精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.Do you like animals?Welcome to Beihai Zoo!
OpeningMonday to Friday10:00a.m.-6:00p.m.
Saturday to Sunday8:00a.m.-8:00p.m.
Fees(费用)Adults(成人):8.00
15-18:6.00
8-14:3.00
Under 8:free(免费)
56.The zoo opensD days a week.
A.two       
B.five      
C.six       
D.seven
57.On Monday,the zoo opens atA.
A.10:00a.m.
B.8:00a.m.
C.6:00p.m.
D.8:00p.m.
58.If your parents want to go to the zoo,They should payB.
A.8      
B.16       
C.14       
D.17
59.The zoo closes (关) atD on Sunday.
A.10:00a.m.
B.6:00a.m.
C.6:00p.m.
D.8:00p.m.
60.Alice is 15,and her little brother is 5.If they go to the zoo,they should payB.
A.3        
B.6        
C.8        
D.9.

分析 短文介绍了北海动物园的营业时间,及其一些票价情况等.

解答 答案:56.D   细节理解题.根据表格第一、二行句子Monday to Friday10:00a.m.-6:00p.m.;Saturday to Sunday8:00a.m.-8:00p.m.可知动物园营业7天.故选D.
57.A  细节理解题.根据表格第一行句子Monday to Friday10:00a.m.-6:00p.m.可知动物园在星期一上午10点开门.故选A.
58.B  细节理解题.根据表格第三行句子Adults(成人):8.00.可知父母两个人要16元.故选B.
59.D  细节理解题.根据表格第二行句子Saturday to Sunday8:00a.m.-8:00p.m.可知动物园在星期日关门在晚上8点.故选D.
60.B   细节理解题.根据表格倒数第三行句子15-18:6.00.和最后一行句子Under 8:free(免费).可知Alice15岁,她的弟弟5岁.他们需要6元.故选B.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:解答题

11.We are in a world full of competition.Our parents compete  (竞争)  with others in their
o(66)ffices,our brothers and sisters compete with others in their colleges,and we compete with our classmates in school.Many of us give up in the face of competition and will n(67)everbe successful.Why can't we do better than others?One important r(68)easonis that we have no self-confidence.
In fact,everyone is born equal(平等的).You can do w(69)hatothers do.A(70)lthoughyour classmates may be better than you in some ways,you may be better than them in other subjects.So everyone has his or her own a(71)dvantages.Don't look at things from a single (单个的) point of view.Try to discover your own advantages,and b(72)elievethat you can do better than others in those ways.
Competition is not so t(73)errible.Don't be afraid of it.And don't be afraid of those classmates w(74)hoare better than you.Remember that self-confidence is the first step to success.Believe in yourselves,and you will be s(75)uccessful one day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.Before the invention of the postage stamp,it was difficult to send a letter to another country.The sender paid for the letter to travel in his or her own country.(60)D If a letter crossed several countries,the problem was worse.
Rowland Hill,a British teacher,had the idea of postage stamp with glue on the back.The British post office made the first stamps in 1840.There were the Penny Black and the Two Pence Blue.A person bought a stamp and put it on a letter.(61)AWhen people received letters,they didn't have to pay anything.The postage was prepaid.
Postage stamps became popular in Great Britain immediately.Other countries started making their own postage stamps very quickly.But some countries didn't want to accept letters with stamps from others.(62)E Each country in the UPU agreed to accept letters with prepaid postage from other members.And now almost every country in the world is a member of this organization.(63)B
Today post offices in every country sell beautiful stamps.Collecting stamps is one of the most popular hobbies in the world,and every stamp collector knows about the Penny Black and the Two pence Blue.
A.The post office delivered the letter.
B.It takes care of any international mail problem.
C.The invention of the postage stamp was popular.
D.Then the person in the other country paid for the rest of the trip.
E.Finally,in 1874,a German organized the Universal Postal Union (UPU).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Linda often ___________ in the morning.(  )
A.exercisesB.exerciseC.exercisingD.exercised

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.How do you go to work,_____ bike or ____ foot?(  )
A.by,byB.by,onC.on,onD.on,by

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.Where was Davy                  Linda was looking for him?(  )
A.whileB.thatC.atD.where

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.Is there                      in this story?(  )
A.wonderful somethingB.something wonderful
C.wonderful anythingD.anything wonderful

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.--Mike with his kids _________ their hometown for ten years.
--Oh,ten years ____ not a short time.That's why they miss their hometown.(  )
A.have left; areB.have been away from; is
C.left; areD.has been away from; is

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

20.---How manyknives (knife ) do you want?
---Five,please.

查看答案和解析>>

同步练习册答案