精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

根据材料内容选择最佳答案,将其标号填入题前括号内。

The town of Pompeii is located (位于)at the foot of Mount Vesuvius, an active volcano (火山) in Italy. Pompeii was destroyed by the eruption (喷发) of Vesuvius in AD 79. However, Pompeii has become a new tourist attraction recently.

 

1.How can a visitor get to the top of Mount VESUVIUS?

A. By bus B. on foot

C. By subway D. By railway

2.If your family including children want to have a colorful and economical day which activity would be your best choice

A.A short trip from Pompeii itself

B. Lucia’s au-inclusive guided walking tour

C. Bay of Naples Museum

D. Cafe Vesuvius-Naples

3.Where can you see a small replica of the town of Pompeii

A. At the Bay of Naples Museum

B. On the mountain top

C. At the house of wedding

D. At the Cafe Vesuvius -Naples

4.How long is Cafe Vesuvius -Naples open

A.11 hours B.14 hours C.15 hours D.16 hours

5.Which of the activities can’t you do?

A. Look into the huge crater on the top of the mountain

B. Design your favorite at the Central Baths

C. Leave the Main Gate at 5 pm

D. Taste the best pizzas in town at 10am

 

1.D

2.B

3.A

4.C

5.C

【解析】

试题分析:庞培城位于维苏威火山脚下,公元79年,维苏威火山喷发导致庞培城被毁。最近庞培城已经成为一个新的旅游景点。本文介绍了关于维苏威火山和庞培城的一些看点和优惠措施。

1.travel by railway to the mountain top可知,到维苏威火山的山顶,游客可以乘坐火车,而不是公共汽车或地铁,更不是步行。所以选D。

2.细节理解题。根据Lucia’s au-inclusive guided walking tour的介绍可知,步行旅游经济实惠,适合全家人尤其是对孩子打折,所以选B。

3.细节理解题。根据BAY OF NAPLES MUSEUM的介绍可知,在那不勒斯湾博物馆有庞培城微缩景观。所以选A。

4.细节理解题。根据Open 8 am to 11 pm.可知,开发时间有15个小时。所以选C。

5.5】推理判断题。根据VISIT VESUVIUS可知,A中的活动可以做;Lucio' s all-inclusive guided walking tour说明B中的活动可以做;CAFE VESUVIO-NAPLES说明D的活动可以做;离开Main Gate的时间是10 am and 2 pm.,所以C不可以做,所以选C。

考点:广告类短文阅读。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟4英语试卷(解析版) 题型:补充句子

You can take photographs of whatever you are interested in. Be sure to keep the hobby fun and enjoyable. You don’t have to always get a great photo. Even the best photographers take hundreds of photos to get that one great shot.

Stamp collecting can be a fun and rewarding hobby. There are thousands and thousands of colorful stamps from different countries and different points of history to collect. This makes stamp collecting both interesting and educational.

Collecting Barbie dolls is a favorite hobby of many women and girls in the world. Since Barbie’s introduction at the American International Toy Fair in 1959, she has become the most popular doll in the world.

Many people listen to music as a favorite hobby. There is much you can learn about any style of music. You can learn composers(作曲家)and all about performers past and present. Music is a great hobby.

Dogs make a great hobby, too. Walking a pet dog is great. Dogs give a lot of love back to their owners, too. So if you start a hobby of caring for a dog. You will never be lonely.

A.Do you love animals ? Has your pet ever gone missing? Well, meet Andi, Tristan and Natalie–The Pet finders Club. Animals don’t stay lost for long with them.

B.This special treasure hunt version of Exotic Beauty Barbie was limited to 2,500 dolls worldwide.

C.You’ll receive priceless advice on: finding and identifying(识别)stamps, using Internet resources --- and much more!

D.This colorful book includes the music for lots of very simple tunes(曲子)for beginner recorder players.

E.The book is the guide to follow when you take a picture.

根据上面5段语言材料的描述,从后面所给的5个说明中为其找到相匹配的一种,并将其标号填入下列方框内。

1.

2.

3.

4.

5.

 

 

 

 

 

 

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟3英语试卷(解析版) 题型:单项填空

The desks in our classroom are bigger than ______in yours.

A. ones B. them C. that D. those

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟2英语试卷(解析版) 题型:单项填空

—Could you tell me __________? —Yes, it will start on January 4, 2010.

A. when will the Avatar premiere(首映)begin

B. where does the Avatar premiere begin

C. where the Avatar premiere begins

D. when the Avatar premiere will begin

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟2英语试卷(解析版) 题型:单项填空

—Excuse me, may I take a seat here? —______. The man on the seat has left.

A. You’d better not B. No, thanks

C. Yes, please D. I’m afraid not

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟1英语试卷(解析版) 题型:单项填空

-Would you like some more apples ? -No, thanks._________

A. I’ve had enough B. Just a little

C. I’d love to D.I don’t like.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟1英语试卷(解析版) 题型:单项填空

-Did you see the soccer match yesterday ?

-No, I didn’t. But I ___________ the result. The score was 3:0, Chinese won.

A. said B. told

C. was told D. was said

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟10英语试卷(解析版) 题型:单项填空

-We don’t like bread with butter. How about you Gina?

-____________.

A. I do neither B. I don’t, either

C. No, I don’t D. I do, either

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2014-2015学年天津宝坻何仉初级中学九年级上期中英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

Kitesurfing as a water sport began in the 1980s, but didn’t get popular until the end of last century. It is also known as kiteboarding, and in some European countries as flysurfing. Kitesurfing works through wind power (动力) by using a large kite to pull a rider on the water at high speed.

At first, kitesurfing was a difficult and dangerous sport. Now it is becoming easier and safer because of the safer kite design. For an able and strong person, kitesurfing can be a very fun, exciting sport, just like skating on the water with a feeling of flying. It has become more and more popular.

Compared with other water sports, kitesurfing is easier to learn. A beginner can understand how to operate the kite with 5-10 hours of training. And anybody aged from 13 to 65 can learn. It is not expensive to get the equipment (装备) for kitesurfing, which costs $1,000 to $2,500. Training lessons range from $200 to $500 for two or three hours. With the development of its equipment progress (进步), kitesurfing is becoming even safer. After some training, you can enjoy its excitement and challenging feeling.

With the rising popularity of kitesurfing, most major seaside cities have kitesurfing clubs. In China, Xiamen is the only place that has the kitesurfing club, which provides professional kitesurfing training and equipments.

1.Kitesurfing has a history of about years.

A. 30 B. 50 C. 100 D. 130

2. is mentioned in the passage as the power of kitesurfing.

A. Water B. Wind C. The sun D. The kite

3.The underlined word “range” in the third paragraph means “ ” in Chinese.

A. 在……范围内变动 B. 按……顺序排列

C. 向……方向延伸 D. 根据……归类

4.The most important reason for the popularity of kitesurfing is that .

A. its price is getting lower and lower

B. more and more people are enjoying its excitement

C. its equipment progress makes it easier and safer

D. all people can learn and take part in it

5.The main idea of this passage is about .

A. how to operate kitesurfing

B. the progress of kitesurfing equipment

C. the history of kitesurfing in China

D. the development of kitesurfing

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案