分析 本文叙述了一种小的汽车可能会出现在未来的道路上,人们会喜欢这种小型车,如果未来每个人都开着这样的车子,空气中会有更少的污染.
解答 81.The car is as small as a bike细节理解题.根据The car is as small as a bike but it can carry two people in it可知这种小汽车和自行车一样小,故答案为:The car is as small as a bike.
82.There will be less pollution细节理解题.根据If everyone drives such cars in the future,there will be less pollution in the air可知如果未来每个人都开着这样的车子,空气中会有更少的污染,故答案为:There will be less pollution.
83.65 kilometers an hour细节理解题.根据These little cars can go only 65 kilometers an hour可知这些小型车可以每小时走65公里,故答案为:65 kilometers an hour.
84.The cars in the future will be fine for going around the city,they will not be useful for a long trip.细节理解题.根据The cars in the future will be fine for going around the city,but they will not be useful for a long trip.可知未来的汽车的缺点是将会被罚款的,对长途旅行是没用的.故答案为:The cars in the future will be fine for going around the city,they will not be useful for a long trip.
85.Yes,they will细节理解题.根据Everybody can drive it easily,just like riding a bike.Even children and old people can drive them to schools or parks.可知这种汽车驾驶很容易,就像骑自行车,甚至孩子和老人能驾驶它们去学习或公园.故答案为:Yes,they will.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Certainly,I'd like to | B. | I don't like | ||
| C. | No,I'd like to | D. | I don't think so |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.unpleasant | B.pleasant | C.bored | D.interesting |
| 17.A.to do | B.doing | C.do | D.did |
| 18.A.easy | B.possible | C.exciting | D.hard |
| 19.A.Such as | B.For example | C.Instead | D.However |
| 20.A.after | B.before | C.about | D.in |
| 21.A.work | B.working | C.to work | D.worked |
| 22.A.no | B.ever | C.never | D.always |
| 23.A.less | B.a little | C.fewer | D.a few |
| 24.A.names | B.colours | C.sizes | D.shapes |
| 25.A.turtles | B.snakes | C.frogs | D.spiders. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.However,not all of them are happy. B.They don't want to sit in traffic any more. C.Other people move to the real countryside. D.As a result,many people move back to the city. E.They hope that their lives will improve in the city. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:单词造句
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Something; until | B. | Few; unless | ||
| C. | Nothing; unless | D. | Little; since |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com