精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
4.An exam notice
1.Exams start on April 28 and end on April 30.
2.The time for each of the subject is:
Chinese       April 28           8:00 a.m.-10:30 a.m.
Physics       April 28           2:00 p.m.-4:00 p.m.
History        April 29           8:00 a.m.-9:00 a.m.
Music       April 29             9:30 a.m.-10:30 a.m.
PE          April 29            2:00 p.m.-4:00 p.m.
English      April 30            8:00 a.m.-10:00 a.m.
3.For the PE test,go to the playground.For the music test,go to the piano room.All else are written tests.
4.No student can enter the examination room more than 15 minutes after the exam starts.
5.No food or drink during any test.
6.No dictionaries during the English exam.
7.Wear pants and sports shoes for the PE exam.
48.Where were the students at 2:30p.m.on April 29?A
A.On the playground.
B.In the classroom.
C.In the piano room.
D.At the teachers'office.
49.How many subjects were held on April 28?B
A.One.
B.Two.
C.Three.
D.Four.
50.What couldn't the students take during any test?B
A.Pants.
B.Food and drink.
C.Sports shoes.
D.Pens.

分析 这是学校的考试安排表,包括考试时间和注意事项等信息.

解答 48.A细节理解题.根据PE          April 29            2:00 p.m.-4:00 p.m.可知4月29日下午两点半在进行体育考试,For the PE test,go to the playground.应该是在操场上,故选A.
49.B细节理解题.根据Chinese       April 28           8:00 a.m.-10:30 a.m.Physics       April 28           2:00 p.m.-4:00 p.m.可知4月28日有两个科目的考试,故选B.
50.B细节理解题.根据No food or drink during any test.可知考试期间不允许带食物和饮料,故选B.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.Suzy was making a snowman _______ Kitty was standing beside her.(  )
A.beforeB.whileC.AfterD.as

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.Once in a small village lived a family with 18children.Two of the children loved painting very much,but the family was so poor that it was i(46)mpossibleto send both of them to study at the art college at the same time.After many discussions the two boys f(47)inallyworked out a plan.They would toss (抛) a coin.The loser would go down into the mines (煤矿) and,with his money,p(48)ayhis brother's college tuition (学费).Then when the brother who won the toss finished his studies,after four years he would support the o(49)therbrother studying at the college.
Albrecht Durer won the toss and his brother went down into the mines.Durer worked with all his heart and his p(50)aitingswere much better than those of most of his teachers.He was beginning to make a lot of money for his paintings.
Durer returned,the family held a big dinner for his great success.S(51)oonafter the meal began,Durer drank a toast to his dear brother and told Jack he could go to art college,Jack said softly:"The four years in the mines has done too much to my hands.It is too late.Now I can't e(52)venhold a glass."
To show his great love and r(53)espect,Durer drew his brother's hands with palms together and thin fingers towards the sky.He named this creative artwork The Praying Hands,w(54)hichbecame very famous years later.
The next time you see a copy of that touching work,take a s(55)econdlook.Let it be your reminder:No one can ever succeed alone!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.Summer Camp 2011
Great news!Summer Camp 2011open
between 9:30a.m.and 11:30a.m.on
June 30th.And it will last for a week.
All children aged 7-14are welcome.Each child can take part in only one of the following activities and needs to pay 150yuan for it.
1.Sports (basketball,football,table tennis,etc.)
2.Learn in groups (painting,singing,dancing,piano,computer,etc.)
3.English Worlds (songs,films,games,plays,etc.)
Some American children are coming to the camp.If you really want to spend an interesting summer holiday,please join us for learning with fun.Act now!Book your seat as soon as possible either by phone or by e-mail.Register (报名) and pay before June 18th,then you can have a Mickey T-shirt as a member of the camp.
Dongfang Children's Palace:No.23,East Street,Changping
Tel:83212563  E-mail:dsbc1234@childrenplace.net

48.The register time is beforeD.
A.9:30to 11:30a.m.
B.June 30th
C.150yuan.
D.June 18th
49.Each child can only chooseA of the activities.
A.one
B.two
C.three
D.four
50.What cannot you do in Summer Camp 2011?C
A.Learn painting and dancing.
B.Join a group that you are interested in.
C.Climb mountains and see birds.
D.Speak English with some American children.
51.Summer Camp 2011will offer youA.
A.a Mickey T-shirt
B.a piano or a computer
C. some books and CDs
D.a funny camp card.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.Mr Zhang正在国外旅游,这是他所入住宾馆的房卡.请根据房卡正反两面的信息,回答下列问题.

48.Mr Zhang lives inA.
A.Hotel Eiffel   
B.Hotel Concorde   
C.Hotel Mapol    
D.Hotel Napoleon
49.Bbuses can reach the hotel.
A.Two        
B.Three        
C.Four           
D.Five
50.If Mr Zhang gets lost,he canD.
A.take Bus 507to the hotel   
B.wait until the light is green
C.go back to the hotel to search the Internet
D.call the hotel at the phone number on the card.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.Mr John is a blind man,so wherever he goes,his guide dog will take him there.(  )
A.can't seeB.can't hearC.can't singD.can't walk

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.I prefer _______ in France because it is famous _______ its wine.(  )
A.staying; withB.to stay; asC.staying; onD.to stay; for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.Please give me some ______.(  )
A.meatsB.watersC.breadsD.meat

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.There were ____people in the hall this morning.(  )
A.thousands ofB.thousand  ofC.two thousands

查看答案和解析>>

同步练习册答案