Shing Mun Country Park is a great place to get away from the busy city. You can enjoy its beautiful sights. The park is in northwestern Kowloon, in the hills of Tai Mo Shan. It is convenient to go there by bus.
Shing Mun Country Park opened in 1997.There were not many country parks in Hong Kong then ,so lots of people visited the park. Nowadays, it is still one of the most popular spots in Hong Kong.
The Country Park Visitor Center is at the entrance (入口)of the park. You can find out more about the park's history there. You can get a map of the country park there too.
Shing Mun Country Park is home to many interesting flowers and trees. The best way to enjoy the beautiful country park is to walk along the banks of Tai Shing Stream. The waterfalls and rocks will make you amazed. Facilities in the country park include kiosks, rain shelters, barbecue areas, jogging trails and nature trails. There is also a camp area nearby. The information board and direction signs show you the way to all these facilities.
The country park is open all year round. It is best to go there in spring and autumn when the weather suits hiking.
1.Shing Mun Country Park is in the ________ part of Kowloon.
A. southwest B. northeast C. southeast D. northwest
2.You can find a ________ at the entrance of Shing Mun Country Park.
A. bank B. visitor center C. camp area D. barbecue area
3.The underlined word “facilities” means “ ________” in Chinese.
A. 设施 B. 工作人员 C. 景点 D. 名胜古迹
4.It is best to visit the country park in spring and autumn because ________.
A. there are fewer people then B. the entry fee is lower then
C. there are more exhibitions then D. the weather is good for hiking then
5.The best way to enjoy the beautiful sights of Shing Mun Country Park is to _______.
A. learn more about the park's history
B. enjoy many interesting flowers and trees
C. walk along the banks of Tai Shing Stream
D. swim in the waterfalls and Tai Shing Stream in summer
1.D 2.B 3.A 4.D 5.C 【解析】试题分析:短文介绍的是九龙Shing Mun Country Park,包括它的位置、交通、景色及设施。 1.题意:城门郊野公园位于九龙 。考查细节理解题。根据第一段的第3句The park is in northwestern Kowloon, in the hills of Tai Mo Shan.,可知选D。...科目:初中英语 来源:人教版英语七年级上册 Uint3 测试卷 题型:单选题
--- Is this Tom's Book?
--- No, it isn't . It's .
A. he; she B. his; her C. his; hers D. he; hers
C 【解析】句意:——这是汤姆的书吗?——不,不是他的。是她的。考查形容词性物主代词和名词性物主代词辨析。物主代词分为两类,形容词性物主代词和名词性物主代词。形容词性物主代词后面需加名词,而名词性物主代词则不加。book书,名词,前面加形容词性物主代词。在答句中,两个空格后都没有名词book,所以都填名词性物主代词。he/she他/她,主格代词;可直接排除AD选项。her她的,形容词性物主代...查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教版七下Unit8 第八单元介词的用法 (巩固练习) 题型:单选题
Lucy was _______ duty yesterday, but she forgot to clean the classroom.
A. in B. on C. at D. of
B 【解析】句意:露西昨天值日,但她忘了打扫教室。短语on duty:值日,值班;结合句意可知选B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教七下Review of Units 7-12巩固练习 题型:单选题
It _______ her an hour to exercise every day.
A. costs B. spends C. pays D. takes
D 【解析】句意:每天花费她一个小时的时间锻炼。costs花费,主语应为物;spends花费,常用于句型spend+时间或金钱+in doing sth.;pay付钱,常用于短语pay...for...;takes花费,常用于句型It takes sb. some time to do sth.,表示“做某事花费某人的多少时间”。根据他们的用法可知应选D。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:人教七下Review of Units 7-12巩固练习 题型:单选题
I like this song. It sounds _________.
A. well B. bad C. nice D. hard
C 【解析】句意:我喜欢这首歌,它听起来很好听。well好,是一个副词;bad糟糕的,不符合句意;nice好的;hard努力的,硬的。在连系动词sounds的后面用形容词,根据句意I like this song可知应填nice,sound nice意为“听起来很好”,所以选C。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:安达市人教版英语九年级unit3单元测试卷 题型:单选题
--- I don't know Mr. Green will come to see us.
--- He will help us with our English.
A. why B. when C. how D. where
A 【解析】句意:——我不知道格林先生为什么来看我们?——他要帮我们学英语。这是含有宾语从句的复合句,根据句意引导词应是为什么;A. why 为什么; B. when 什么时候; C. how 怎样; D. Where在哪里;根据句意故选A查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:安达市人教版英语九年级unit3单元测试卷 题型:单选题
Over these years I have had a new understanding of people traditionally call a perfect person.
A. how B. what C. who D. whom
A 【解析】句意:多年来,我已经对传统上人们如何称为一个完美的人有一个新的理解。how如何,what什么,who谁,whom谁。作为动词短语had a new understanding of的宾语从句缺少状语,故用how,故选A。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:安达市人教版英语九年级unit3单元测试卷 题型:单选题
—The Internet has made communication much more ______.
—I agree.For example,I can communicate with my friends on Wechat any time.
A. popular B. convenient C. important D. necessary
B 【解析】句意:——网络已经让通讯更便利。——我同意。例如,我能在任何时候和我的朋友在微信上交流。popular受欢迎的,convenient便利的,important重要的,necessary必要的。根据I can communicate with my friends on Wechat any time.可知此处表示任何时候都可以交流,因此是便利的,故选B。查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:甘肃省天水市2018届九年级上学期期末模四考试英语试卷 题型:单选题
–I feel a bit hungry now.
-- Why not _____ for dinner with us?
A. go B. did you go C. to go D. do you go
A 【解析】试题分析:句意:-我现在觉得有点饿。 -为什么不和我们共进晚餐呢?Why not do sth为什么不做某事呢,所以选A。查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com