精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】阅读下文,从所给的四个选项中选出一个最佳答案。
B

Lovely dog aged 5
I'm moving and can't take him with me. Very friendly with children.
I'd like to give it away (赠送) t o a good home.
Tel: 863196

Nice dresses on sale
150 dollars (美元) for adults (成人), 70 dollars for children, and you will pay 20 dollars less if you buy two dresses.
Address: Second Street
Tel: 569832

Welcome to HILO's Store
Take an old pair of shoes to us before September 30 and you will pay ten dollars less for any new pair of HILO shoes. Your old shoes will be sent to people in need.
Address: Stone street
Tel: 245591 245683


(1)You needn't pay if you want to get _________.
A.a pair of shoes
B.a women's dress
C.a girls' dress
D.a lovely dog
(2)Mrs. Evans is interested in the dresses, so she may call ________.
A.863196
B.569832
C.245591
D.245683
(3)Mrs. Evens has to pay ________ if she wants to buy two dresses, one for herself and the other for her 7-year-old daughter.
A.$150
B.$190
C.$200
D.$220
(4)You can ______ with your old shoes if you buy a new pair in HILO's Store.
A.pay $10 less
B.pay less than $10
C.pay only $10
D.pay nothing at all
(5)You can probably see the three ads above in ________ .
A.letters
B.newspapers
C.dictionaries (字典)
D.students' books

【答案】
(1)D
(2)B
(3)C
(4)A
(5)B
【解析】本文是三则广告信息:一是送狗的广告;二是服装广告;三是旧鞋换新的广告。公告了相关的详细信息及联系方式等等。
(1)D细节理解题。题意:如果你想要得到什么,你不必付钱?A. a pair of shoes一双鞋;B. a women's dress一套女士衣服;C. a girls' dress女生衣服;D. a lovely dog一条可爱的狗。由第一格里的:I'd like to give it away (赠送) to a good home.可知,第一则广告的主人想要把狗送出去,不用花钱就可以得到那边可爱的狗狗。故选D。
(2)B细节理解题。题意:Mrs. Evans 对服装感兴趣,因此她可以打哪个电话?A. 863196;B. 569832;C. 245591;D. 245683。服装广告是第二格,由最后一句可知,其联系电话是:569832.故选B。
(3)C推理判断题。题意:伊文斯夫人如果想买两件衣服,一件为她自己,另一件为她七岁的女儿。她必须付多少钱?A. $150;B. $190;C. $200;D. $220。根据第二则广告里的:150 dollars (美元) for adults (成人), 70 dollars for children, 可知衣服成人150美元,小孩70美元。150+70=220,故选C。
(4)A细节理解题。题意:如果你在HILO商店以旧换新买一双鞋,你可以怎样?A. pay $10 less少付十美元;B. pay less than $10付不到十美元;C. pay only $10仅付十美元;D. pay nothing at all根据就不付款。由第三则广告里的:Take an old pair of shoes to us before September 30 and you will pay ten dollars less for any new pair of HILO shoes.可知,以旧换新,少付十美元。故选A。
(5)B推理判断题。题意:你可能在哪儿看到以上三则广告?A. letters书信上;B. newspapers报纸上;C. dictionaries字典里;D. students' books学生用语上。书信、字典、学生用书上不会打一些日常生活的广告。报纸上会有一些与日常生活相关的广告。故选B。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据汉语提示完成句子,每空一词
(1)这是一件价格合理的毛衣。
This is a sweater a good .
(2)我们这儿没有白色的裤子。
We don't have trousers here.
(3)这些黑色的鞋子不降价出售。
These black shoes are not
(4)你可以买到每条仅售10美元的短裤。
You can shorts only $10 each.
(5)这是给你的一双新袜子。
Here's new socks for you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】用所给词的适当形式填空
①There's nothing in the fridge. Why not (go) shopping now?
② Jane practises (play) the piano on Sunday.
③ It's a good idea (watch) films in English twice a month.
④ In order to improve your English, you should try (speak) English every day.
⑤ David's teacher often gives him some (advice) on study.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达(10分)

Daniel是阳光中学9年级1班的学生, 你想推荐他成为班长。请根据下列内容要点,用英语写一篇介绍Daniel的短文。

1.他很聪明,常能想出很多好点子;

2. 耐心, 做事有条理,从不忘记他必须做的事;

3.他喜欢红色,因为红色可以是他更容易做决定。当他遇到困难时,她就会穿红色;

4.他乐于助人,经常帮助我们解决一些数学难题;

5. 我相信……

注意:1. 短文须包括所有内容要点,要求语句通顺,意思连贯;

2.第5点用1-2句话展开合理想象,做适当发挥。词数90词左右。

Daniel is a Class 1, Grade 9 student in Sunshine Secondary School.

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据句意、首字母或汉语提示写出单词, 补全句子。
(1)He often f against his parents. Do you think it right?
(2)His grandfather often (carry) his grandson's schoolbags every day.
(3)In a forest, people can have more (氧气) to breathe.
(4)He i (想象) that people don't like him, but they do.
(5)This dictionary has many (example) of how words are used.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Amy was not sure _______________________.

A. that she should ask for her teacher’s advice

B. if she should finish the task before October 15th

C. that should she buy a present for her friend

D. if should she go through the third gate

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】根据所给句子和汉语提示写出恰当的单词,每空一词。
(1)Daniel, (记得)to wear old clothes tomorrow. We'll go and plant trees
(2)-- Are all the computers these(工程师)?
-- Sorry, I have no idea.
(3)It's (危险的)to play with fire. You mustn’t do that.
(4)L on trees usually turn yellow in autumn.
(5)I see Mr. Smith d his son to school every day. His son goes to school in his car.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】请以Millie的名义写封信向Bill介绍你的家乡,并邀请他到你家作客,同时在信中告知他到你家怎么走,要点如下:
(1)我的家乡扬中是位于江苏南部的一个小城市,……。扬中因美食而闻名,你可以来尝尝河豚(balloonfish)
(2)我住在市中心。沿着迎宾大道(Yingbin Road)走,在第二个交通灯处向右转弯;一直往前走,你会看到一座桥,过桥,我家就在道路的拐角处。
(3)我的父母将为我们准备……,我期待……。
注意:
①词数: 80词左右(开头已给出的内容不记入总词数);
②内容必须包括上表中的要点,要适当发挥;
③条理清楚、语句连贯;
④文中不得出现真实的校名和人名。
Dear Bill,
I'm going to tell you something about my hometown……
Yours,
Millie

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读理解
A
Betty is not a traditional American nice girl. She is unfashionable, has thick red glasses, untidy hair and large metal braces(牙套)on her teeth. But this hasn't stopped her from becoming one of American's favourite TV characters. So how did she manage to do it? The answer is that charm can be more attractive than beauty. Betty is the main character in a TV show Ugly Betty. The show is about her life as an office worker at a fashion magazine in New York. Betty has many exciting experiences and romantic stories. Betty is often looked down on and laughed at by the people around. But she manages to do better than others with her hard work, charm and wisdom. The show tells us about how a girl goes from an ugly young duck into a beautiful swan. Though you may know the ending of the show from the beginning and the story is familiar to many of us, it has still been a big success in the USA. It has attracted a large number of viewers and won two Golden Globes awards, one of the highest honors for a television program in the USA.“I think you can see a bit of Betty in all of us, and I mean men as well, because it's about the underdog(弱者),” says Ashley Jensen, who plays one of the characters on the show. The program is so popular because of the performance of the 23-year-old actress America Ferrera who plays the role of Betty. She brings the character alive on the screen.
(1)Betty is popular because of _______.
A.her clothes
B.her charm
C.her personality
D.her appearance
(2)In Paragraph 4,the underlined word “it” refers to(指的是)_______.
A.the beginning
B.the ending
C.the story
D.the show
(3)Which is the reason for the success of the show?
A.A large number of viewers.
B.Her life as an office worker.
C.The wonderful performance.
D.Two Golden Globes awards.
(4)Which of the following is NOT true according to the passage?
A.Betty is a girl of wisdom.
B.Betty acts as a beautiful swan on the show.
C.Betty is an American favourite TV character.
D.Betty is often looked down on by the people around her.
(5)What can be the best title for the passage?
A.Beauty from Within
B.A Romantic Story
C.An Ugly Girl
D.An Exciting Experience

查看答案和解析>>

同步练习册答案