精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.Below are several posters about community matters for people:
QIGONG
•Improve your health
•Relax your body and mind
•Exercise gently
Classes open to Beginners
The art of Qigong started in
China,thousands of years ago.£10per class
Saturday & Sunday afternoons
Tel:7564349
Watercolor
at Harbor House
A fun place to learn
how to use watercolors!
For adults only
£8per class
If you are 50or over,
it's FREE!
Mondays:6:30pm-8:00pm
Thursdays:8:00am-10:00am
Tel:8743236
WEA
Women-only English classes
We hold weekly-English
classes for newcomers
from other countries!
•Mondays 10:30am-12:30am
•Wednesdays 6:30pm-8:30pm
Friendly and relaxed,
all our classes are free!
(Tel:9203346)
Drop-In Social Club
at Cornerstone Community Center
Tuesdays 7:00pm-9:15pm in the cafe (top floor)
Fridays 3:00pm-5:00pm in the Green Room
Provides a warm welcome and safe place to
•meet new people
•practise and get help with speaking English
•do drawing and sports activities
Tel:9652313
Children are welcome to come with parents!
It's free!
The Community Sings!
Tuesdays 7:30am-9:00am
Weekly drop-in singing class
starts here Tues,23rd Jan-Weds,27th March
£6per class
Learn about breading and vocal skills.
Enjoy singing folk music and traditional
songs in a friendly environment.
Beginners are also welcome!
Tel:8908809
21.Which of the following says that parents could take their children along?C
A.Qigong.
B.Watercolor.
C.Drop-In Social Club.
D.The Community Sings.
22.If an officer worker needs to improve his health at weekends,he should callA.
A.7564349
B.8743236
C.9652313
D.8908809
23.Who fits WEA best?C
A.One who enjoys working with others and making new friends.
B.One who has a strong wish to be an English teacher in the future.
C.One who has recently arrived and hopes to improve her English.
D.One who is good at his spoken English and tries to help others.
24.What can a beginner learn in The Community Sings?D
A.How to take a deep breath.
B.How to protect the environment.
C.How to write a song.
D.How to improve singing skills.

分析 这是几个培训中心的海报,包括QIGONG;Watercolor at Harbor House;WEA;Drop-In Social Club和The Community Sings!

解答 21.C   细节理解题.根据第三个广告的Drop-In Social Club的Children are welcome to come with parents!It's free!可知父母可以带孩子去,故选C.  
22.A   细节理解题.根据QIGONG•Improve your health可知要想健身应该去QIGONG,电话是Tel:9652313,故选A.  
23.C   细节理解题.根据WEAWomen-only English classes  We hold weekly-English  classes for newcomers  from other countries!可知要想提高英语水平的,来自其他国家的女士可以去WEA,故选C.  
24.D  细节理解题.根据Learn about breading and vocal skills.可知在The Community Sings可以提高唱歌的技能,故选D.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Last weekend I joined in an interesting event at the Civic Center.It was the Bamboo Expo.I advise that a(66)nyone/nybody who likes to learn about new things should go there next weekend.It's your last c(67)hance.
I didn't think I would enjoy it very much,but I really did.I never dreamed that so m(68)any things could be made from bamboo.
In countries such as China,Japan and India,people have used bamboo in many ways for t(69)housands of years.One display at the Expo was set up as a bamboo hut,like many found in Southeast Asia.The walls were bamboo.The roof(屋顶) was c(70)overed with bamboo leaves.The pipes bringing w(71)ater
into the house and out into the fields were bamboo.So were the cooking pots,drinking cups,shoes and floor mat.E(72)venthe bed was made of bamboo.
I also learned that it isn't just pandas that eat tender bamboo shoots(竹笋).The shoots are eaten w(73)ith rice by millions of people in Asia.
Here in the U.S.,we're just getting to know bamboo.We're starting to r(74)ealizehow useful this light but strong plant can be.I'll never think of bamboo in the s(75)ameway again.Now I'll see it in my home,thanks to what I bought at the show.
Check it out!There are about 100booths.There's much to see,buy and learn.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.我父母都对购物很感兴趣.
Both of my parents are very interested ingoing shopping.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.PLK English Primary School
School Year 2013-2014
P 3A Timetable
Class Teachers:Ms.Sarah NG,Ms.Ruchi ARORA
Time    Day
Period
MondayTuesdayWednesdayThursdayFriday
8:00-8:20Morning Meeting
8:20-8:40Class Teacher Period & Morning Reading Period
8:40-9:101MathsEnglishChineseMathsChinese
9:10-9:402MathsEnglishChineseMathsChinese
9:40-9:551st Playground Rest
9:55-10:253LibraryP.E.EnglishEnglishG.S.
10:25-10:554G.S.P.E.EnglishEnglishG.S.
10:55-11:102nd Playground Rest
11:10-11:405ChineseChineseArtsI.T.English
11:40-12:106ChineseChineseArtsI.T.English
12:10-13:10Lunch Time & 3rd Playground Rest
13:10-13:407EnglishMusicG.S.ChineseMaths
13:40-14:108EnglishMusicG.S.ChineseMaths
14:10-14:409ChineseMathsMathsWPDM.I.
14:40-15:10Self Study Period
46.In which year is the timetable used?D
A.2008.
B.2010.
C.2012.
D.2014.
47.How many times do the students rest every day?C
A.Once.
B.Twice.
C.Three times.
D.Four times.
48.When do the students have arts lessons?A
A.On Wednesday morning.
B.On Wednesday afternoon.
C.On Friday morning.
D.On Friday afternoon.
49.The students stay at school for aboutB hours every day.
A.5
B.7
C.10
D.15
50.What subjects do the students learn on Thursday afternoon?C
A.English and Chinese.
B.Music and maths.
C.Chinese and WPD.
D.G.S.and maths.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

5.一位Madam(M)到医院去看病,下面是Doctor(D)与她的对话.
D:What's your(59)trouble,Madam?M:I feel very weak.I can(60)hardly  do any work,doctor.D:How long have you been (61)llike this.M:Ever since last month.
D:(62)Have  you got a headache?M:No.
D:Do you usually(63)sleep  very well at night?M:Yes.
D:Do you often eat(64)enough  food?
M:No,I often have nothing for breakfast.And I have a little food for lunch (65)becauseI want to keep thin.
D:Oh,I see.There's nothing serious.You (66)need   to have much food and three (67)meals  a day.And do some (68)exercisesevery day.Then you'll get better soon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.选出单词中不同类的一项(  )
A.guitarB.chessC.pianoD.violin

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-This dictionary is _________.Thank you for giving it back (还给) to me.
-My pleasure.(  )
A.yourB.youC.myD.mine

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Giant pandas lives mainly _______a special kind of bamboo.(  )
A.inB.toC.onD.with

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.-Whose bag is that under the tree on the left side of the road?
-Oh,it must be one of the busdrivers'(drive).

查看答案和解析>>

同步练习册答案