| Two Days One Night Channel:Dragon TV Time:9:15p.m.,every Saturday starting from Nov.1 Total episodes(集):13 In this program,6 people are gathered together to travel with limited money.Besides the fixed people,the show will invite one very famous business person in show to take part in each week's travel.They go to many different places and enjoy different kinds of deleterious food. |
| The Amazing Race in China Channel:Shenzhen TV TIME:9:00p.m.,every Friday starting from Oct.17 Total episodes:10 This new program invites 8 people.each of whom has their own teammates,to race around the world in competition with other teams.During the show,competitors are put into many mental and physical challenges.They must fight hard to avoid losing. |
| She's My Family Channel:Jiangsu TV TIME:10:10p.m.,every Fridy starting from Oct.10 Total episodes:12 Unlike the other two shows,which focus on outdoors,travel and competition,She's My Family deals with family life.For actresses are sent to ordinary households in Yunnan where they live as a member of the family.The highlight(最精彩的部分) of the show is how these actresses complete house and farm work,and how they manage to get along with the new families |
分析 两天一夜 频道:东方卫视 时间:晚9:15,从11月1日开始每周六 集数:13 在这个节目中,6人聚集在一起,用有限的金钱旅行.除了固定的人,节目将邀请一个非常著名的商人参加每周的旅行.他们会去许多不同的地方,享受不同的美食. 冲刺中国 频道:深圳电视台 时间:晚9:00,从10月17日开始每周五 集数:10 这个新计划邀请8人.他们都有自己的队友.他们会在世界各地与其他队竞争比赛.期间,竞争者会经历许多心理和身体上的挑战.他们必须努力来避免失败. 她是我的家 频道:江苏电视台 时间:晚10:10,集数:12 从10月10日开始每周五 不同于其他两个集中在户外、旅行和比赛的节目,她是我的家是关于如何处理家庭生活的.女演员会被送往云南普通的家庭,她们会作为家庭成员中的一个生活在那里.最精彩的部分是演员如何完成家务和做农场里的工作,以及他们如何与新家庭相处.
解答 46.答案C 细节理解题 由文中 The highlight(最精彩的部分) of the show is how these actresses complete house and farm work,and how they manage to get along with the new families可知 最精彩的部分是演员如何完成家务和做农场里的工作,以及他们如何与新家庭相处,故选C
47.答案A 细节理解题 由文中 In this program,6 people are gathered together to travel with limited money可知 在这个节目中,6人聚集在一起,用有限的金钱旅行,故选A
48.答案B 细节理解题 由文中可知 第一个节目有13集,第二个节目有10集,第三个节目有12集,故最少集数的是The Amazing Race in China故选B
49.答案A 细节理解题 由文中第一段 They go to many different places and enjoy different kinds of deleterious food可知 他们会去许多不同的地方,享受不同的美食,故选A
50.答案C 综合理解题 由文中介绍的三则电视广告可知这最有可能出自报纸,故选C
点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Stephen Hawking | |
| Brief introduction | He was born in England in 1942. He is a world-famous scientist on(56) space and time |
| His daily life | A nurse helps him to dress,eat and wash. He uses(57) a wheelchairto help him to walk. He communicates with others by using a special computer. He thinks in picture instead of (58) drawing diagramsor writing. |
| His achievements | He got a Doctor's Degree of philosophy in 1965. A Brief History of Time has been translated into(59) 33 different languages |
| Stephen Hawking's experience tells us that we should(60) not lose hope | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | or | B. | but | C. | so | D. | and |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | yours;my | B. | your;my | C. | your;mine |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com