分析 本文是四个广告,国际图书馆;绘画比赛;运动俱乐部;电影俱乐部.
解答 48.B细节理解题.根据第一个广告的OVER 100 FOREIGN NEWSPAPERS AND MAGAZINES可知如果你想看外国报纸和杂志,你可以去国际图书馆,故选B.
49.A细节理解题.根据第三个广告的价格可知是每周25元,故选A.
50.C细节理解题.根据第二个广告中的paint a picture of an animal和Bfore 14 September and win a bicycle 可知这次绘画比赛要求画一幅动物,获胜者将得到一辆自行车,故选C.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Friendship Restaurant We have different kinds of Japanese food here.The food menu is in Japanese and Chinese.All the waiters or waitresses can speak at least one foreign language. Tel:312---9997 Time:11:30am---10:00pm | Volunteer Project Maybe you want to help others but don't know how to do.Then Volunteer Project will help you.Here you will get the best idea of volunteering. Call 822-5566to join it. Email address:Lisa@ hot-mail.com | The Dream Corner Do you want to improve your English?Do you want to practice your English with native speakers?If yes,why not join the Dream Corner?Come here on Friday afternoon every week. | |
| Red Bird Club Do you like dance?Do you want to show off your cool dance at parties?Join us and make your dream come true. Closed on Tuesday. Call 822-3331for more information. | The Underwater World Here you will find different kinds of fishes and even some kinds of sharks.You will feel you are in the sea but of course this is not true.If you like fishes,I suggest that you pay a visit to it. Time:9:30am-5:30pm | ||
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| For Children Museum:Children's Museum,Sundays,89North Street,67641235 Story time:Children's Library,106Green Street,Wednesdays during 9:30a.m-5:00 p.m.66599624 Sports:Soccer Club,Tuesdays and Thursdays,16Yangtze Road,96725643 Basketball Club,Wednesdays and Fridays,79071632 Cinema:New films for children,99Brick Road,69001354 |
| Useful Phone Numbers Fast Food Restaurant:66387901 Hospital:68787451 Visitor Information Center:800-120-9847 Taxi:79210583 Visitor Hotel Information:800-739-7302 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Do you want to visit Sunshine Town? | ||
| •Time:The third Friday of each month •Price: ¥380 per(每) student ¥500 an adult Book online www. Nanjingtour.com Or call 025-77665342 | Visit the modern town •only 40 minutes from the center of Beijing by underground •less air pollution •a country park •green hills,trees and lakes | Enjoy Chinese food •choose any food you like •eat Beijing duck in one of the restaurants •there are also lots of western restaurants |
| Enjoy Beijing Opera •visit our local theater •enjoy Beijng Opera •can teach you to sing | ||
| Do shopping •lots of good shops •can shop until 10 pm •Star Shopping Mall •buy souvenirs,not expensive | ||
| Visit Sunshine Secondary School •the students will show you around their school | ||
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to learn; advice | B. | learning; advices | ||
| C. | to learn; advices | D. | learning; advice |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com