【题目】A young man is sitting by the road eating something. A policeman is coming over. At once ,the man gets up quickly and runs down the road. The policeman runs after him. The man runs very fast. But the policeman runs faster. After a few minutes, the policeman catches him. ‘Where are you going?’ says the policeman. ‘You must be a criminal (罪犯) if you run like that when you see a policeman.’ ‘No, no,’ says the man, ‘I’m not a criminal. I’m just too fat, you see. The doctor says to me that I must always run fast after eating.’ ‘I see,’ says the policeman, ‘You are running to help to lose some weight (重量).’
【1】What is the young man doing by the road?
A. He is playing games.
B. He is drinking tea.
C. He is eating something.
D. He is listening to the radio.
【2】What does the young man do when he sees the policeman?
A. He says ‘hello’ to him.
B. He gets up and runs.
C. He is waiting for him.
D. He doesn’t go away.
【3】Why does the policeman run after the young man?
A. Because he knows him.
B. Because he thinks the young man is a bad man.
C. Because he is catching a bus.
D. Because the young man drops his pen.
【4】Who runs faster?
A.The young runs faster than the policeman.
B.The policeman runs faster than the young man.
C.The doctor runs faster than the young man.
D.No one runs faster than the young man.
【5】Why does the young man run?
A.Because the doctor tells him to run after eating.
B.He wants to catch a bus.
C.He sees a friend.
D.He remembers something.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】B
【4】B
【5】A
【解析】
试题分析:本文讲述的是发生在公路上的一件一个人与警察之间的有趣的故事。一个人坐在路边吃东西,警察过去时,他开始跑。警察于是跟着他跑。最后警察抓住了他。因为他看到警察就跑,警察以为他是一个罪犯,其实他是听了医生的建议:吃东西后跑步。
【1】C细节理解题。题意:那位年轻人在公路边做什么?A. He is playing games.他在玩游戏;B. He is drinking tea.他在喝茶;C. He is eating something.他在吃东西; D. He is listening to the radio.他在听收音机。由第一句:A young man is sitting by the road eating something.可知,年轻人坐在路边吃东西。故选C。
【2】B细节理解题。题意:年轻人看到警察时做了什么?A. He says ‘hello’ to him.他向他问候;B. He gets up and runs.他站起来跑;C. He is waiting for him.他在等他;D. He doesn’t go away.他没有走开。由第二、三句:A policeman is coming over. At once ,the man gets up quickly and runs down the road.可知,警察过来时,他快速起来并且沿着公路跑。故选B。
【3】B细节理解题。题意:为什么警察跟着年轻人跑?A. Because he knows him.因为他认识他;B. Because he thinks the young man is a bad man.因为他以为年轻人是个坏人;C. Because he is catching a bus.因为他要赶公交车;D. Because the young man drops his pen.因为年轻人的钢笔掉了。由后面警察的问话:You must be a criminal (罪犯) if you run like that when you see a policeman.可知,警察以为,看到警察就飞跑的人可能是罪犯。故选B。
【4】B细节理解题。题意:谁跑得更快?A.The young runs faster than the policeman.年轻人跑得比警察快;B.The policeman runs faster than the young man.警察跑得比年轻人快;C.The doctor runs faster than the young man.医生跑得比年轻人快;D.No one runs faster than the young man.没有人跑得比年轻人快。由文中的:The man runs very fast. But the policeman runs faster.可知,年轻人跑得快,而警察跑得更快。故选B。
【5】A细节理解题。题意:为什么年轻人跑?A.Because the doctor tells him to run after eating.因为医生叫他吃东西后跑步;B.He wants to catch a bus.他想赶公交车;C.He sees a friend.他看到了一位朋友;D.He remembers something.他记起了某事。由短文后面的内容:The doctor says to me that I must always run fast after eating.可知,年轻人跑是因为他胖,医生叫他吃东西后跑步。故选A。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意及首字母提示完成单词。
【1】I can’t go to the party. I have to p_____ for an exam.
【2】I don’t like this green skirt. Please show me a one.
【3】I’m s ,but I can’t go shopping with you this afternoon.
【4】You have the f _____ , you have to go to the doctor.
【5】I have too much h______ this weekend.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】动词填空
【1】 I saw the man_______(close) the door and leave the room.
【2】—I read a book about the life of Steve Jobs.
—Oh, really. It is a good book, but I don’t know who _______________ (write) it.
【3】My cousin, with her parents, ____________ (want) to go to the museum tomorrow.
【4】There are a lot of people over there. Let’s go and see what ___________ (happen).
【5】I hope you _______________ (not stop) learning English. It’s very useful for us.
【6】My best friend Joseph does better than me in _______________ (tell) jokes.
【7】How amazing it is _______________ (see) so many beautiful butterflies!
【8】—Hello, Mum. Are you still in Long Island?
—Oh, no. We are back home. We ___________ (have) a really good time.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意、中文提示或英文释义,写出句中所缺单词,使句子通顺。
【1】 (travel)around the world is my dream in the future.
【2】I need a lot of (money ) for my school trip.
【3】Students can get good (educate) if they take part in after-school activities.
【4】Teenagers should ask their parents or teachers for some (建议) if they meet problems.
【5】 All the students enjoyed (they) in the party.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据句意,用所给单词的适当形式填空
【1】She _________ (water) the flowers the day after tomorrow.
【2】My new neighbours are polite and _________ (help).
【3】Tom and Jerry are both _________ (policeman). They work hard.
【4】Monkeys are funny and they often make people ________ (laugh).
【5】Some volunteers are ready _________ (visit) the old.
【6】She is _________ (luck) to have a lot of friends to help her.
【7】Mr Zhu is always the _________ (one) to come to school and the last to leave.
【8】This is not our classroom. It’s _________ (they).
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完成句子 按所给的汉语,用英语完成下列句子。
【1】在空闲时,我爸爸喜欢打网球。
________ _________ _________ _________, my father likes playing tennis.
【2】妈妈晚上经常听一些音乐,因为有助于睡眠。
Mum often ________ ________ _________ _________ at night, because it helps her go to sleep.
【3】和朋友打篮球使他感觉很棒。
Playing basketball with friends _________ _________ _________ _________
【4】不要看太多的电视,老师希望我们能多看看书。
Don’t watch too much TV. Our teachers _______ ________ _________ read more books.
【5】你还喜欢做别的什么事情吗?_________ _________ _________ do you enjoy doing ?
【6】你妈妈多大年纪?_________ the _________ of your mother?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】任务型阅读 根据短文内容,完成表格,每空一词
I am a boy. My name is Simon. I am 12 years old. I like drawing and singing. I often sing English songs. I learn a lot of English songs from my English teacher. I want to be a doctor when I grow up.
Name | Simon |
___【1】_____ | He is 12 years old. |
____【2】___ | He ____【3】___ drawing and singing. His English teacher___【4】__ him a lot of English songs. |
Dream | He wants to work in a __【5】____ when he grows up. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】写作。
假设你是Jane,根据下面中文提示,写一篇My School Life
为题,不少于60词的短文,介绍自己的学校、班级和学习生活。
内容包括:
1.在育英(Yuying)中学学习,三栋教学楼,一个大操场,教室很大;
2.班上有二十二个男生和二十四个女生;
3.所学科目,最喜欢的课程及原因;
4.喜欢参加的体育活动及个人喜好。
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Dear students,
My name is Mary. I am an girl. I live a small village in Kenya. It is in Africa. There are many trees ,flowers and here. I have a dog and a cat at home. And we can some giraffes running in the field. I like toys, but I don’t have .
My school isn't far from my home. So I to school every day. We don’t have a classroom in my school. We have our under a big tree. I like math and music. I think they are very . After classes we often sports or play games. Many boys often practice soccer. There is a river near our village. We often go in the river. What’s your favorite ?We don’t have computers. Do you have computers? After school I have to help my mother my sisters and brothers.
What do you usually do? Do you want to friends with me? Can you write me soon?
Love
Mary
【1】 A. Africa B. African C. Japanese D. Japan
【2】 A. on B. with C. in D. at
【3】 A. children B. animals C. people D. tigers
【4】A. see B. look at C. watch D. listen to
【5】 A. one B. them C. that D. it
【6】 A. go B. walk C. take the bus D. drive
【7】 A. letters B. jobs C. relax D. classes
【8】A. smart B. interesting C. funny D. relaxing
【9】 A. do B. does C. doing D. did
【10】A. play B. plays C. playing D. playing the
【11】 A. swimming B .playing C. shopping D. sing
【12】A. subject B. sport C. movie D. game
【13】 A. look like B. look after C. look at D. look for
【14】 A. are B. do C. is D. make
【15】A. to B. for C. / D. at
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com