精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】Sale at Lily's Store — Women only

Come and buy your dresses and handbags!

December 27th: 8: 00 a.m.-4: 00 p.m.

December 28th: 10: 00 a.m.-6: 00 p.m.

Everything is 60% off

You can call us at 698-4563.

1Who is the passage for?

A.Men.B.Woman.C.Children.

2How much is the bag on sale?

A.$180.B.$240.C.$120.

【答案】

1B

2C

【解析】

文章大意:本文主要介绍了莉莉商店大减价,女人来买你的衣服和手提包。

1细节理解题。根据文中“Sale at Lily's Store — Women only” 莉莉商店大减价——只限女性。可知,是给妇女的,故答案为B

2推理判断题。根据文中“Everything is 60% off每件东西都打四折。可知,这个提包打折后是$120,故选C

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

Name: Mark Brown

Age: 13

Favorite color: green

Favorite Number: five

Telephone number: 925-7098

注释:age年龄 favorite最喜欢的

1What’s Mark’s last name?

A.BrownB.SmithC.Green

2We can learn that .

A.Mark is 12B.Mark likes greenC.935-7089 is Mark’s phone number.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—_______? —My watch doesn’t work.

A. Why are you here B. How do you do

C. What’s wrong D. What’s this

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】假如你发明的“飞行单车”在学校科技节中获奖,被推荐参加一个国际青少年科技展览。请用英语介绍你的发明,内容包括下图中1-4项.

注意:

(1)参考词汇:轮子wheel 太阳能solar power (2)词数80左右(文章的开头己给出,不计入词数)。

(3)不得透露学校、姓名等任何个人信息,否则不予评分。

My invention is a flying bike. ..._______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】My hair is longer than ______.

A. her B. hers C. him D. she

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】选项

What will our world be like in 2050? We asked a group of experts to make their predictions about our future.

By 2050 we will have “clever” 【1】 . We won’t have so many accidents, 【2】 they will be able to communicate with each other. Cars will slow down by themselves or stop in 【3】 situations. Also, our cars will 【4】 on electricity or water.

By 2050 our homes will be more eco-friendly (环保). We will use solar (太阳的) energy, and we

will clean and 【5】 our water. There will be many more people in the world 【6】 our houses will be smaller. Many houses will be underground and we will have 【7】 to help clean, cook and do 【8】 home shopping.

We won’t die! We will put our brains onto computers and live 【9】 . The computers of the future won’t look like machines. They’ll look like humans.

By 2050 there will be too many people on the earth and 【10】 100 million people will be living on the moon and other planets. We will be able to travel to Mars and back in just three days.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】---Would you like milk or juice?

---__________ is OK. I really don’t mind.

A. None B. Either C. Neither D. Both

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Can you sing the English song

YesI ________

Acan

Bmay

Ccant

Dmay not

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】

A Telephone Message

From: Jessica To: Lucas

Date: May 7th Time: 15:00 pm

Message: She says that you must put on your sports shoes, cap and sunglasses! Bring some food and drink at the school gate at 8:00 am tomorrow.

Tel: 8467-6352 Taken by: Jim

1Who made the phone call(打电话)?

A.Jim.B.Jessica.C.Lucas.

2When will Jessica and Lucas meet?

A.At 15:00 pm on May 7th.B.At 8:00 am on May 7th.C.At 8:00 am on May 8th.

3What will Jessica and Lucas do?

A.They will read books in the library.

B.They will take a trip to Yuelu Mountain().

C.They will buy some sports things in the store.

查看答案和解析>>

同步练习册答案