分析 这篇短文主要介绍了随着手机越来越普及,人们通过手机不断的发信息,有可能会发生重复性力损伤的疾病.甚至使用电脑键盘时间过长也会有相同的问题.
解答 81.There may be something wrong with your fingers.细节理解题.根据If you keep sending text messages over and over again,there may be something wrong withyour fingers可知如果你反复发送短信,手指就会出问题,故答案为:There may be something wrong with your fingers.
82.她说,我们应该检查一下我们在编辑短信的时候花了多少时间.句子翻译题.这是一个宾语从句,we should check how much time we are spending in typing text messages,同时这个宾语从句中又有一个宾语从句 how much time we are spending in typing text messages,check动词,检查,spend …doing sth.花费时间做某事,故答案为:她说,我们应该检查一下我们在编辑短信的时候花了多少时间.
83.If.细节理解题.结合句意:如果我们每天多花费10到15分钟的时间,那么我们将来就会有那样的问题.这是一个if引导的条件状语从句,故答案为:If.
84.Yes,we will.细节理解题.根据If you use a computer keyboard and play video games for long,you may have the same problem.可知如果你长期使用电脑键盘和玩电子游戏,你可能会遇到同样的问题,故答案为:Yes,we will.
85.Texting with a smaller phone is worse than using a larger phone with bigger buttons.细节理解题.根据Texting with a smaller phone is worse than using a larger phone with bigger buttons.So it's a good idea to use a larger phone可知用更小的手机发短信比使用大按钮的手机更糟糕,所以使用更大的手机是个好主意,故答案为:Texting with a smaller phone is worse than using a larger phone with bigger buttons.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 21.A.listen | B.hear | C.listen to | D.hear of |
| 22.A.sounds | B.noise | C.voices | D.barks |
| 23.A.Because | B.Although | C.So | D.But |
| 24.A.what | B.how | C.what to | D.how to |
| 25.A.loud | B.aloud | C.loudly | D.quiet |
| 26.A.turn on | B.turn off | C.turn down | D.turn up |
| 27.A.put | B.to put | C.putting | D.to putting |
| 28.A.for | B.from | C.with | D.at |
| 29.A.break | B.sick | C.ill | D.hurt |
| 30.A.young | B.old | C.sick | D.tired. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.They raised money by themselves. B These schoolbags are gifts of our class. C They sold the books at their school to make 800 yuan. D They were very happy. E These kids live in poor places. F They were very sad. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | how far is the supermarket | |
| B. | where is Mr.Brown | |
| C. | how I can get to Beijing Airport | |
| D. | when will your father come back |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com