精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】 A magician was______on a cruise (邮轮) ship in the Caribbean. The audience (观众) would be different each week, so the magician allowed______to do the same tricks over and over again. It went on well except for one problem: the captain's ______saw the shows each week and began to understand how the magician did every trick.

Once he understood, he ______ shouting in the middle of the show.

"Look, it's not the same hat!"

"Look, he is hiding the flowers under the table!"

The magician was ______, but couldn't do anything. It was, ______, the captain's parrot. He had to put up with it time after time.

One day, the ship sank(沉没)in an accident. The magician survived in ______accident, but ended up in a lifeboat in the middle of the ocean with the parrot. They stared at each other with hate, but did not______a word.

This went on______several days. After a week, the parrot ______said, "Okay, I give up. Where's the boat?"

1A.workedB.workC.working

2A.himB.heC.himself

3A.dogB.parrotC.son

4A.to startB.startedC.starting

5A.angryB.happyC.excited

6A.at allB.after allC.in all

7A.aB.theC.an

8A.sayB.speakC.talk

9A.forB.atC.in

10A.finalB.happilyC.finally

【答案】

1C

2C

3B

4B

5A

6B

7B

8A

9A

10C

【解析】

文章介绍了一只鹦鹉和一位魔术师之间的故事。

1】句意:一位魔术师正在加勒比海的一艘游轮上工作。
worked 动词过去式/过去分词;work 动词原形;working 动名词/现在分词。主语magician与谓语动词work是主动关系,故应是be doing,同时表示过去正在进行的动作。故选C

2】句意:每周的听众会有所不同,因此魔术师允许自己一遍又一遍地做同样的魔术。
him 他(宾格);he 他(主格);himself 他自己。主语magician与此处的他自己是同一人,也就是主宾人称一致,即互指关系,用反身代词。故选C

3】句意:一切进展顺利除一个问题:船长的鹦鹉每周观看一次表演,并开始理解魔术师如何完成所有技巧。
dog 狗;parrot 鹦鹉;son 儿子。根据后文提到the captain's parrot,可知此处指的是船长的鹦鹉。故选B

4】句意:一旦他理解了,他就会在表演的中间大喊大叫。
to start 动词不定式;started 动词过去式/过去分词;starting 动名词/现在分词。此处缺少谓语动词,根据understood可知是一般过去时态,故选B

5】句意:魔术师很生气,但他什么也做不了。
angry 生气的;happy 开心的;excited 兴奋的。前文提到鹦鹉在魔术表演时会揭穿魔术师,因此魔术师很生气。故选A

6】毕竟这是船长的鹦鹉。
at all 根本,简直;after all 毕竟,终归;in all 总共,合计。此处表示别忘了……,”“毕竟,用来提醒自己这个重要事实。故选B

7】句意:魔术师在事故中幸存了下来,但最终却与鹦鹉一起被困在了大海中间的救生艇中。
a 一个;the 这个;an 一个。根据前文in an accident可知此处是指前文出现的事物,用定冠词the。故选B

8】句意:他们满怀仇恨地凝视着对方,但一言不发。
say 说;speak 讲;talk 谈论。say + 内容 表示说了什么;speak + 语言;talk 后一般跟介词with/tonot say a word表示不发一言。故选A

9】句意:这持续了几天。
for 为了;at 跟点时间;in 跟段时间。for + 一段时间 表示事情贯穿整个时间段;in + 一段时间 表示一段时间以后。went on意为继续;持续,可知这种状态持续了很久。故选A

10】句意: 一周后,鹦鹉终于说:好吧,我放弃。船在哪儿?
final 最终的;happily 开心地;finally 最终。此处修饰动词said,副词修饰动词,故排除A。根据After a week可知事情持续了很久,现在结束了,所以应是“最终”。故选C

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Taekwondo (跆拳道)is the national sports of South Korea. The name taekwondo was created by Choi Hong Hi, a Korean general in 1955. In 1966, he established the International Taekwondo Federation (ITF). Seven years later, another organization, the World Taekwondo Federation(WTE), was created. And under its guidance taekwondo became an official medal sport at the 2000 Olympic Games in Sydney, Australia.

Nowadays taekwondo is becoming more and more popular. It is practiced all over the world by more than 70 million people. People think of taekwondo as both an art and a sport.

It is an art because you use your mind and body to make movements. The Korean word taekwondo means the way of the foot and the hand. In taekwondo, people kick and hit. They must control their feet and hands. They learn to use the mind for each movement. This makes taekwondo artistic.

Taekwondo is a sport because two people fight and there is a winner of the match. There are many types of contests. People train for years to get ready for big championships, including the Olympics. To become an Olympic champion, you must work very hard and never give up.

Taekwondo is fun, but it is hard work, too. Many people loved it. After all, it can make us stronger and more confident. It also teaches us to never give up. What is more, it can help us to make us safe when someone wants to hurt us.

1When was the World Taekwondo Federation created?

It was created______________.

2Why do people all over the world practice taekwondo?

Because people think of it as _________________.

3What does “this” mean in the third paragraph?

It is to______________.

4How many advantages does taekwondo have in the fifth paragraph?

It has___________ advantages.

5What’s the spirit of taekwondo?

It’s to develop _______________.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—Welcome back to school, Tim. I want to know________online.

—Of course, Ms. Clark, I was hard-working.

A.what you studiedB.when you studiedC.if you studied hard

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Mona Island is an amazing place to take a vacation. Some of the animals living there can’t be found anywhere else in the world. There are fascinating beaches and caves to explore(探险). The sea around the island has colorful fishes.

Mona Island is very small. The government of Puerto Rico(波多黎各) takes care of the island and has made it a natural reserve. That means the island’s animals and plants are protected from being harmed by people. Mona Island is different from most places because people are not allowed to live there. Only a few park workers are able to stay.

The park workers’ job is to keep Mona Island safe and wonderful. Rules must be followed on the island. One rule is that only 100 people at a time can visit the island. That way, the park workers can make sure the land and animals remain safe.

On the island, visitors can go to see Mona Island iguanas(鬣蜥) which live only on Mona Island.

Also, visitors can come to the island to have a close look at many kinds of fishes. They can dive(潜水) far below the surface. They use special tools to be able to breathe under the water. Through the clear water, visitors can see the bright colors of the fishes.

Visitors can also explore caves. Some of the caves even have paintings on the walls. These paintings were made by some Indians who lived on the island hundreds of years ago.

After a full day of fun activities, visitors can take a rest, listen to the night sounds, and watch the stars in the huge sky. The stars are easier to see. Visitors say that watching the stars is amazing. It’s the perfect end to a perfect day.

根据短文内容选择最佳答案。

1The underlined(划线的) word “reserve” in the passage means “________” in Chinese.

A.休息区B.保护区C.风景区

2Only 100 people at a time are allowed to visit the island so that ________.

A.many park workers are able to stay on Mona Island

B.the park workers’ job is to keep Mona Island safe and wonderful

C.the park workers can make sure the land and animals remain safe

3What can visitors do on Mona Island?

A.They can live on the island for several days.

B.They can go to see Mona Island iguanas.

C.They can meet the Indians who lived on the island hundreds of years ago.

4Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Mona Island is a large island and taken care of by the government.

B.Fishes can dive far below the surface with special tools.

C.Visitors are amazed to watch the stars in the huge sky on Mona Island.

5What’s the best title for the passage?

A.Mona Island — an Amazing Place to Take a Vacation

B.Mona Island — a Good Place to Watch Stars

C.Mona Island — the Best Place to Protect Animals

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】We should realize that everyone has his or her own merits (优点) and defects (缺点) , so we must treat them ________.

A.properlyB.actuallyC.exactly

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 新冠肺炎疫情使得2020年似乎变得漫长而沉重。但正是在这样一个特殊时期,各行各业涌现出了许多英雄,诸如钟南山(呼吸科专家respiratory expert),刘仙(志愿者),吴辉(外卖骑手delivery man)等。他们不畏疫情、不辞辛劳,用自己的默默奉献与坚持温暖了整个社会。在这次疫情中,谁是你心中的英雄呢?请以Hero in My Heart为题,描述你心目中的英雄。

要点:

1、介绍你心目中的英雄。

2、你为什么崇拜他()

3、你能从他()身上学到什么?

注意:

1、包含以上要点,文中不得出现考生真实姓名和校名。

2、词数80左右。文章开头已给出,不计入词数。

Hero in My Heart

In the battle against the novel coronavirus, we have been moved by so many people ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Peter lived in a village. He was sad recently because he thought that he had ___________left. One day, Peter went to ask a wise man ___________help. He said to the wise man, "I don’t have anything left, ___________I don’t want to live.” The wise man said, “I’m sorry to hear that.”

Then the wise man took a piece of paper and drew a straight line down the middle. He explained that he would write down the things Peter ___________on the left side and the things Peter still had on the right side.

The wise man asked, “When did your ___________leave you?”

What do you mean? “They haven’t left me. They love me! That’s great!” said the wise man. “Then that will be the first thing on the right side—Family haven’t left.” Now, do you have freedom?

“That's a silly question. Of course I ___________!”

“Good! That's the _________ one on the right side-You have freedom! said the wise man, writing it down.

After Peter _________ some more questions in the same way, he finally understood and smiled. “Things will change when you think of them in a _________way!" he said.

As a matter of fact, change your ____________ and you will change your world.

1A.somethingB.anythingC.everythingD.nothing

2A.inB.atC.forD.on

3A.thoughB.butC.orD.so

4A.lostB.gotC.affordedD.locked

5A.friendsB.familyC.classmatesD.teachers

6A.willB.won'tC.doD.don't

7A.firstB.secondC.thirdD.fourth

8A.askedB.has askedC.is askedD.was asked

9A.safeB.socialC.harmfulD.different

10A.attitudeB.adviceC.speechD.energy

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Jane works as a secretary(秘书)in a small office. Her boss, although kind, is sometimes a bit foolish. He likes to keep lots of plants in front of their office to attract(吸引)customers.

It seems to work, since Jane is often busy greeting new customers. Nearly every customer likes to take a look at the colorful plants.

One of Jane's other responsibilities(职责)is to water the plants. This is one of her favorite jobs to do around the office, as it allows her to spend some time outside away from her desk. She does it every morning before staring the rest of her work day.

One afternoon, her boss came over to her desk and kindly asked her to water the plants, as she hadn't done it yet that day.

“But sir, it's been raining outside all morning …” she said.

“Oh! I see, that explains it. Well here then, you can take my umbrella while you water them,” the boss replied.

1Where does Jane work?

A.In a mall.B.In an office.C.In a hospital.

2Why does the boss keep many plants?

A.He likes flowers.B.Jane likes flowers.C.To attract customers.

3What other responsibilities does Jane have besides greeting customers?

A.To water the plants.B.To look at the plants.C.To take umbrellas.

4It has been raining all morning, hasn't it?

A.Yes, it has.B.No, it hasn't.C.Yes, it does.

5What is Jane's boss like?

A.He is clever.B.He isn't kind.C.He's a bit foolish.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Do you like exercising in the sun? How much sunlight do you get every day? How much time do you spend in the _______ ? As we all knowenough sunlight is good for our health. It gives us strong bones(骨骼)and good eyesight. It makes us happy and sleep better. Now scientists find out that it can even make you _______ .

Scientists did tests on mice. They give mice lots of sunlight. After thatthe mice _______ a special thing named glutamic acid(谷氨酸)in their bodies. Glutamic acid does many things for our body. It can improve some of our abilities such as learning and remembering things.

It is OK to enjoy some sunlight for about an hour every day. But you should be _______ because it is summer now. The sun is very strong around noon. Keep yourself away from the sun around the noon, or it may _______ your skin(皮肤). It is best to enjoy sunlight in the morning or before sunset.

Why not go out and enjoy the _______ with your family or your best friends? I'm sure you can be smarter soon.

1A.moonB.sunC.night

2A.smarterB.tallerC.thinner

3A.inventB.findC.produce

4A.carefulB.seriousC.clever

5A.shineB.burnC.dry

6A.timeB.airC.sunlight

查看答案和解析>>

同步练习册答案