【题目】今天是开学的日子,第一天上学的同学们都准备了些什么物品呢?看一下他们的书包就知道了。
| This is Alice. What’s in Alice’s schoolbag? ★ A yellow pen. ★ A blue ruler. ★ A green cup. ★ An orange. |
| This is Cindy. What’s in Cindy’s schoolbag? ★ A purple pen. ★ A red cup. ★ A key. ★ A CD. |
| This is Frank. What’s in Frank’s schoolbag? ★ A green jacket. ★ A black pen. ★ An English book. ★ A map. |
【1】You can see a _________ in Cindy’s schoolbag.
A.rulerB.jacketC.mapD.key
【2】_________ has (有) a map.
A.FrankB.CindyC.AliceD.Eric
【3】_________ are green.
A.Alice’s cup and Frank’s mapB.Cindy’s pen and Frank’s jacket
C.Alice’s cup and Frank’s jacketD.Cindy’s key and Alice’s ruler
【4】Everyone (每个人) has a __________.
A.bookB.penC.CDD.cup
【答案】
【1】D
【2】A
【3】C
【4】B
【解析】
本文介绍了爱丽丝,辛迪和弗兰克他们书包里放的物品。
【1】细节理解题。根据What’s in Cindy’s schoolbag?★ A purple pen.★ A red cup.★ A key.可知,辛迪的书包里有紫色的钢笔,红色的杯子和一个钥匙。故选D。
【2】细节理解题。根据This is Frank. What’s in Frank’s schoolbag?★ A green jacket.★ A black pen.★ An English book.★ A map.可知,弗兰克的书包里有一张地图,故选A。
【3】细节理解题。根据This is Alice.What’s in Alice’s schoolbag?★ A yellow pen.★ A blue ruler.★ A green cup.和This is Frank.What’s in Frank’s schoolbag?★ A green jacket.可知,爱丽丝的杯子和弗兰克的夹克衫是绿色的,故选C。
【4】细节理解题。根据图表可知,爱丽丝有一支黄色的钢笔,辛迪有一支紫色的钢笔,弗兰克有一支黑色的钢笔,因此他们三个人都有一支钢笔,故选B。
认真阅读题干,根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题1,根据What’s in Cindy’s schoolbag?★ A purple pen.★ A red cup.★ A key.可知,辛迪的书包里有紫色的钢笔,红色的杯子和一个钥匙。故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Excuse me, _______ do you say that in English?
A. Where B. Why C. What D. How
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】He has a great time ________soccer at school.
A. play B. playing C. to play D. played
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】假如你是Sally,请根据下面你的全家福照片内容,介绍你的家庭。
要求:
1.词数60左右。
2.表达对家庭的感情。
3.适当发挥,语句通顺、连贯。
![]()
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】He made a serious mistake, but he took immediate action to change that ______ it got worse.
A. until B. when C. because D. before
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 —Hurry up, or we’ll be late.
—Take your time—it’s just ________ short distance from here to ________ theatre.
A. /; the B. the; a
C. a; the D. /; a
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】There ___ an eraser and some books on the desk.
A. is B. have C. are D. has
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
What are in their schoolbags? | |
| Name: Daisy Miller Schoolbag: Purple Things: A black notebook Two white notebooks A pencil box Her sister Sally’s cards |
| Name: Sally Miller Schoolbag: Blue Things: An English book A dictionary A red notebook Two pens and a pencil Her friend Jane’s computer game |
【1】Daisy’s schoolbag is ________.
A. purple B. red C. blue D. black
【2】You can see ________ notebook(s) in Daisy’s schoolbag.
A. one B. two C. three D. four
【3】There isn’t a ________ in Sally’s school-bag.
A. watch B. dictionary C. notebook D. pencil
【4】The computer game is ________.
A. Daisy’s B. Sally’s C. Jane’s D. Betty’s
【5】Which of the following is TRUE (正确的)?
A. Daisy and Sally are friends. B. Sally’s notebook is white.
C. Sally has three pens. D. Sally’s cards are in Daisy’s schoolbag.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com