| Come To McG ILL Ranked21st in the world Work with smart students from around the world Study with top researchers in 300 programmes Live in Montreal,Canada WWW.mcgill.ca/admissions |
| Your Success Is Our Goal Study medicine at one of the highest quality universities in Europe:Medical University-Varna Provide training to students from 37 countries Study our programmes in English:Medicine,Dental Medicine,Public Health WWW.mu-varna.Bg |
| Build Your Business Ability Experience what you want at University of Sydney Business School Emphasis (重点) on building business ability Study through active experimental learning Find more information at sydney,edu.au/business/pg |
| MBA Full time,small classes Graduate in 18 months at University of Wisconsin Deliver finance(金融),accounting(会计),and management Skills with technical understanding Affordable tuition(学费),international teachers Visit our website at WWW.uwrf.edu/cbe/MBA Fall |
分析 这是几个大学的广告,包括主要专业和联系方式等信息.
解答 56.B 细节理解题.根据第二个广告的Study medicine at one of the highest quality universities in Europe:Medical University-Varna和Study our programmes in English:Medicine,Dental Medicine,Public Health WWW.mu-varna.Bg可知要想成为一个牙医可以从这个网站获取一些信息,故选B.
57.C 细节理解题.根据第一个广告的Study with top researchers in 300 programmes Live in Montreal,Canada 可知要想和研究者在一起,可以去Montreal,故选C.
58.A 细节理解题.根据最后一个广告的Graduate in 18 months at University of Wisconsin可知 University of Wisconsin这个大学18月就可以毕业,故选 A.
59.D细节理解题.根据Graduate in 18 months at University of Wisconsin Deliver finance(金融),accounting(会计),and management Skills with technical understanding 可知如果你对管理感兴趣,可以去University of Wisconsin,故选D.
60.A推理判断题.根据文章内容可知这是几个广告,应该是在报纸上的,故选A.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | When we found a big fire nearby,we should call 110 for help. | |
| B. | When there is a thief who is stealing things in the shop,we can call the police on 114. | |
| C. | When a car crashed into a tree in the evening,we need to call 120. | |
| D. | When a man suddenly felt very sick,we need to call 119 at once. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Instructions(指导) | |
| Age | Dose(剂量) |
| Over 18 | 2 pieces |
| 12~17 | 1 piece |
| 5~11 | 1/2 piece |
| ●Take it three times every day after each meal. ●Not suitable for children under the age of five. ●Put it in a cool and dry place. ●Use it before November 1st,2015. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How | B. | What | C. | When | D. | Where |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com