精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

Mr. Smith and his son Yoke rent(租)a boat from Mr. Green. They start to fish but get nothing. They find another(另一个)place to fish and catch a lot of fish. Now it is late and they are going back home.

Yoke says, “I am going to come here again tomorrow.” ‘‘Yes, I'm coming with you. too.” says his father. "But how can we find the same place again?" "I think that's easy," Yoke says, "Look! I can make a mark(标记)on the side(边)of the boat.”

His father laughs and says, "No. That's foolish(愚蠢的)! Mr. Green doesn't give us the same boat every time.”

1.What does Mr. Green rent to Mr. Smith?

A. A Fish. B. A car. C. A bus. D. A boat.

2.Do they catch a lot of fish at first?

A. No, they don't. B. Yes, they do.

C. Yes, a few. D. Sorry, we don’t know.

3.Yoke wants to_______ to find the same place.

A. rent another boat B. make a mark in the car

C. make a mark on the boat D. go fishing

4.Who is foolish?

A. Mr. Green. B. Yoke. C. Mr. Smith. D. B and C.

1.D 2.A 3.C 4.D 【解析】本文叙述了史密斯先生和他的儿子Yoke从格林先生那里租船去钓鱼,开始他们没有钓到鱼,就换了一个地方,在这里他们钓到许多鱼了,想第二天还来同一个地方钓鱼,于是儿子就想 在船上做一个标记,认为下次来的时候就能找到同一个地方,父亲认为格林先生不会给他们同一艘船,那样做是没有用的。 1.细节理解题。根据Mr. Smith and his...
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:甘肃省天水市2018届九年级上学期期末模四考试英语试卷 题型:单选题

–I feel a bit hungry now.

-- Why not _____ for dinner with us?

A. go B. did you go C. to go D. do you go

A 【解析】试题分析:句意:-我现在觉得有点饿。 -为什么不和我们共进晚餐呢?Why not do sth为什么不做某事呢,所以选A。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版 七上Unit 5单元测试英语试卷 题型:阅读单选

Dragon Boat Festival is a fun Chinese holiday. Usually, it's in June or July. Both children and adults(大人)like this holiday.

First, there are dragon boat races. Dragon boats are very long. They have bright colours, In each boat, there are many people rowing(划). There's also somebody beating a drum(击鼓).The winners(获胜者)of the races can get a lot of money.

During Dragon Boat Festival, people also eat a special kind of food-rice dumplings. To make these dumplings, people prepare(准备)many things. Then they can make different flavors of dumplings. Some are sweet(甜的),some are salty(咸的).They all taste good. People give them to friends.

On the evening of the holiday, families have a big meal together. Dragon Boat Festival is a great time for everybody.

1.When is Dragon Boat Festival?

A. Every June fifth. B. Twice a year.

C. It's in June or July. D. In winter.

2.How do Chinese people celebrate this festival? They_______ to celebrate it.

A. eat dumplings B. eat rice dumplings

C. have dragon boat races D. both B and C

3.Which of the following about dragon boats is right?

A. They are very long. B. They have electric(电的)motors.

C. They are full of flags(旗). D. They are rowed(被划)by students.

4.The meaning of the word "flavor" in Chinese is_______.

A. 风情 B. 情趣 C. 味道 D. 特点

5.Which of the following is TRUE(正确)?

A. Only adults like Dragon Boat Festival in China.

B. Families usually get together and have a big meal on the evening of this holiday.

C. The winners of dragon boat races often get nothing after the match.

D. The rice dumplings are always very sweet, and they are not so good.

1.C 2.D 3.A 4.C 5.B 【解析】短文介绍了中国的传统节日——端午节。通常它在六月或七月份,孩子和大人都喜欢这个节日。端午节有赛龙舟等庆祝活动,还有吃粽子的传统习俗。 1.细节理解题。根据短文中的句子“Dragon Boat Festival is a fun Chinese holiday. Usually, it's in June or Ju...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版 七上Unit 5单元测试英语试卷 题型:单选题

—_______ bag is for Millie?

— The one on the desk.

A. What B. Where C. Whose D. Which

D 【解析】句意:——哪个包是给米莉的?——桌子上的那个。A. What什么;B. Where哪儿;C. Whose谁的;D. Which哪一个。根据答语可知,问句是询问哪一个包是米莉的,故答案为D。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版7A 英语期中测试卷 题型:单词填空

首字母填空

We are learning English, but how can we learn English well? A student can k1. a lot about English, but maybe he can not s2. English.

If you want to know h3. to swim, you must get into the r4.. And if you want to be a football p5., you must play football. So , you see, you can learn English only by using it. You l6. to your teacher carefully in c7.. You must r8. many English books every day. You must t9. to your English teacher and classmates in English. Also you must k10. diaries (日记) in English. Then one day, you may find your English very good.

1.know, 2.speak 3.how 4.river 5.player 6.listen 7.class 8.read 9.talk 10.keep 【解析】本文叙述了如何学好英语,必须在课堂上认真听老师讲,每天用英语和老师或同学交流,每天用英语记日记。只要坚持下去,英语就会慢慢地提高了。 1.句意:学生能够多了解英语。短语k...

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版7A 英语期中测试卷 题型:单选题

Simon , in the reading room .

A. doesn’t shouts B. doesn’t shout

C. don’t shouts D. don’t shout

D 【解析】句意:Simon ,不要在阅览室大声喧哗。这里Simon是称呼,不是句子的主语,这里是祈使句的否定形式,所以应该以don’t开头,后跟动词原形。故选D。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版7A 英语期中测试卷 题型:单选题

I have something important you. Please be quiet and listen carefully.

A. to say B. saying C. to tell D. telling

C 【解析】句意:我有一个重要的事情要告诉你们,请保持安静仔细听。这里用动词不定式,表示动作将要发生,这里表示tell这个动作还没有发生。say后一般跟某事,不跟某人,应该是say to sb跟某人说;故排除AB;telling表示的动作与谓语动词的动作同时发生。与这里的语境不符,故排除D;故选C。

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:八年级下册英语Unit 5 Buying and Selling单元达标测试卷(含答案) 题型:单选题

----Where would you like to go this Mid-Autumn Festival?

---- I’d like to go_____________.

A. everywhere relaxing B. somewhere relaxing

C. peaceful anywhere D. peaceful somewhere

B 【解析】试题分析:句意:--这个中秋节,你愿意去哪里?--我想去某个令人放松的地方。分析:形容词修饰不定代词,要放在不定代词的的后面,故C、D不对;明确为某个地方,因此第二项正确。故选B

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:牛津译林版8A Unit 4 Do it yourself单元测试卷 题型:单选题

The children should go to school _______ working to support their family.

A. stand for B. instead of

C. put in D. tidy up

B 【解析】句意:孩子们应该去上学而不是工作来养活家人。stand for代表,象征;instead of代替,而不是;put in提交,放入;tidy up收拾,整理。根据句意可知,这里表示并列的关系,意思是“而不是”,故应选B。

查看答案和解析>>

同步练习册答案