basketball player,the US | I play for the Los Angeles Lakers(洛杉矶湖人队) for about twenty years.My favorite colors are yellow and purple,the Lakers'colors.Between them,I like yellow better.It always makes me want to run and jump. |
singer, the US | I like many colors.But I like white best.When I see it,I think of a dress blowing in the wind.What a beautiful picture!Also,do you see horses in my music videos?They are white!I love white animals. |
wizard(男巫), the UK | What color do I like best?Well,I don't have a clear answer.I like red and gold,because my house is in these colors.I always like green,because it's the color of my eyes!I got my green eyes from my mother.I miss her a lot. |
| Albert Einstein, scientist, Germany | Women always like black clothes because the color often makes them look thinner.I like it because I like thinking.I always sit in a dark and quiet room alone at night,thinking about my physics problems.It seems that the color makes me think more quickly and clearly. |
分析 短文讲了四个名人喜欢的颜色,及其喜欢的原因.
解答 答案:46.A 细节理解题.根据表格一句子My favorite colors are yellow and purple,the Lakers'colors.我最喜欢的颜色是黄色和紫色,湖人队的颜色.可知湖人队的颜色是黄色和紫色.故选A.
47.C 细节理解题.根据表格二句子Taylor Swift,singer,可知她是一名歌手.故选C.
48.B 细节理解题.根据表格三句子I always like green,because it's the color of my eyes!我总是喜欢绿色,因为它是我的眼睛的颜色!可知因为它是他的眼睛的颜色!故选B.
49.D 细节理解题.根据表格四句子Women always like black clothes because the color often makes them look thinner.I like it because I like thinking.女人总是喜欢黑色的衣服,因为颜色往往使他们看起来更瘦.我喜欢它,因为我喜欢思考.可知爱因斯坦喜欢黑色.故选D.
50.D 细节判断题.根据表格一句子I play for the Los Angeles Lakers(洛杉矶湖人队) for about twenty years.I like yellow better.It always makes me want to run and jump.科比效力于洛杉矶湖人队约20年.我更喜欢黄色.它总是让我想跑和跳.表格二句子I love white animals.我喜欢白色的动物.表格四句子Women always like black clothes because the color often makes them look thinner.女人总是喜欢黑色的衣服,因为颜色往往使他们看起来更瘦.可知文章没有提到黄色总是让爱因斯坦想跑和跳.故选D.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:听力题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:听力题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2015-2016学年江苏泰兴黄桥东区域八年级5月考英语卷(解析版) 题型:完形填空
完形填空
My son Joey was born with club feet. The doctors said that with treatment he would be able to walk, but would never run very well. He the first three years of his life in hospital. By the time he was eight, you wouldn’t know he has a problem when you saw him .
Children in our neighborhood always ran around their play, and Joey would jump and ran and play, . We never told him that he probably wouldn’t be to run like the other children. So he didn’t know.
In grade he decided to join the school running team. Every day he trained. He ran more than any of the others, only the top seven runners would be chosen to run for the . We didn’t tell him he probably would never make the team, so he didn’t know.
He ran four to five miles every day — even when he had a fever. I was , so I went to him after school. I found him running . I asked him how he felt. “Okay,” he said. He had two more miles to go. Yet he looked straight ahead and kept .
Two weeks later, the names of the team were caked. Joey was number six on the list. Joey had the team. He was in seventh grade — the other six team members were all eighth graders. We never told him he couldn’t do it … so he didn’t know. He just it.
1.A. spent B. takenC. costD. paid
2.A. talk B. sitC. studyD. walk
3.A. after B. beforeC. duringD. till
4.A. either B. tooC. thoughD. yet
5.A. able B. sorryC. gladD. afraid
6.A. sixth B. seventhC. eighthD. ninth
7.A. so B. if C. thenD. because
8.A. neighborhoodB. familyC. schoolD. grade
9.A. excitedB. tiredC. pleasedD. worried
10.A. think aboutB. hear fromC. agree withD. look for
11.A. alone B. awayC. almostD. already
12.A. ridingB. walkingC. playingD. running
13.A. jumpersB. runnersC. doctorsD. teachers
14.A. got B. keptC. madeD. found
15.A. did B. hadC. leftD. took
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com