精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.
 East Computer Centre
Wang Qiang Manager
Address:32 Renmin Road,
        Yibin,644000
Tel:0831-8583423
Mobile:13085723841
 Yibin University
Zhang Lin Art Teacher
Address:26 Zhongshan Road,
        Yibin,644000
Tel:0831-8785413
Mobile:18985723841
 Yibin Children'S Hospital
Liu Jian Doctor
Address:51 Zhongshan Road,
        Yibin,644000
Tel:0831-8657059
Mobile:13538418572
 Nanxin Taxi Company
Sun Nan Driver
Address:197 Sunan Road,
        Yibin,644000
Tel:0831-8534956
Mobile:13641853872
46.Who is a teacher?B
A.Wang Qiang   
B.Zhang Lin   
C.Liu Jian   
D.Sun Nan
47.If you want to ask theAto come,you may call 13641853872.
A.driver            
B.manager                
C.doctor            
D.teacher
48.If your baby is ill,you should callC.
A.0831-8583423                                     
B.0831-8785413
C.0831-8657059                                     
D.0831-8534956
49.East Computer Centre is atD.
A.197 Sunan Road                                  
B.26 Zhongshan Road
C.51 Zhongshan Road                               
D.32 Renimin Road.

分析 东方电脑中心  王强经理  地址:人民路32号 宜宾,644000  电话:0831-8583423  手机:13085723841 宜宾大学  张林美术老师  地址:中山路26号 宜宾,644000  电话:0831-8785413  手机:18985723841  宜宾市儿童医院  刘健医生  地址:中山路51号 宜宾,644000  电话:0831-8657059  手机:13538418572 南新出租车公司  孙楠司机  地址:苏南路197号 宜宾,644000  电话:0831-8534956  手机:13641853872

解答 46.答案B 细节理解题 由文中 Zhang Lin Art Teacher 可知 张林是美术老师,故选B
47.答案A 细节理解题 由文中 Nanxin Taxi Company Sun Nan Driver Mobile:13641853872可知 南新出租车公司 孙楠司机 手机:13641853872,故选A
48.答案C 细节理解题 由文中 Yibin Children'S Hospital Tel:0831-8657059可知 宜宾市儿童医院 电话:0831-8657059,故选C
49.答案D 细节理解题 由文中 East Computer Centre Wang Qiang Manager Address:32 Renmin Road可知  东方电脑中心 王强经理 地址:人民路32号,故选D

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Zheng He was the Ming Dynasty explorer whom all the Chinese peopleare proud of
(对…感到骄傲).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.月球上的食物很可能会以药片的形式存在,而且味道没那么可口.
Food on the moon would most probably bein the form of pills and would not be tasty.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.在去年的夏令营活动中,营员们彼此和睦相处.
In the summer camp last year,all the membersgot on well with each other.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.The woman ___is talking with my mother is our class teacher.(  )
A.whichB.whoC.whose

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.I'mbusy (忙于)doing housework on the weekends.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.---_____will you stay in England?
---More than a month.(  )
A.WhenB.How soonC.How long

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.Every year,tourists from home and abroad visit places of interest,taste delicious food and enjoythemselves(they)in Taizhou.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.The government has built Qiqiaoweng Wetland Parkto protect (protect) the wetlands nearby.

查看答案和解析>>

同步练习册答案