多风的).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.It's best to water plants either early in the morning or late at night.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.The visit to the city hall is thebeginning (begin) of our city tour.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

12.bed,better,earlier,had,to,you,goYou had better go to bed earlier..

查看答案和解析>>

同步练习册答案