Making sense of how the US shows humor小题1:The man in the square was _______________. | A.teaching people how to give a speech |
| B.calling on people to protect the environment |
| C.giving a singing show in public |
| D.criticizing the US government |
小题2: What does the underlined word “hypocrite” in Paragraph 4 mean?| A.会唱歌的人 | B.真诚的人 | C.虚伪的人 | D.爱护环境的人 |
小题3:From Paragraph 6, we learn that_________________. | A.many US people like to laugh at others |
| B.many US people are friendly and humorous |
| C.the US people get angry at others easily |
| D.the writer doesn’t like the way the US people speak |
小题4:Which is Not suitable for the passage? | A.The writer went to America and protect the environment. |
| B.Americans show humour in a different way from China. |
| C.It’s easy to find culture shock when you are in a new place. |
| D.Tailor Swift is an American famous singer. |
小题5:What does the article mainly talk about? | A.Differences between the Chinese and the US people. |
| B.In what way the US people speak in public. |
| C.How to get used to life in the US. |
| D.A Chinese girl’s culture shock experience in the US. |
小题1:B小题2:C 小题3:B 小题4:A 小题5:D 小题1:细节理解题。根据文中:The speaker told the audience to protect the environment with humorous words.演讲人用幽默的语言告诉观众要保护环境。故选B。【小题2词义猜测题。根据文章:Later he said some people’s behavior didn’t go with their words. He took the example of Taylor Swift’s song 后来他说有些人言行不一致。他举了 Taylor Swift的歌曲做为例子。故选C。 小题3:细节理解题。根据文中;They do that to show closeness and humour.他们这么做显示亲密和幽默。故选B。 小题4:细节理解题。根据:The speaker told the audience to protect the environment with humorous words.演讲者通过幽默的语言告诉人们要保护环境。可以知道,保护环境是演讲者说的不是作者说的,故选 A。 小题5:主旨大意题。根据:Living in a new country gives me many surprises. The first surprise was the way that the US people speak.可知文章讲的是文化的差异。故选D。科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
| Mark: I wish I could get more money to fix our house. | Kate: My wish is to change my school as there’s too much to study in this school. |
| Ann: I wish I could spend more time with Mom. She should stop working at the bank and take up a job at our neighborhood toy shop. | Peter: I wish someone would find a way to help me walk with my only leg, so I can take part in activities and sports that I can’t do now. |
| Mary: I wish that I could save all my money, so I could buy presents for my mother, father and sister on their birthdays. | Bob: I wish for good health though I’m badly ill. I want to finish high school and take an IT course after. |
| John: I wish to be a better boy to Mom and listen to her more. I also want to get better grades in school. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空
| 小题1: |
|
| 小题2: |
|
| 小题3: |
|
| 小题4: |
|
| 小题5: |
|
| 小题6: |
|
| 小题7: |
|
| 小题8: |
|
| 小题9: |
|
| 小题10: |
|
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空
| 小题1: |
|
| 小题2: |
|
| 小题3: |
|
| 小题4: |
|
| 小题5: |
|
| 小题6: |
|
| 小题7: |
|
| 小题8: |
|
| 小题9: |
|
| 小题10: |
|
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
小题1: How many students are there in Class 4, Grade 3 ?| A.12 | B.24 | C.50 | D.53 |
小题2:Their pocket money is mostly spending in _________.| A.Playing computer games | B.Eating snacks |
| C.Seeing films | D.Buying presents |
小题3:There are ________ fewer students playing computer games than eating snacks.| A.4 | B.2 | C.12 | D.8 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
小题1: There are players on each baseball team.| A.seven | B.eleven | C.four | D.nine |
小题2: The baseball season goes from .| A.April to September | B.March to September |
| C.January to September | D.May to September |
小题3: follows the baseball season in the U.S.A.小题4:Which one is NOT right?| A.Boys and girls like baseball games. |
| B.More people are interested in football than baseball. |
| C.Just young boys and girls take turns to play in the informal baseball game. |
| D.Children sometimes play baseball in parks. |
小题5: is perhaps the most popular in the U.S.A.查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
It’s Friday evening. My daughters, 3 and 9, sigh(叹息) when I gently take the iPads away from their laps. One by one, our screens are turned off. We light the candles and sit down to have a big meal.小题1: When is “Techtwhgy Shabbat' in the writer's family?| A.Only on Sunday. |
| B.From sunset on Friday to sunset on Saturday. |
| C.Only on Friday. |
| D.From sunset on Saturday to sunset on Sunday. |
小题2: The writer's family have “Technology Shabbat" every week mainly becausc they hope to ______.| A.save energy |
| B.enjoy life together |
| C.stay away from others |
| D.follow National Day of Unplugging |
小题3: What do the writers family NOT do during their “Technology Shubbats”?| A.They drive their car or ride bikes for mini-vacations. |
| B.They light the candles and sit down to have a big meal. |
| C.They work in the garden, play board games and cook meals. |
| D.They stay up late at night linking from website to website. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空
| 小题1: |
|
| 小题2: |
|
| 小题3: |
|
| 小题4: |
|
| 小题5: |
|
| 小题6: |
|
| 小题7: |
|
| 小题8: |
|
| 小题9: |
|
| 小题10: |
|
| 小题11: |
|
| 小题12: |
|
| 小题13: |
|
| 小题14: |
|
| 小题15: |
|
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com