精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】 Everyone has got two personalities (性格) -- the one that is shown to the world and the other that is secret and real. You don’t show your secret personality when you’re awake because you can control your behavior, but when you’re asleep, your sleeping position shows the real you. In a normal night, of course, people change their positions often. The important position is the one that you go to sleep in.

If you go to sleep on your back, you’re a very open person. You normally trust people and you are easily influenced by fashion or new ideas. You don’t like to upset people, so you never express your real feelings. You’re quite shy and you aren’t very confident.

If you sleep on your stomach, you are a rather secretive person. You worry a lot and you’re always easily upset. You are very stubborn( 顽固的), but you aren’t very ambitious. You usuallylive for today not for tomorrow. This means that you enjoy having a good time.

If you sleep on curled up ( 卷曲), you are probably a very nervous person. You have a low opinion of yourself and so you’re often defensive. You’re shy and you don’t normally like meeting people. You prefer to be on your own. You’re easily hurt.

If you sleep on your side, you have usually got a well-balanced personality. You know your strengths and weaknesses. You’re usually careful. You have a confident personality. You sometimes feel worried, but you don’t often get depressed. You always say what you think, even if it annoys people.

1According to the writer, you naturally show your secret and real personality .

A.only in a normal night

B.only when you're sleeping

C.only when you refuse to show yourself to the world

D.only when you change sleeping position

2Which is NOT mentioned in the second paragraph about a person's personality?

A.He or she is always open with others.

B.He or she likes new ideas more easily than others.

C.He or she is always easily upset.

D.He or she often tends to believe in others.

3Tom is used to sleeping on his side. Which of the following can NOT describe him?

A.Confident.B.Careful.C.Shy.D.Anxious sometimes.

4Maybe you don't want to make friends with a person who sleeps curled up. Why?

A.He/she would rather be alone than communicate with you.

B.He/she is rarely ready to help you.

C.He/she prefers staying at home to going out.

D.He/she wouldn't like to get help from you.

【答案】

1B

2C

3C

4A

【解析】

文章大意:每个人都有两种性格——一种是展现给世界的,另一种是神秘而真实的。当你醒着的时候,你不会表现出你的秘密个性,因为你可以控制你的行为,但是当你睡着的时候,你的睡姿会表现出真正的你。文章中作者通过分析人们睡觉的不同姿势,告诉我们人们的不同个性。

1细节理解题。根据but when you’re asleep, your sleeping position shows the real you. 但是当你睡着的时候,你的睡姿会展现出真正的你。可知在睡觉的时候,你才能自然地展现出你的秘密和真实的个性。故答案选B

2细节理解题。根据第二段中的内容If you go to sleep on your back, you’re a very open person. You normally trust people and you are easily influenced by fashion or new ideas…….如果你仰卧而睡,说明你是个心胸开阔的人。你通常信任别人,你很容易受到时尚或新思想的影响。结合选项,可知ABD选项本段都有提到,但C选项“他或她总是很容易心烦意乱。”本段中并没有提及,故答案选C

3细节理解题。根据If you sleep on your side, ……You’re usually careful. You have a confident personality. You sometimes feel worried,如果你侧卧着睡,……你处事比较谨慎,你有自信的个性,你有时会感到担心。你总是想说什么就说什么,即使这会惹恼别人。可知侧睡的人自信、谨慎、有时会很感到担心,所以ABD选项均是侧睡的特点,但C选项“害羞”不是侧睡的特点,故答案选C

4理解判断题。根据If you sleep on curled up , you are probably a very nervous person…..You’re shy and you don’t normally like meeting people. You prefer to be on your own.如果你蜷缩着睡觉,你可能是一个非常紧张的人。……你很害羞,通常不喜欢见人。你更喜欢一个人呆着。可知蜷缩着睡觉的人总是很紧张,不喜欢接触人,更喜欢独处,很难相处。结合选项可知A选项“他/她宁愿一个人也不愿和你交流。”符合题意,故答案选A

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】B. 请根据句意从方框中选择合适的单词,并用其适当形式填空,使句子通顺。

die excite we proud twenty-nine

1While playing the game, Tom and I hid __________ in the bush.

2Tom has already moved house. He lives on the __________ floor now.

3The young super star’s sudden ____________ is a great loss to the film industry.

4The sight of her son graduating filled her with __________. He is so excellent.

5The children talked ___________ after Mr. Wu told them that they would go on a school trip.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】— Would you please ask Tom to come to my office?

—Sure, I will tell you about it as soon as he _______back tomorrow.

A.will comeB.cameC.comesD.is coming

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—Sandy is very nervous ________ tomorrow’s job interview.

—I think her rich experience will give her an advantage ________ others for the job.

A.about; onB.with; overC.about; overD.for; against

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 As the teacher called my name, I knew what lay ahead. She looked at me directly and made me to the whiteboard to perform a division(除法)problem. Division was my_________ subject. I repeatedly put the numbers in the_________places, or forgot to add in the zeros.

I worriedly_________myself out of my seat. With every slow step I took, I grew more nervous. My stomach ached, and my whole body shook with_________.

The teacher read the problem aloud. Unsure of myself, I looked at the girl beside me, and tried to _________ what she was writing, but she went faster than I could understand, writing down what seemed to be foreign symbols.

My eyes fixed on the chicken scratch I had tried. Impossible to understand. Why meWhy couldn’t I _________the problem that seemed easy to all other kidsThese_________filled my head.

As the other girl finished and danced back to her seat, I wrote some random (胡乱的) _________ on the board, and rushed back to mine. The teacher read over our work.

“Now, class, Susie did this problem absolutely_________.”

“As for Tara,” the teacher said jokingly, “I don’t even know what she did.”

The class burst into laughs, and I felt my face turn____________as I tried to sink as low as possible into my seat, hoping to prevent them from____________me at all.

But this memory is one I remember, surprisingly, in a positive way. It made me____________, and gave me persistence. When I get a____________grade in school, or am put down by somebody, I think of that moment and every single one of those____________that I asked myself. The terrible ache in my stomach comes back and gives me the motivation to answer all of those whys and try hard until perfection, or as ____________as I can get.

1A.favouriteB.weakestC.easiestD.excellent

2A.properB.incorrectC.specialD.unimportant

3A.liftedB.droppedC.calmedD.knocked

4A.tirednessB.excitementC.shynessD.fear

5A.acceptB.explainC.copyD.describe

6A.find outB.turn outC.work outD.carry out

7A.questionsB.ideasC.messagesD.suggestions

8A.wordsB.numbersC.drawingsD.forms

9A.carefullyB.politelyC.slowlyD.correctly

10A.redB.whiteC.greenD.blue

11A.changingB.invitingC.seeingD.teaching

12A.healthierB.strongerC.clevererD.happier

13A.goodB.funnyC.poorD.pleasant

14A.waysB.chancesC.howsD.whys

15A.closeB.soonC.fastD.much

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】Several new hospitals________in Wuhan in January because of the Novel coronavirus pneumonia(新型冠状病毒肺炎).

A.buildB.are buildingC.were builtD.will be built

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】信息还原

The day came at last! Grandma was moving(搬家)out of her big house. 1 Because I spent lots of happy time with grandma in that house.

I asked where Grandma was moving to. My dad just said,

"She is not going far.2"

But I was worried. I spent a lot of time with Grandma. I didn't want to see her less.3In fact, I wanted to see her every day.

No one wanted to tell me where Grandma was going because they knew I would be sad, "It must be far away" I thought.

We got all of Grandma's things in the truck(卡车),4We talked all the way.

After a while, the truck stopped.5

It was our house. Grandma was coming to live with us.

A.I wanted to see her more.

B.I was sad.

C.Don't worry.

D.She was going to our house.

E.I sat beside her in the car.

F.Grandma's house was far away.

G.I look out to see her new house.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】— My brother and I will go to the library tomorrow.

— _________. Shall we go together?

A. So will my sisterB. So will youC. So will ID. So am I

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】 Have you ever been to Taiwan, the biggest island of China? Do you want to visit there?

We’ll show you the best Taiwan island on a four-day tour.

Price

Only 5,000

Including: Round-way plane tickets between Beijing and Taiwan.

Bus service around Taiwan.

Best tour guide service.

Sun Moon Lake

Places

A beautiful lake. A small island. On one side of the island, the lake looks like the sun, on the other side, it looks like the moon. That is why people call it Sun Moon Lake.

Ali Mountain

The nearest mountain around Sun Moon Lake. A nice experience to have a party with Gaoshan people. A wonderful place to see a very beautiful sunrise.

Gao Xiong

A great place to spend a full day shopping.

Book now

Office hour:

Monday—Friday: 9:00 a.m.~ 7:00 p.m. Saturday: 9:00a.m. ~ 4:00 p.m.

Tel: 6459-9561

Sold out this month. Book by phone now for next month.

1The writer of the passage wants to________.

A.have more people to join the tourB.tell you something about Taiwan

C.ask people not to trouble them on SundayD.describe how beautiful Taiwan is

2If you join the tour on September 5th, you will be back on________ .

A.September 7thB.September 8th

C.September 9thD.September 10th

3If you want to visit Taiwan next month, you have to ________.

A.visit their office on SundayB.phone the number 6459-9561

C.send an e-mail to book the tourD.pay more to cover the same tour

4When you visit Ali Mountain, you can ________.

A.go fishingB.eat delicious food

C.see a beautiful sunriseD.go shopping

5From the passage above, we can know________.

A.Taiwan is the biggest island in China

B.Peng Lake is near the Sun Moon Lake

C.the tourists go to Taiwan by plane and come back by bus

D.tourists visit five places in Taiwan

查看答案和解析>>

同步练习册答案