分析 文章大意:
文章主要介绍的是我与父亲一起工作的一天.在周四,美国的学生们不用去学校,可以帮助父母做一些事情.我在这一天是和父亲一起开出租车,结果并不是很令人满意,因为坐在车里很无聊,而且因为我在车里,所以人们都不会打父亲的车.
解答 任务一:They can help their parents do some cleaning,send e-mails and deal with other daily things.推理判断题,文中提到"They can help their parents do some cleaning,send e-mails and deal with other daily things"在周四,孩子们不去学校,可以在这一天帮助父母做家务、发邮件或者处理其他事情,由此确定填写They can help their parents do some cleaning,send e-mails and deal with other daily things.
任务二:B,推理判断题,文中提到"I couldn't read my book in the car as I would get carsick(晕车) and my dad didn't like to turn on the radio"因为晕车,所以我不能看书,同时父亲也不肯开收音机,还介绍了其他几件事情,都是不开心的事情,由此可以确定时很无聊,选择B.
任务三:正如在以后的生活中你必须学会热爱工作一样,现在应该学着热爱学校生活.考察英汉互译,分析句子结构,just like表示就像…have to do意为不得不做某事,later in life表示时间,意为以后的日子里,learn to do sth意为学习做某事,由此可以确定答案:正如在以后的生活中你必须学会热爱工作一样,现在应该学着热爱学校生活.
任务四:My experience of working with my dad.推理判断题,文中提到"Not only did I have the chance to leave the school,but I also could sit in my dad's taxi all day long and we would go to a restaurant for lunch."我一开始很开心,因为会离开学校,同时和父亲一起工作一天,下文也在介绍和父亲开出租车的一天,由此确定答案为My experience of working with my dad.
点评 对于阅读表达题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:听力题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:听力题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.bikes | B.presents | C.skirts |
| 37.A.ask | B.forget | C.remember |
| 38.A.special | B.interesting | C.sunny |
| 39.A.away | B.alone | C.along |
| 40.A.friends | B.neighbors | C.parents |
| 41.A.once | B.twice | C.two |
| 42.A.far from | B.behind | C.close to |
| 43.A.many | B.a little | C.a few |
| 44.A.so | B.such | C.very |
| 45.A.think of | B.learn from | C.talk about. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| but,they,and,crowd,celebrate,go |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏镇江七年级下期末考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
— Excuse me, sir. I’m afraid you can’t smoke here. This is non-smoking area.
—Oh, sorry. I ____________ the sign.
A. don’t see B. didn’t see
C. didn’t saw D. saw
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏靖江靖城中学七年级下第二次独立作业英语卷(解析版) 题型:单词拼写
短文填空 根据短文内容及首字母提示,补全空格内单词,使短文完整、通顺。
Sam is an Italian boy. He loves r1.. When he was 10 years old, he read a book called The travels of Marco Polo(马可波罗游记). In that book, he l 2. about many wonderful stories about the Yuan dynasty of China. From then on, he became interested in Chinese h3.. He had a sweet dream then. He hoped he would visit the Great Wall some day. But at that time he was too young to visit it a4..
In the past eight years, Sam never f 5. his dream. He decided to begin the trip to China last year. He took e6. food with him and rode to China. Three months later he went t7. seven countries and came to China. On his w8., he spent the nights in his tent. At last, he visited many Chinese provinces.
Now he is climbing the Great Wall. He is using his mobile phone to take p9.. He reaches the top and shouts, “Hey, the Great Wall, my old friend! I’m very e10. to see you. My dream has come true today”
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com